Gledaj broj poena po milionu kostanja. Ne biraj uvek najskuplje ili najjeftinije. Gledaj obavezno raspored utakmica koje idu. Gledaj da imas nekog koga uvek mozes staviti kao kapitena ako su krs utakmice. Razmisljaj da li ti treba jaka rotacija ili ces investirati sve u prvu jedanaestorku a ostale samo da popunis broj. Ostavi uvek jedan milion u steku jer ce ti se mozda neko povrediti ili ce dobiti crveni da mozes da ga zamenis mozda boljim igracem. Gledaj da ne menjas nikog za drugo kolo da imas uvek dve besplatne izmene u steku. Itd. Iskustvo je ostalo
Ova sezona bi morala biti normalna. Prosla mi je ubila draz sa brdo otkazivanja, propustenih kola, duplih kola itd. OK, oko NG se odlaze pa se posle nadoknadi ali ovo prosle godine zbog korone je bilo ludilo i upropastilo igricu. Bice ovo super.
Inace, od kada sam poceo ovo da igram, a ima sigurno 10+ godina batalio sam kladionicu jer je ovo zanimljivije. Igramo par liga gde uletimo nesto para i pobednik nosi na kraju finu svotu. Takodje su tu mesecne nagrade, za drugo i trece mesto itd. Super je.
Onda gledas sta ima protivnik ispred tebe pa da menjas da bi ga stigao itd. Mnogo ovde treba misliti, nije sreca toliki faktor. Zato je Manhunter uvek prvi ali otpozadi :D :D :D
Prijavio sam se. Nisam igrao fantasy nekoliko godina unazad. Nije mi bilo interesantno, jer nisam mogao da gledam prenose, jer nemam SK. Ove godine, pošto PL prenosi Arena, gledaće se prenosi, pa će biti zanimljivije.
Jedan savjet texe, igrači poput Fabinha i Hojbjerga rijetko nose bodove u mom kratkom iskustvu. Nažalost, fantasy je uglavnom fokusiran na golove i asistencije. Obrambeni igrači dobijaju dobre bodove i za clean sheetove, ali veznjaci ne toliko.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Prošlu sezonu nisam igrao, ali mogao bi se reaktivirati ovu. Iako su mi od 9.mj. vikendi baš preokupirani pa ne uspijem ništa pratiti potruditi ću se. Sa više strana sam vezan uz nogomet pa kako traje sezona tako mi slobodni vikendi ne postoje haha
Jedan savjet texe, igrači poput Fabinha i Hojbjerga rijetko nose bodove u mom kratkom iskustvu. Nažalost, fantasy je uglavnom fokusiran na golove i asistencije. Obrambeni igrači dobijaju dobre bodove i za clean sheetove, ali veznjaci ne toliko.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game