forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Alan Ford u izdanju Libellusa.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 43

mike
Senior Member

Slovenia
2864 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 16/07/2022 : 16:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Ako netko jos zeli LL Alane, ima ih podosta u Skolskoj knjizi i Hocu knjigu u Zg. Verovatno po cover cijeni.

Taylor.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/07/2022 : 17:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ima. Svi po cijeni sa zadnjice. Vise manje, tek su i dosli, ali nece dugo.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2033 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 16/07/2022 : 19:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Rece neko ko od baba uzima plakate pa valja za 200 puta vecu cenu. 🤣

Inace, otisli su onda ti MN-ovi. Mozes da krepas od muke ;)

Jebes mi sve ako si ti normalan! Koliko kose toliko i pameti.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

shizma
New Member

101 Posts

Member since 07/02/2020

Posted - 16/07/2022 : 19:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send shizma a Private Message  Reply with Quote
Sad ste me opet zbunili, da kažem prijatelju da skuplja AF Klasik ili ovaj sa original tablama i original cijenom.

Molim brzo odgovorite dok se nisu izdanja rasprodala.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2864 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 16/07/2022 : 19:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Ima. Svi po cijeni sa zadnjice. Vise manje, tek su i dosli, ali nece dugo.

Samo za info ima ih jos vise u Menartu.

Taylor.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14178 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 16/07/2022 : 19:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo za info ima ih jos vise u Menartu.

Ipak se radi o ultimativnom izdanju. Dašta će ga biti, nego još i više.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/07/2022 : 20:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ima ih, dok ih ne ponestane.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6365 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 17/07/2022 : 07:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ovo za cijenu HC kompleta od S-A, već sam pisao, odmah po najavi je bilo par komada na njuškalu za 5000kn.
A što se tiče lovaca u mutnom, jučer sam na FB vidio da lik iz Srbije HC u rasponu 1-200, prodaje nasumičnih 144 za fantastičnih 800€ (nema npr 1.-i broj).
Što bi rekli Rokeri: ''ovce strižu, u džak vune meću
janjci bleju, makaze zvekeću: zvec, zvec
''

Nego ja sam evo pročitao ova 4 knjižice. Sve u svemu na kraju to sve OK izgleda, iskreno nije da sam pao na dupe, nije da me dira dizajn korica (meni je OK bež boja, volim bijelu kavu i pašu mi uz kuhinju ), sviđa mi se unutarnji dizajn sa ciglama i naslovnicama i nasumično dobaranim kadrovima prije i poslje svake epizode, za sada su oni tekstovi na kraju zanimljivi, kratki i bez forsiranja. Prozirnost stranica je OK, navikao sam na to već kod Nathana, ima tu i pluseva, lako se listaju i knjige su lakše za držanje (deblji papir=krut, teža knjiga). Jedino stvar koja je stvarno mogla biti bolja je barem mrvu žućkast papir, ma tu bi se dobio taj retro filing i uzdigli bi se po meni na ljestvicu iznad.
A sam strip je OK, ja da budem iskren se uopće ne sjećam koje sam sve epizode čitao kao mulac, ali osim prve epizode, ovo mi je sve bilo kao da čitam prvi put.
E sada, priznajem, nije mi to baš to, nostalgija je ostavila bolji utisak, ali nije ni loše, dapače. Tu mi je recimo Nathan (da, uvijek on kao referenca :) ) ostavio savršen dojam jer ne da nije izgubio sa vremenom, nego se pokazao još boljim od sjećanja iz djetinjstva.
Sve u svemu, za sada sam siguran za prvih 75 epizoda (ako financije budu dopuštale), a za dalje ćemo vidjeti. Nisam nikada niti pročitao svih tih prvih 75 epizoda, pa će ovo biti prvi put.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 17/07/2022 07:45:51
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 17/07/2022 : 09:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Po meni će se smanjivati naklada, da li pomalo ili drastično bumo vidjeli.
U knjižarama ih ima hrpa i sumnjam da će biti neviđena gužva za kupovinu.
U stripovima na kvadrat mi nisu htjeli prodati bez rezervacije, dok u Asteroidu sam mogao kupiti trojku i četvorku po koje sam i došao, prve ne.
Tu sam i rezervirao za dalje, pa idemo dok mi se da ili cijena ne podivlja.
Ova situacija sa krizom i nestašicom, što papira, što zbog inflacije bi se mogla ozbiljno odraziti na cijenu.
Ak to skoči malo ozbiljnije ja prvi putujem svojim putem, a sumnjam da ću biti jedini.
Ja to uzeo iz zajebancije i nostalgije, al je ipak malo precjenjeno.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27175 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/07/2022 : 09:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Zar već nije cijena "ozbiljnija"?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 17/07/2022 : 09:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Ma je, ali ono na rubu, novi model pa kao ima neki prolaz iako uski.
Čim malo ostari ide na vagu da vidim jel se to isplati na kilu.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 17/07/2022 : 09:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Posli sta je bija, (bili), poda maskan, ne isplati se.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/07/2022 : 09:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Diskach, pa kako da Nathan izgubi s vremenom kad je futuristički strip...Do njegovog vremena još nismo ni došli 😛😛😛😛
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 17/07/2022 : 09:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja slabo govorila hrvacki.
Jel to neki rebus, šta je pjesnik ustvari ovdi napisa?
Uključim gugl translejt, ali ništa.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6220 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 17/07/2022 : 10:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

