Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7269 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 05/07/2022 : 20:00:27
|
quote: Originally posted by lwood
Kako ko.Meni je recimo Beha potpuno strana država s kojom neman baš ništa. (Niti želin imat )
Vidi zajebanta. ;) Ne bi to govorio da dođeš u Ljubuški. Mediteranski ugođaj, klima, osvježenje uz rijeku, puno vodopada i slapova, jeftinih i odličnih restorana.
Pa ovdje se Spliće redovno zapute na žderačinu uz rijeku. Isplati im se čak i uz gorivo koliko je sve jeftinije nego u Dalmaciji. More je precijenjeno. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 05/07/2022 : 22:51:52
|
Sve je precijenjeno |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Member since 28/08/2011 |
Posted - 06/07/2022 : 22:24:40
|
Iz Srbije, radije bi da sam s Arube al šta je tu je |
Tri ljuta moderatora suzbijala spam. Jedan dobi povišicu, ostade ih dva... |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13993 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38081 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 13/07/2022 : 15:12:55
|
rođen u socijalističkoj republici bosni i hercegovini, sfrj (nažalost, da sam barem bilo gdje drugo u evropi). |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
magnus
Junior Member
Slovenia
341 Posts
Member since 22/08/2004 |
Posted - 13/07/2022 : 16:12:31
|
rođen u Mariboru, živim u Mariboru cijeli život (osim 15 mjeseci u vojsci JNA...Niš, Samobor) |
Today's readers are tomorrow's leaders |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26827 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 13/07/2022 : 16:53:56
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Vidi zajebanta. ;) Ne bi to govorio da dođeš u Ljubuški. Mediteranski ugođaj, klima, osvježenje uz rijeku, puno vodopada i slapova, jeftinih i odličnih restorana.
Pa ovdje se Spliće redovno zapute na žderačinu uz rijeku. Isplati im se čak i uz gorivo koliko je sve jeftinije nego u Dalmaciji. More je precijenjeno.
Zadnji put kad sam bija na žderačini uz rijeku u Ljubuškom prisjelo mi sve na kraju dana. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 13/07/2022 : 17:04:20
|
quote: Originally posted by jaki
Pa ovdje se Spliće redovno zapute na žderačinu uz rijeku. Isplati im se čak i uz gorivo koliko je sve jeftinije nego u Dalmaciji. More je precijenjeno.
Zadnji put kad sam bija na žderačini uz rijeku u Ljubuškom prisjelo mi sve na kraju dana.
Isto smo se dobro zabavili. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13993 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 13/07/2022 : 17:04:48
|
quote: Originally posted by Poli
A i dalje nijednog Makedonca ili Crnogorca da se javi, a znam da smo ih imali.
Eto, nema ni Berena duže vrijeme, ne samo na sportskom topicu nažalost.... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 13/07/2022 : 17:15:43
|
quote: Originally posted by sawitch
Mislim da se u BiH svi mozemo uvek osecati kao kod kuce. Takav narod, takva klima :)
Upravo tako, tamo su mnogo slozni. Evo otidji bilo gdje u BiH gdje ima masa ljudi i proderi se da navijas za Partizan. Ima da ti odvale bubrege od batina i Srbi i Hrvati i Bosnjaci. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38081 Posts
Posted - 13/07/2022 : 17:51:06
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
quote: Originally posted by Poli
A i dalje nijednog Makedonca ili Crnogorca da se javi, a znam da smo ih imali.
Eto, nema ni Berena duže vrijeme, ne samo na sportskom topicu nažalost....
Ma javio se jedan Crnogorac u međuvremenu (ipak nisu tako lijeni ), ceka se samo jos Makedonac.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40300 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 13/07/2022 : 18:00:33
|
quote: Originally posted by King Warrior
Mislim da se u BiH svi mozemo uvek osecati kao kod kuce. Takav narod, takva klima :)
Upravo tako, tamo su mnogo slozni. Evo otidji bilo gdje u BiH gdje ima masa ljudi i proderi se da navijas za Partizan. Ima da ti odvale bubrege od batina i Srbi i Hrvati i Bosnjaci.
Hahahahahahahhaah |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 13/07/2022 : 18:06:12
|
Upravo tako, tamo su mnogo slozni. Evo otidji bilo gdje u BiH gdje ima masa ljudi i proderi se da navijas za Partizan. Ima da ti odvale bubrege od batina i Srbi i Hrvati i Bosnjaci.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Member since 28/08/2011 |
Posted - 13/07/2022 : 18:37:25
|
Složni su, to je važno. |
Tri ljuta moderatora suzbijala spam. Jedan dobi povišicu, ostade ih dva... |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38081 Posts
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7269 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 14/07/2022 : 09:35:58
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by jaki
Zadnji put kad sam bija na žderačini uz rijeku u Ljubuškom prisjelo mi sve na kraju dana.
Isto smo se dobro zabavili.
Drugi put se onda javite. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26827 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 14/07/2022 : 09:48:42
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Isto smo se dobro zabavili.
ja nisam tija nabivat račune onom čije ime se ne spominje pa nisam naručiva dodatne pive,nisam iša na rafting pa na kraju isto popušija |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
tihomirduras
Senior Member
1839 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 14/07/2022 : 10:01:26
|
Hahahahahahahhaah
Prolazio prije koji par godina kroz selo 10ak km od Petrinje, a njih dvojica piju pivu ispred dućana, jedan u partizanovom dresu, a jedan u dresu zvezde, vidi se pravi drugovi. Sutra dan prolazim opet i slika opet ista obojica piju pivu samo ovaj put bez dresa na sebi, a zvezdaš jadan sav u masnicama i polomljen. Nisam siguran jesu se drugarski pošaketali ili je naišao koji dinamovac 🙂. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 14/07/2022 : 10:56:01
|
quote: Originally posted by tihomirduras
Prolazio prije koji par godina kroz selo 10ak km od Petrinje, a njih dvojica piju pivu ispred dućana, jedan u partizanovom dresu, a jedan u dresu zvezde, vidi se pravi drugovi. Sutra dan prolazim opet i slika opet ista obojica piju pivu samo ovaj put bez dresa na sebi, a zvezdaš jadan sav u masnicama i polomljen. Nisam siguran jesu se drugarski pošaketali ili je naišao koji dinamovac 🙂.
Dok mogu da sjede i piju pivo, dobro je. Dinamovac je pretpostavljam na intenzivnoj. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40300 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 14/07/2022 : 12:36:34
|
Verovatno. Iskustveno je tako bilo redovno. :) Jednom je prva ekipa grobara otisla na Maksimir dan ranije i ustekali se oko stadiona i po parku.. Na dan kada je dosla druga ekipa grobara na utakmicu BBB navalili a onda stize pojacanje s ledja. Ubili ih od batina na gostujucem terenu. :) |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Topic |
|