forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Alan Ford u izdanju Libellusa.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 43

kuzman
Junior Member

Croatia
368 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 13/07/2022 : 19:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Hrbat se da riješit recimo naljepnicom.
Možda da Libellus priloži naljepnice uz iduća izdanja?
Bil vas to zadovoljilo?
Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
663 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 13/07/2022 : 19:52:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Edi B

quote:
Originally posted by Lorda

A i mislim da treba moderirati ovaj topic malo blaže jer će inače postati sterilan kao i samo Libellus AF izdanje

Ne mogu virovat da ti je izdanje sterilno, uz sve one živopisne likove na hrptu..

Pa eto vidiš to je postignuće kada strip poput AF-a napraviše sterilnim.

No eto tu ću stati s komentarima što se tiče izdanja jer naime priznajem da ga još nisam nabavio (ako sam dobro shvatio da nije baš primjereno na strip sajtu komentirati izdanje koje još nemamo u kolekciji) ali ako još nije rasprodano budem, pa ću tek tada dati svoj pravi osvrt!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/07/2022 : 19:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kuzman

Hrbat se da riješit recimo naljepnicom.
Možda da Libellus priloži naljepnice uz iduća izdanja?
Bil vas to zadovoljilo?

Bi.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/07/2022 : 19:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Problem je što izdanje broji tek 4 knjige.
Što će tek biti kad na red dođe Piffarerio.
Problem će nastati već na epizodama koje je on tuširao za Magnusa.
Onda će se manje vidjet na drugu stranu.

Zasto? Vidi se na drugu stranu kao i svi moguci albumi i stripovi svih ostalih nakladnika.
Tus je tus, Piffareriov je crn kao i Magnusov. Bit ce isto. A Alan Ford jest kompletno gledano izrazeniji c/b strip od ostalih.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Edi B
Average Member

Croatia
805 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 13/07/2022 : 20:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Edi B a Private Message  Reply with Quote
quote:

No eto tu ću stati s komentarima što se tiče izdanja jer naime priznajem da ga još nisam nabavio (ako sam dobro shvatio da nije baš primjereno na strip sajtu komentirati izdanje koje još nemamo u kolekciji) ali ako još nije rasprodano budem, pa ću tek tada dati svoj pravi osvrt!

Nemaš izdanje? ? ?
Onda ne znam zašto trošim svoje vrijeme na spamera tvog kalibra
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10519 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/07/2022 : 20:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Libellus AF će Mahuntera stajat živaca

Ja mislin da mu je ka Švarciju u ovome filmu.
Samo Švarciju je bilo lakše jer nije ima posla s velikon dicon.
[/url]

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 13/07/2022 20:16:21
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25796 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/07/2022 : 20:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Evo mog utiska: izdanje je dobro, nije sterilno i ne odudara nimalo od AF "filozofije". Dizajn korica mi se ne sviđa, čak mislim da bi slike koje su na zadnjoj korici bile bolje od ovih koje je LL odabrao. Hrbat kao hrbat, nije mi toliko važan. Papir odličan i nije uopšte proziran kao što je neko rekao.

Najveća zamerka mi je što mi se čini da crna boja nije dovoljno intenzivna, nego je neki antracit ili slično tome. Kolekcionarsko izdanje, koje je po automatizmu skupo, ali vredi tih para.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

shizma
New Member

101 Posts

Member since 07/02/2020

Posted - 13/07/2022 : 20:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send shizma a Private Message  Reply with Quote
Pa očito vrijedi kad je rasprodano!...ili nije?
Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 13/07/2022 : 20:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
Šta nije? Rasprodato?

Tri ljuta moderatora suzbijala spam.
Jedan dobi povišicu, ostade ih dva...
Go to Top of Page

shizma
New Member

101 Posts

Member since 07/02/2020

Posted - 13/07/2022 : 20:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send shizma a Private Message  Reply with Quote
Ja sam ga kupio u kompletu pa imam pravo komentirati valjda!
Pitao za prijatelja a koliko sam shvatio još smo u nekom međuprostoru rasprodano - nije rasprodano...vidjeti ćemo ovih dana šta kažu stručnjaci.
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
368 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 13/07/2022 : 20:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Edi B

quote:

Nemaš izdanje? ? ?
Onda ne znam zašto trošim svoje vrijeme na spamera tvog kalibra

Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
368 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 13/07/2022 : 20:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Problem je što izdanje broji tek 4 knjige.
Što će tek biti kad na red dođe Piffarerio.
Problem će nastati već na epizodama koje je on tuširao za Magnusa.
Onda će se manje vidjet na drugu stranu.

Zasto? Vidi se na drugu stranu kao i svi moguci albumi i stripovi svih ostalih nakladnika.
Tus je tus, Piffareriov je crn kao i Magnusov. Bit ce isto. A Alan Ford jest kompletno gledano izrazeniji c/b strip od ostalih.

To sam napisao jer se negdje vodila rasprava kako se štedilo na tušu u nekim kasnijim epizodama koje je radio Magnus.
Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 13/07/2022 : 20:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
Eh, nekad se moglo kupiti u pretprodaji, sad samo u preprodaji.

Go to Top of Page

shizma
New Member

101 Posts

Member since 07/02/2020

Posted - 13/07/2022 : 20:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send shizma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chief Warhead

Eh, nekad se moglo kupiti u pretprodaji, sad samo u preprodaji.

Ah da...a cijene, prava sitnica.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40654 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/07/2022 : 20:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Evo mog utiska: izdanje je dobro, nije sterilno i ne odudara nimalo od AF "filozofije". Dizajn korica mi se ne sviđa, čak mislim da bi slike koje su na zadnjoj korici bile bolje od ovih koje je LL odabrao. Hrbat kao hrbat, nije mi toliko važan. Papir odličan i nije uopšte proziran kao što je neko rekao.

Najveća zamerka mi je što mi se čini da crna boja nije dovoljno intenzivna, nego je neki antracit ili slično tome. Kolekcionarsko izdanje, koje je po automatizmu skupo, ali vredi tih para.

Potpisao bih tvoj post osim za crnu boju gde stvarno ne primecujem taj intenzitet. I za hrbat koji mi jeste vazan. Korice bih ipak napravio u zivljim bojama. Mada ona ideja sa crvenim ciglama mi jeste OK.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25796 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/07/2022 : 20:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Dosta mi je više. Imate izbor da u skokovima od..ete sa ovog topica ili da vas sve izbacim. Sa ili bez razloga. Žalite se Markosu zbog nepravde. Toliko o tome.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25796 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/07/2022 : 20:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Potpisao bih tvoj post osim za crnu boju gde stvarno ne primecujem taj intenzitet. I za hrbat koji mi jeste vazan. Korice bih ipak napravio u zivljim bojama. Mada ona ideja sa crvenim ciglama mi jeste OK.

Meni crna nekako izgleda da je na 90%, ne znam... Hrbat mi jeste važan, ne sviđa mi se uopšte, ali mogu da živim sa time. Korice su mi ok u ovim zagasitim tonovima.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/07/2022 : 20:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni se bas crna cini pravom crnom. Magnusovskom. To mi je odmah upalo u oci, a bome i kao najvazniji detalj. Jer otisak je najbitniji za ovo detaljno crtanje. Inace zaista me zanima gdje su iskenirali table, posto su svi originali razasuti po svijetu. (Ok u Italiji najvise)
Kad se samo sjetim da je sam Magnus za zivota prodavao cijele komplete originalnih tabli neke svoje epizode za parsto tisuca lira. Tadasnjih parsto maraka. Danas jedna tabla ide za 500 eura...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25796 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/07/2022 : 20:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ne znam, moguće da je moje izdanje takvo, ili da imam problema sa očima. Kako god, čini mi se da je crna mogla biti intenzivnija.

Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 13/07/2022 : 20:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
quote:

Žalite se Markosu zbog nepravde.

Nije izvodljivo. Kad god ga nazovem, čuje se poruka - "Mobilni pretplatnik trenutno nije dostupan. Nemojte više zvati, zvaće on vas!"
I tako više puta dnevno.

Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 13/07/2022 : 21:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Meni crna nekako izgleda da je na 90%, ne znam... Hrbat mi jeste važan, ne sviđa mi se uopšte, ali mogu da živim sa time. Korice su mi ok u ovim zagasitim tonovima.

