forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zagor 5000, 7000, 9000 .... Svašta
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

jaki
Advanced Member

Croatia
26827 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/07/2022 : 17:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Opet u krug...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Edi B
Average Member

Croatia
800 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 26/07/2022 : 19:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Edi B a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Vrućina. Vrije na svim horizontima.
Eno i Dylanove "Majke i očevi" u ponudi za 1600 kuna...

A jel te netko tjera da kupiš
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13993 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 26/07/2022 : 19:14:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Edi B

quote:

Vrućina. Vrije na svim horizontima.
Eno i Dylanove "Majke i očevi" u ponudi za 1600 kuna...

A jel te netko tjera da kupiš

Čak imam osjećaj da će se i prodati...
Go to Top of Page

Edi B
Average Member

Croatia
800 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 26/07/2022 : 19:32:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Edi B a Private Message  Reply with Quote
Bila je prošli tjedan za 1800kn, ali je zbog velikog interesa snižena na 1600
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13993 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 26/07/2022 : 19:45:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Kad se samo sjetim da sam ja svoj primjerak svojedobno zamijenio za 8 Ludensovih Texova...
Ali, tada sam bio mlad i naivan. Danas sam samo naivan.
Go to Top of Page

Nightrock 01
Starting Member

44 Posts

Member since 02/02/2010

Posted - 26/07/2022 : 20:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Nightrock 01 a Private Message  Reply with Quote
Apsolutno se slažem sa članom 1Euro!
Ne postoji tiskara koja može kopirati Dnevnikovu patinu i (najvažnije) miris starog stripa!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13993 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 26/07/2022 : 20:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

najlakše je provjeriti po mirisu. Jednostavno stripovi stari 50 godina mirišu drukčije. Ako miriše ko neki Ludens onda znate da je varka....oni stari stripovi imaju taj neki ustajali miris, koji je jednostavno drukčiji, plus papir je lošiji, na nekima se skoro pa vide tragovi furnira, lijesa, celuloze,..šta več, uopšte nije papir toliko gladak i čist kao ovaj danas, onaj treba da bude drukčiji na otip, grublji, tanji,...plus naravno boja papira, jednostavno ne može biti snježno bijeli, plus otisak je drukčiji,...uopšte ne vjerujem da postoje glanceri tih starih izdanja, jednostavno ih ima previše. Pratim strip scenu 35 godina i nikada nisam vidio toliko "glancera" koliko ih ima poslednjih par godina. Glanceri svugdje, stvarno kao ispod čekiča a dobro znamo, da stripovi nisu bili glanceri ni u kiosku kod kupovine (stajali su u izlogu, nosili su se savijeni po džepovima, crtalo se po njima, puno njih nije imalo ravni hrbat ili je bio loše zalijepljen, onda su se stavljali na tavan ili podrum, bili su izloženi prašini, miševima, suncu,....) tada ih nitko nije stavljao u vrečice i šta sve ne. A onda se pronađu glanceri nakon 60 godina, ma daaaaj. Uz to sve sami neki sumljivi preprodavači ih imaju, recimo onaj Dveribad/Lastan itd,...i on je imao po par kompleta tih glancera.
Ako je strip prelijep da bude istinit onda je neka namještaljka sto posto! Osim ako kupite DIREKTNO od nekog kolekcionara, koji je cijeli život sakupljao stripove, taj ih je možda stvarno čuvao, pazio, uvijek tražio što bolje očuvane itd,... a ne kupujte od preprodavača. Ovdje prodavaju sami preprodavači, treba pronači kolekcionare koji uopšte nisu na forumu, kojima je danas 70+ godina i koji imaju neke stripove, OD NJIH KUPUJTE!!!!

Svaka čast! Izgleda da je tebe u ičemu teško prevariti. Jako lijepo objašnjeno!
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 26/07/2022 : 20:58:06  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Ja se samo pitam, da li je na prostorima ex yu koji strip bio prodat za 'magičnih' 10000 kuna? Osim ovog sajta ostalo slabo pratim, možda ko zna više?
I kako ide to u Europi, Italija recimo? Da li i kod njih stripovi dostizu ovakve visoke cijene?
Hvala

Invincible shield
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26827 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/07/2022 : 23:04:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
A i ti kaskaš sto godina...😁

