Je l' treba da bude jos Tarzana ili sam ja utripovao nesto? Ona dva debela polozena su mi fantazija.. To ima nastavak? Zaboravio sam skroz pricu o tome...
Je l' treba da bude jos Tarzana ili sam ja utripovao nesto? Ona dva debela polozena su mi fantazija.. To ima nastavak? Zaboravio sam skroz pricu o tome...
Trebale bi izaći još dvije knjige s novinskim pasicama.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Je li ima neka fora s objavljivanjem "samo" john romita jr marvel izdanja? Stekao dojam da se random objavljuju neka izdanja samo što je Romita crtač? Ne žalim se, samo me zanima :)
Je li ima neka fora s objavljivanjem "samo" john romita jr marvel izdanja? Stekao dojam da se random objavljuju neka izdanja samo što je Romita crtač? Ne žalim se, samo me zanima :)
To ne može da bude slučajno; Spider-man, Punisher, Eternals, Wolverine...
Šteta što CRŠ ne procenjuju da ima još dobrih, pa i boljih i vrhunskih crtača u Marvelu (ili je bilo), sem JRJ.
Vidim da im ne smeta preklapanje sa ČK ili objavljivanje onog što je u HR već objavljeno, pa tako premijernog nema puno.
Mnogo veći izdavački poduhvat bili bi Kirbijevi Eternalsi npr.
A na većem formatu sjajno bi izgledali i Perez, Simonson, Byrne, Buscema...
Realno, ništa od ovog objavljenog nije toliko vizualno atraktivno da ide na A4 formatu.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Družina je ponovo s nama! Magnusov i Romaninijev kultni klasik dobiva svoje CRŠ reizdanje. Prve avanture ove odvažne skupine najamnika koja nastoji spojiti kraj s krajem lutajući srednjovjekovnom Europom krase 128 crno-bijelih stranica.
Sir Percy od Montblanca i ostatak družine uskoro su s vama po vrlo prihvatljivoj cijeni od 4 eura!
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins