Koliko sam shvatio, Inkal box set je neizvestan, zbog visoke cene stampe?
Ma mislim ja da će ići to, samo bi IMHO bilo bolje da bude npr veće izdanje ili da se na neki drugi način razlikuje od staroga uz tu kutiju, pa će biti više ''double dipping-a'' kako vele američani. Pogotovo jer ide sada i film. Bilo bi bzvz da se propusti takva prilika. Ali ja niti sam izdavač, niti sam poduzetnik, pa nisam mjerodavan.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
877 kn za 64 stranice stripa, odnosno gotovo 14 kn po stranici, mislim da je to apsolutni rekord gledajući Fibrina izdanja.
Izdanje vapi za reprintom, ali ako će ga već Petruša raditi onda se samo nadati da će ubrzo završiti drugi dio i objaviti sve u obliku integrala.
koji q nisan kupija Petrušu i sad ga masno priproda
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ne znam, smatrao sam da mi je dovoljno. Strip je jako dobar, no nekako nisam osjetio da će me vući želja da ga opet čitam.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud