Bilo bi dobro znati kad koji stripovi idu u otpis, pa predložiti tetama udomljivanje.. makar mi je to bezveze. Zar ne bi knjige trebale biti vječno dostupne?
Šteta za Love and Rockets da su propale, makar, realno nije to bilo teško za očekivati. Prve dvije knjige su čudne, a naša publika nenavikla na tako nešto. Ispada da je propast L&R loše djelovala i na prijevode ostalih klasičnih američkih indie stripova kod nas pa tako nema ni jednog Clowesa prevedenog, ni Woodringa, ni Tominea.. i koji su već sad u modi.
Jeste da vadim temu iz naftalina, al cisto radi informacije da pitam, jel za ljubav i rakete receno da se definitivno nece objavljivati ostale knjige? Bar me ovaj ciklus o Palomaru zanima, ne toliko i o mehanicarkama.
Valjda 10+ godina nema novih knjiga, to dovoljno govori...
Ima mnogo stripova zbog kojih sam zahvalan Fibri, ali Ljubav i rakete su na 1.mestu...fenomenalan strip, mislim da nije bilo tada pravo vreme za njega...
Valjda 10+ godina nema novih knjiga, to dovoljno govori...
Ima mnogo stripova zbog kojih sam zahvalan Fibri, ali Ljubav i rakete su na 1.mestu...fenomenalan strip, mislim da nije bilo tada pravo vreme za njega...
tako nekako je i kod mene često im se vraćam, ali nisam dugo budem ovo ljeto
if you tolerate this, then your children will be next
Ko zna, mozda su se prilike za dalje brojeve poboljsale u medjuvremenu :D
Nisu. Izać će kad Marko bude ima 100000 Kn za spržit. Ne zezan.
Marko svašta priča pa je isto tako rekao i da će sigurno završiti prvi ciklus sa još dvije knjige. Samo se ne zna kada. Možda ima neku kombinaciju za tih 100000 kuna.
Na fibrinom webshopu status svih albuma je da su rasprodani. Doduše nisam provjeravam koliko je vremena trebalo jer sam sve albume nabavljao vrlo brzo nakon izlaska.
pominjali smo to više puta,ali markos trvdoglavo odbija - svi ti neisplativi naslovi,zašto se ne stave u manji tiraž,koliko košta,košta;Gen,Nedirka,Žerom,Lj&R. gre'ota je ostavljati nedovršena sve te sjajne stripove.
tu dadama skidam kapu,nešto ne ide,manji tiraž (veća cena),i gura se dok može.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!