quote:

Maska = mačka

Zašto, pojma nemam :/

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/07/2022 : 12:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by ivi skoj

quote:

Maska = mačka

Zašto, pojma nemam :/

Šta ne bi poda maskan bilo ispod maski....
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5083 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 17/07/2022 : 12:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Nije maska već maška.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 17/07/2022 : 12:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Zna on. ;)
Iako ima avatar sa pason.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
663 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 17/07/2022 : 12:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
Evo da se javi samozvani tajnik neformalnog udruženja mrzitelja Libellusa, jalnik... šufter i tutumrak!

Bijah danas u nedjelju kada je čovjeku red da se odmara na drugi kraj grada u Menartu po svoje primjerke. Uzgred budi rečeno ima ih gomila osim prvog broja kojeg je nešto manje (čak i stoje u izlogu na elitnom mjestu) :) No o tome na kraju...

Moji dojmovi nakon što sam pročitao prvu epizodu:

- izdanje naravno kvalitetno

- debljina papira ok kao i kod drugih njihovih izdanja, nisam imao problema s providnošću suprotnih strana dok sam stavljao stranicu na prethodnu, tek baš ako je jako svjetlo kad se digne stranica onda se providi, no to je tako kod velike većine drugih stripova pa nije problem

- što se tiče povećanog formata tu sam malo razočaran, ništa specijalno, nadao sam se da bolje vidjeti majstorove poteze kistom, neke detalje koje inače ne bih vidio ali je moj dojam da je to ništa specijalno, blagi plus

- e sada, minus je crna boja, evo baš sam uzeo random NN Libellus trobroj 186-188 i usporedio crne, U NN-u je crna jača... sorry guys, ovdje je više siva

- u prvoj epizodi nisam naletio na nikakve tipfelere

- i na kraju ovo što sam i prije spominjao pa da se ne ponavljam previše; dizajn korica neuspio (mada me čak i ne smeta hrbat, da je to bilo koje drugo izdanje Melini čista petica, ovako njet)

- sveukupno; sigurno najluksuznije izdanje do sada, vjerojatno se ovakvo više neće ponoviti ali po meni baš zbog toga propuštena prilika i ocjena -4... znači, za mene ovo nažalost nije ultimativno izdanje.

I za kraj (ne mogu izdržati)

Pozdrav svim iskrenim stripašima kojima je ovo ipak ultimativno izdanje a onima koji bi malo zarađivali lovicu preprodavajuć i loveć u mutnom pa im disonantni tonovi koji nisu ultimativno i rasprodano ruše željenu zaradu šaljem pusu i virtualni srednjak!

Edited by - Lorda on 17/07/2022 13:57:21
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 17/07/2022 : 13:05:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zna on. ;)
Iako ima avatar sa pason.

Nemam ti ja ništa sa pesima, samo maske.

