depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Ne bi reka. Al tad san zamalo izgorija i to dvaput u istom danu pa vjerovatno nisan objektivan.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Klapne od metala na prozorima kuca Fasada od kamena ne stiropora Betonski zidovi od metar i pol do dva Zone bez drveca i niskog rastinja medju naseljima...beton ili sljunak izmedju Akcije ciscenja borovih iglica Manje drvenih i plasticnih instalacija Smanit oneciscenje zapaljivim smecem DVD u svakom selu Piromanima lomit ruke i u preventivni pritcor za vrijeme susa Osiguranja od pozara...
Znam da je bura i vjetar...ali brale gledam ono zapaljeno auto...odakle se privukao pozar...nevjerojatno
Ne bi reka. Al tad san zamalo izgorija i to dvaput u istom danu pa vjerovatno nisan objektivan.
Meni je teško ocjenit, jer ono šta je u nas izgorilo znan sve napamet di je koje stablo i kamen, proša san auton sto puta gori prema Tugarama i ovo vamo priko Mravinaca, a sad ovo oko Šibenika toliko ne poznajen pa neman predodžbu u glavi za usporedbu
quote:Originally posted by zeljko Znam da je bura i vjetar...ali brale gledam ono zapaljeno auto...odakle se privukao pozar...nevjerojatno
Na kojem je to videu, prvom ili drugomg? Ne bilo ti teško da mi kazes i koja je minuta. Internet mi je trenutno loš i sporo ucitava pa cu izgubit po ure dok nađen taj detalj
Dobro je izgorilo. Cak je i pepel padao malo po Sibeniku.
Al zanimljivo kako izbije kad je puva najgori moguci vitar... nije u zadnjih 4-5 mjeseci ovako puhalo a da nije bura. Kad malo bolje razmislim u zadnjih 30 godina nije bilo bilo pozara da nije bija neki dobar vitar... I uvik liti.
Bogme I ja sa slazem s tim... al vladajuci nece donijeti taj zakon kad ih placaju ti sta podmecu te pozare.
Ostalo bi samo tih 10% - 1% piromana koji bi palili i da je smrtna kazna za izazivanje pozara prisutna i 9% ovih sta dojdu ko turisti pa pale...a nisu piromani nego dojdu samo sta vecu stetu ucinit