Meni osobno hrbat nije nešto najbolje što sam vidio u svijetu stripa ali mi je baš u stilu te AF filozofije koju spominješ i kao takav funkcionira na Alan Fordu.

Teško se priviknuti na ovaj B5 format ali to je do navike i ne bih to nikako isticao kao minus.

Sa crnom nisam vidio problem. Možda je do osvjetljenja.

Izdanje jest skupo (ali sve je skupo), svatko nek procijeni dali mu vrijedi tog novca.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 13/07/2022 : 23:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by ivi skoj
Ja sam kupio u knjižari, kaj se može nakak i jeftinije kod nekog a da nije neka obvezujuća doživotna pretplata?

Ti si neki žešći naivac
Kad naručiš od LL ili od neke striparnice u prvih 2 mjeseca imaš 20% na cijenu na korici.U knjižarama tih -20% nema.

Da ne skrenemo previše u offtopic pošto se radi o Libellus,a ne SA izdanju.
Ja sam se odlučio na trajnu rezervaciju na njihovu webshopu.
Nije isto dati 650 i 900kn.
Na taj iznos ne plaćam ni poštarinu,a i ne moram mislit hoće li bit rasprodano.
Isto tako mogu odjavit rezervaciju u svakom trenutku.

Ja sam od onih koji kad dođe konobar u kafiću pitam jel trebam naručiti ili sam već popio i trebam platiti.
Daklem, odem u bilo koju striparnicu i platim dvajst posto jeftinije ili…

Hunteru šta se uzrujavaš.
Uz ovu zajebanciju se zainteresirao narod za izdanje i napravila neka reklama
Ja prvi nisam ovo mislio kupiti, pa kad sam čitao topik sjeo u auto i otišao u knjižaru pa kupio da vidim kako to izgleda.
Sad razmišljam da se možda i priključim redovitim nabavljačima.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/07/2022 : 23:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Sva Libellusova izdanja su od trenutka izlaska u prodaju pa naredna dva miseca na -20%.
Datum izlaska možeš provjeriti na njihovom sajtu ali mislim i na S.com-u.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10519 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/07/2022 : 23:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by jaki

quote:
Ja sam kupio u knjižari, kaj se može nakak i jeftinije kod nekog a da nije neka obvezujuća doživotna pretplata?

Ti si neki žešći naivac
Kad naručiš od LL ili od neke striparnice u prvih 2 mjeseca imaš 20% na cijenu na korici.U knjižarama tih -20% nema.

Da ne skrenemo previše u offtopic pošto se radi o Libellus,a ne SA izdanju.
Ja sam se odlučio na trajnu rezervaciju na njihovu webshopu.
Nije isto dati 650 i 900kn.
Na taj iznos ne plaćam ni poštarinu,a i ne moram mislit hoće li bit rasprodano.
Isto tako mogu odjavit rezervaciju u svakom trenutku.

Ja sam od onih koji kad dođe konobar u kafiću pitam jel trebam naručiti ili sam već popio i trebam platiti.
Daklem, odem u bilo koju striparnicu i platim dvajst posto jeftinije ili…

Hunteru šta se uzrujavaš.
Uz ovu zajebanciju se zainteresirao narod za izdanje i napravila neka reklama
Ja prvi nisam ovo mislio kupiti, pa kad sam čitao topik sjeo u auto i otišao u knjižaru pa kupio da vidim kako to izgleda.
Sad razmišljam da se možda i priključim redovitim nabavljačima.

Ako voliš AF, i nemaš ga u nekon pristojnon izdanju, isplati ti se uzet prvih 25 knjiga po ovoj akcijskoj cijeni.
Već san napisa al prokleti spameri sve zatrpaju, da neman tih prvih 75 HC klasika pazarija bi ovo izdanje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/07/2022 : 00:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dosta mi je više. Imate izbor da u skokovima od..ete sa ovog topica ili da vas sve izbacim. Sa ili bez razloga. Žalite se Markosu zbog nepravde. Toliko o tome.

Ako je posao postao previše stresan, nije nečasno zahvaliti se. Mani moderaturu, zdravlje je preče.
Go to Top of Page
Page: of 43 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000