Kad malo bolje razmislim nikada nisam znao koje je pasmine njuškalo.
Kao mješanac, ali kojih rasa.
Valjda će me veliki stručnjaci i Fordolozi (ak imamo zagorologa, zakaj nemamo fordologa) prosvijetlilti i otkriti rodovnik.

Ivek, kaj se danas krka, nisi nam objavio, jel more ili pašnjaci, nije valjda da si betežan.

Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2301 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 17/07/2022 : 13:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shizma

Sad ste me opet zbunili, da kažem prijatelju da skuplja AF Klasik ili ovaj sa original tablama i original cijenom.

Molim brzo odgovorite dok se nisu izdanja rasprodala.

U ovom skupljem izdanju su bolje fore. Sarkazam dolazi fo izražaja sa porastom cene samog izdanja. Tako da ti izaberi šta više voliš...

Resistance is futile.
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2908 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 17/07/2022 : 13:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lorda

Evo da se javi samozvani tajnik neformalnog udruženja mrzitelja Libellusa, jalnik... šufter i tutumrak!
...

- što se tiče povećanog formata tu sam malo razočaran, ništa specijalno, nadao sam se da bolje vidjeti majstorove poteze kistom, neke detalje koje inače ne bih vidio ali je moj dojam da je to ništa specijalno

e sad, ti bi "zlo jalno" da je markos ovo objavio jelda? da je svijetom klapao i locirao sve originalne table pa ih skenirao tako da možemo vidjeti poteze kistom... nemeže. ovo nije Artist's Edition, ovo je Libellus ili kako bi se ovdje reklo: SPARTA!! neka, simpa je to.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 17/07/2022 : 13:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ni plodovi tora, ni plodovi mora moj Mladene. Citam ti novu integral Natasu i bacim oko na stripovi.com. Zena radi pizzu, (za nevjerovat kako je dobro radi).
Nista Fordovi, nista njuskalo, svoju san maaasku izbacija van jer je danas posebno nesto razigrana, pasa vise nemam, nazalost preselio se na valjda neko bolje mjesto.
Eto ti dnevnog izvjesca, ako te veseli.
Samo ti pitaj, ja sam transparentan, sto god te zanima. Samo da poslije ne govore meni da sam spamer. (Glupe li rijeci, gdje nam jezik ide...)
A za one koje zele znati malo vise, jucer sam bio na Klisu na pecenu janjetinu. Toplo preporucam restoran Perlicu, ako vas put dovede u ove krajeve. Rijetko viden dobar domaci prsut i kruh pod pekom. Janjac s raznja bombetina okusa. Kako i nece kad su okrenili jedno 55 555 janjaca u dugoj povijesti.

Kakav Bozemipomozi Alan Ford, pa jos Libellus? Koga to zanima? To je vec za ropotarnicu povijesti.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 17/07/2022 : 14:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Sad sam počeo nejasno tipkovati ko i ti.

Mislio sam na Nosonju iz Forda, valjda je mišung nekog lovačkog zbog ušiju i njuške, kratkodlak je, a građa nemam pojma, čudnovata.
valjda ga nije doktor iz operacijeFrankenstein sastavljao.

Dobro je Ivane, važno da se krka, tuđa sreća me uvijek veseli ako nije na nečiju štetu, npr janjeću ili Libellusovu.
Jel znaš možda kad će peta knjiga?
Za divno čudo do sada što sam pročitao svega se sjećam, i fora i crteža, a davno je bilo kad sam gledao slikopise od af.
Inače se ne mogu sjetiti šta sam jučer jeo, a ovog se sjećam.
Čudni su putevi gospodnji, još će ispast da znam textove od Azre.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 17/07/2022 : 14:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
U osmom mjesecu bi trebale knjige 5,6,7 i 8!
Naravno da si se svega sjetio, dio je to neraskidive kulturne ostavstine ovih podneblja, bas kao i Azra. Bastina. Lijepa rijec.
I nikad nije kasno da se opet pocne, pa se iznenadis kako se sve vrati u trenu, jer u ostalom nikamo nije ni otislo.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page
Page: of 43 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000