Me kužim jednu stvar. Ludens ima prava za izdavanje Zagora i već je u više navrata izdao prvu epizodu Zagora (minimalno 4 puta, ako me sjećanje dobro služi; u original ediciji, u klasiku, u extri i u onim kolekcionarskim knjigama). Zašto onda jednom ne krenu s izdavanjem od prve epizode?! Tj. Kolekcionarske knjige su krenule od prvog broja, ali to ne računam jer nije na kioscima
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Me kužim jednu stvar. Ludens ima prava za izdavanje Zagora i već je u više navrata izdao prvu epizodu Zagora (minimalno 4 puta, ako me sjećanje dobro služi; u original ediciji, u klasiku, u extri i u onim kolekcionarskim knjigama). Zašto onda jednom ne krenu s izdavanjem od prve epizode?! Tj. Kolekcionarske knjige su krenule od prvog broja, ali to ne računam jer nije na kioscima
Zaboravia si zlatni klasik, a šta se original edicije tiče, tu su krenili od prve epizode.
Toga sam se i bojao Šalim se, ako ide, neka ide. Od Zagora se doslovce sve reprintalo osim almanah, samo . Uf! pripazi ,ne napominji ih, samo nam još to tali
Kako Teller vjesto izbjegava postaviti sliku svoje troduplane kolekcije. Telleru, javi se, neki misle da je tvoja kolekcija kao neki mit, poput Yetija, jednoroga. Budi Mythbuster!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Kako Teller vjesto izbjegava postaviti sliku svoje troduplane kolekcije. Telleru, javi se, neki misle da je tvoja kolekcija kao neki mit, poput Yetija, jednoroga. Budi Mythbuster!
Kolekcija stripova je privatna stvar. Tko zna kakve rijetke stripove Teller možda ima u kolekciji, pa ne želi da mu zavidimo. Osobno mu nekako i vjerujem da kupuje više primjeraka
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Nakon kog broja se Zagor extra u stvari vraca na redovan redosled? Krenuo je od Zagor prica, pa sibao od tog broja i onda se vratio na prve epizode? Ili ja nesto tripujem...
Nakon kog broja se Zagor extra u stvari vraca na redovan redosled? Krenuo je od Zagor prica, pa sibao od tog broja i onda se vratio na prve epizode? Ili ja nesto tripujem...
Ne tripujete. Na broju 31 kreće kronološki, odnosno izaći će Zasjeda u šumi.
Kratica ZERO. Toliko i vrijedi i toliko će se i prodavati. Sve ima svoje granice.
Ovo bi moglo proći za neku mlađu publiku koja tek počinje čitati Zagora. Ali, tko od današnje mlađe djece čita stripove? Nažalost, nitko
Od broja 93 krece ono bas pravo kronološki. Od broja 31 do broja 92 je pracena kronologija, al je između 92 i 93 ogromna rupa, odnosno one epizode koje su objavljene u brojevima 1-30
Skeptičan sam po pitanju kupaca za ovaj Retro EZ... Ko želi čitati ima jeftiniji Klasik Zagor i Zlatni Klasik s ovim epizodama a da bi ga se skupljalo nije od početka pa opet ponavlja grešku SD.