forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Alkoholna pića
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Siljak66
Junior Member

Iraq
351 Posts

Member since 15/06/2022

Posted - 14/07/2022 : 15:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Siljak66 a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
Da li konzumirate alkoholna pića, ukoliko da, koliko često?

Koja su vam pića omiljena, koja su vam najgora i najbolja pijanstva u životu.

Ja sada ne pijem, ali žestoko sam voleo Badel konjak nekoć.

Choices:

Ne
Da, svakodnevno
Da, par puta nedeljno
Da, jednom nedeljno
Da, ali samo u specijalnim prilikama

Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14002 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 14/07/2022 : 15:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Siljak se baš dovezao ovisnosti...
Kao da radi ankete po nalogu Slavka Sakomana.
Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1108 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 14/07/2022 : 16:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
Budim se dosta rano, oko 5h.
Svako jutro uz kavu popijem čašicu
Pelinkovca, samo Badelov priznajem.
Ponekad osvježim repertoar s viskijem
i to Four Roses, Jim Beam ili Buffalo Trace.
Ostatak dana ništa. Volim popiti dobro pivo ponekad
ali, sve rjeđe.
Imam neki graničnik u glavi i uvijek stanem kad treba
tako da ne pamtim zadnje pijanstvo.
Bilo je toga nešto malo nakon završene srednje ali
ništa vrijedno spomena hvala Bogu na tome.
Poznajem dosta ljudi koji nemaju kontrolu nad
alkoholom i kada krenu ne znaju stati dok ne
padnu s nogu. Za takve ljude nije alkohol.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38103 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/07/2022 : 16:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ne pijem vec... ima 20 godina sada. :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/07/2022 : 16:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Samo u posebnin prilikama.
Popijen pivo kad se nađen sa stripašima.
Jedino ih polupijan mogu istrpit.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11521 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 14/07/2022 : 16:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Više puta nedeljno. Ne preterujem, pivo-dva svaki drugi-treći dan.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 14/07/2022 : 16:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Svakodnevno, pivo, dva, čašica rakije... Zadnji put se napio kad je Osijek dobio Dinamo 2019., i to još na utakmici :)
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/07/2022 : 16:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Svakodnevno, pivo, dva, čašica rakije... Zadnji put se napio kad je Osijek dobio Dinamo 2019., i to još na utakmici :)

Meni je day after posta preveliki problem. Zadnji put san se opija na kumovome vječnjanju prije 12 godina. Napija san se ka letva, 3 dana san posli umira.
A žaj mi je šta je tako, jer mi je lipo bit pijan.
Pivo popijen možda 10 puta godišnje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40319 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/07/2022 : 17:06:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne, ne pijem jer ne volim alkohol. Sve mi je gadno

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/07/2022 : 17:07:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Siljak je špijun.
Triba ga Markos izbaciti s foruma.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/07/2022 : 17:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Siljak je špijun.

Samo čekan poll o seksualnoj opredjeljenosti.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 14/07/2022 : 17:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Meni je day after posta preveliki problem. Zadnji put san se opija na kumovome vječnjanju prije 12 godina. Napija san se ka letva, 3 dana san posli umira.

I meni je grozno poslije pravog pijanstva.
Prvo dijete sam dobio 2013, drugo 2018... Pa ti se napij, ali znaj, NEMA spavanja, nema crkavanja, NEMA izležavanja... Oni se bude u 7,30 i traže svoje... A živimo u dvosobnom stanu, nema aj dolje-gore...
Vjerojatno sam i zbog toga bio prisiljen da pripazim na ta pretjerana "opuštanja"...
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31029 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 14/07/2022 : 17:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Odgovor kao na liječničkom na poslu prigodno, ali i jest tako. Danas kad su djeca mala ne pada mi napamet potegnuti previše! Kao što kaže Nesvrstani dan poslije si nesposoban za bilo što, a to mi više nije neka fora. Nekad prođe i po 2, 3 tjedna da ne popijem ništa, a i kad pijem, pijem samo pivo i vino, eventualno Cuba libre koktel, znači laganica. Rakiju i žesticu ne pijem uopće, eventualno kao aperitiv liker i pelin ili jeger.
Gušt mi je ponekad navečer ispit neko kraft pivo. Od vina omiljena mi je Malvazija i neke graševine koje mi pašu, ali i vino poput žestica smatram opasnim!
Kako sam preživio neka pijanstva ostaje mi nejasno!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game

Edited by - tex2 on 14/07/2022 17:20:48
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/07/2022 : 17:22:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

I meni je grozno poslije pravog pijanstva.
Prvo dijete sam dobio 2013, drugo 2018... Pa ti se napij, ali znaj, NEMA spavanja, nema crkavanja, NEMA izležavanja... Oni se bude u 7,30 i traže svoje... A živimo u dvosobnom stanu, nema aj dolje-gore...
Vjerojatno sam i zbog toga bio prisiljen da pripazim na ta pretjerana "opuštanja"...

Upravo to.
Ne funkcioniran ni doma ni na poslu.
Dok san živija u Zg san dan posli koncerta od Motorheada uzea slobodan dan jer san zna da nema šanse da ću dan posli bit funkcionalan. BTW, vrime prije dice.
I to jutro kolegica padne u nesvist u tramvaju i zovu me da nema ko otvorit firmu.
Mrtav pijan san doša doma u 5, ovi su me probudili u 7.
Užas.
Najgori dan u životu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/07/2022 : 17:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Jeger svaka 2 3 mjeseca
Ili kad me zaboli grlo ili desni
Boca 0.75 traje godinu i vise

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14002 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 14/07/2022 : 17:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Siljak je špijun.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19700 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/07/2022 : 17:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Siljak je špijun.

Mislim, sergej je ovaj put puno pametniji što se spama i otvaranja topica tiče. Zadnji put je ove sve topice otvorio u isti dan, a sada ide jedan tjedno ili tako nešto.
Uz to još i izvadi jedan stari iz naftalina tjedno - optimalna razina spama.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19700 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/07/2022 : 17:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Rekao bih da sam u prosjeku najbliže trećoj opciji, iako se dogode tjedni za drugu ili četvrtu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14002 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 14/07/2022 : 17:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inati se Slavonijo
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/07/2022 : 17:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Gušt mi je ponekad navečer ispit neko kraft pivo.

Istina. Ja nisan neki pivopija al stvarno sad ima nevjerovatno dobrih piva
quote:
Originally posted by tex2

Kako sam preživio neka pijanstva ostaje mi nejasno!

Pogotovo kad se sitin kakav san zna vozit, ili još gore, s kakvin san se ljudima vozija

5 godina mature smo slavili u kući od razrednoga kolege. Čin smo došli san natočija u čašu skoro 2dcl gina, ali prijatelj u kojega smo slavili mi je odma reka, pusti to iman odličnoga domaćega vina. Da ne dužin, ubili smo se vinon, i kad je bija fajront u 5 ujutro, ja onako pijan snimin onu svoju čašu sa ginon od početka večeri, i iskapin je ka gusti sok.
Black out.
Ne sićan više ništa nakon toga, a sija san u auto i vozija ljude doma. tek sutra smo rekonstruirali šta se dešavalo.
Za ne falit, bija san u vojsci, na proslavu san pobiga.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 14/07/2022 17:38:27
Go to Top of Page

malimarinko
New Member

180 Posts

Member since 01/01/2021

Posted - 14/07/2022 : 17:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send malimarinko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Samo čekan poll o seksualnoj opredjeljenosti.

Želiš nan nešto priznati ?
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2325 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 14/07/2022 : 17:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Do relativno nedavno nisam nista ni pio, razlog tome je sto ono sto sam probao mi nikako nije sjelo, fascinantno mi je koliko ljudi piju puno pive, a meni recimo piva nikako ne pase, vino takoder ne. Medutim u jednom izlasku s ekipom probao sam piti brendi colu i nasao prvo alkoholno pice koje mi se dopalo. Tako da pijem prakticki jedino u izlascima i to brendi ili stok u kombinaciji s colom, a zbog raznih obaveza na zalost ne izlazim toliko cesto. Nije ni studentski zivot vise kao nekada (bar iz onoga sto cujem).
Imam kontrolu kad pijem i pazim da polako pijem bas zbog toga da ne pretjeram.
Samo jednom sam se bas napio i moram priznati da mi je to bio jos i najljepsi izlazak, medutim kad sam se vratio u sobu pocela je jedna od najgorih noci u mom zivotu, bome me dotuklo tad, ali neka valjalo je i to probati
Takoder mogu proci kod mene i neki kokteli ili somersby no isto tako rijetko.

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 14/07/2022 : 17:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Ne, ni prije nisam baš često pio, ali otkad mi se jedan prijatelj bio nalio, pa smo ga trebali nositi, rekao sam si da više nikad neću okusiti ni kap alkohola. Uz to, Khabib Nurmagomedov mi je jedan od borilačkih uzora, a on je poznat kao musliman koji ne pije. (Ja nisam musliman, u papirima sam katolik, ali u praksi nisam zainteresiran za vjeru). Jednostavno me ne privlači pijenje, kada sam s društvom mogu se zabaviti i bez alkohola, a uz to mi se ne da praviti budalu od sebe, povraćati po svuda i imati onaj čuveni alkoholni pogon na sve 4.
P.s. Nikada se nisam napio, a nadam se ni da neću
Edit: sjetio sam se i još jedne, ne baš lijepe pijane epizode. Školski kolega iz osnovne od ovog prijatelja kojeg smo morali nositi, poginuo je jer je pijan išao voziti auto. (Bio je u osmom razredu osnovne)

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.

Edited by - Qwertz on 14/07/2022 17:47:39
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/07/2022 : 17:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Qwertz

Ne, ni prije nisam baš često pio, ali otkad mi se jedan prijatelj bio nalio, pa smo ga trebali nositi, rekao sam si da više nikad neću okusiti ni kap alkohola. Uz to, Khabib Nurmagomedov mi je jedan od borilačkih uzora, a on je poznat kao musliman koji ne pije. (Ja nisam musliman, u papirima sam katolik, ali u praksi nisam zainteresiran za vjeru). Jednostavno me ne privlači pijenje, kada sam s društvom mogu se zabaviti i bez alkohola, a uz to mi se ne da praviti budalu od sebe, povraćati po svuda i imati onaj čuveni alkoholni pogon na sve 4.

Ne piješ.
Loše voziš.
Imaš sve petice.

Jes ti siguran da si muško?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

mesar
Junior Member

392 Posts

Member since 27/04/2015

Posted - 14/07/2022 : 17:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mesar a Private Message  Reply with Quote
Ja sam Štajerc i zato pijem puno.
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 14/07/2022 : 17:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Qwertz

Ne piješ.
Loše voziš.
Imaš sve petice.

Jes ti siguran da si muško?

Ne pijem, čak ne vozim toliko loše koliko sam ustvari idiot koji se nije sjetio baciti u prvu brzinu kad je trebalo. A što se škole tiče, ovu srednju koju sam ja završio, svaki debil bi mogao proći s peticom, pošto se ipak ne radi o jednoj od najtežih škola
P.s: valjda jesam muško, imam curu ženskog spola, a osobe istog spola me ne privlače

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.

Edited by - Qwertz on 14/07/2022 17:51:58
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000