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

karuro
New Member

119 Posts

Member since 29/06/2019

Posted - 27/07/2022 : 02:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send karuro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

najlakše je provjeriti po mirisu. Jednostavno stripovi stari 50 godina mirišu drukčije. Ako miriše ko neki Ludens onda znate da je varka....oni stari stripovi imaju taj neki ustajali miris, koji je jednostavno drukčiji, plus papir je lošiji, na nekima se skoro pa vide tragovi furnira, lijesa, celuloze,..šta več, uopšte nije papir toliko gladak i čist kao ovaj danas, onaj treba da bude drukčiji na otip, grublji, tanji,...plus naravno boja papira, jednostavno ne može biti snježno bijeli, plus otisak je drukčiji,...uopšte ne vjerujem da postoje glanceri tih starih izdanja, jednostavno ih ima previše. Pratim strip scenu 35 godina i nikada nisam vidio toliko "glancera" koliko ih ima poslednjih par godina. Glanceri svugdje, stvarno kao ispod čekiča a dobro znamo, da stripovi nisu bili glanceri ni u kiosku kod kupovine (stajali su u izlogu, nosili su se savijeni po džepovima, crtalo se po njima, puno njih nije imalo ravni hrbat ili je bio loše zalijepljen, onda su se stavljali na tavan ili podrum, bili su izloženi prašini, miševima, suncu,....) tada ih nitko nije stavljao u vrečice i šta sve ne. A onda se pronađu glanceri nakon 60 godina, ma daaaaj. Uz to sve sami neki sumljivi preprodavači ih imaju, recimo onaj Dveribad/Lastan itd,...i on je imao po par kompleta tih glancera.
Ako je strip prelijep da bude istinit onda je neka namještaljka sto posto! Osim ako kupite DIREKTNO od nekog kolekcionara, koji je cijeli život sakupljao stripove, taj ih je možda stvarno čuvao, pazio, uvijek tražio što bolje očuvane itd,... a ne kupujte od preprodavača. Ovdje prodavaju sami preprodavači, treba pronači kolekcionare koji uopšte nisu na forumu, kojima je danas 70+ godina i koji imaju neke stripove, OD NJIH KUPUJTE!!!!

Ovaj prodavac ima originale, budite bez brige. Kada sam zadnji put bio kod njega, nisu mu jos stigli ovi zagor kapitalci, ali mi je pokazao neke od ovih zagor tabli sto su sada na aukciji. Super su uzivo. Steta sto nije imao NN.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13993 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 27/07/2022 : 07:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Ma ne, da ne bi bilo nesporazuma, nitko i nije mislio na aktualnog prodavača. Tko god je kupio makar jedan strip od collectora zna da je u pitanju kvalitetan i korektan prodavač. Jednostavno, priča se samo zapodjenula u ovom pravcu o čemu tazgovaramo. Što se tiče collectora od mene - samo i jedino preporuke za suradnju.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12493 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/07/2022 : 10:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ne, da ne bi bilo nesporazuma, nitko i nije mislio na aktualnog prodavača. Tko god je kupio makar jedan strip od collectora zna da je u pitanju kvalitetan i korektan prodavač. Jednostavno, priča se samo zapodjenula u ovom pravcu o čemu tazgovaramo. Što se tiče collectora od mene - samo i jedino preporuke za suradnju.

upravo tako, pričamo opčenito o "poplavi glancera", previsokim cijenama,....ništa osobno protiv nikoga, iako pažnja kod ovakvih visokih iznosa nikad nije naodmet, bilo je u prošlosti več sumljivih prodavača i muljaže od strane nekih drugh prodavača.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/07/2022 : 17:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripnik

I nikada se neću prestati čuditi tipovima koji daju tolike novce za "Bomba profesora Veribada (glanc)".

Meni je licemjerno ovo šta pišeš.
Koja je razlika između nekoga ko daje sulude novce za stari AF i ovih kojima se čudiš?
A zamisli još luđake koji se truckaju nekakvin Spačekima, umisto da kupe Daciu Sandero i voze se ko ljudi. Nikad mi neće bit jasno.

quote:

Gotovo sam siguran da plaće te ekipe nisu veće od 3k €. Govorim to iz iskustva. Viđam to skoro svaki dan.

Pristup ti je izrazito snobovski. Jesi li ti jedan od onih šta kad dođe doma na godišnji sve razgovore započinješ sa "Kod nas u Njemačka"?
Inače, ljudi se kod nas kurče autima i traktorima koje ne mogu sebi priuštit, šta te ima čudit da je isto sa stripovima?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8169 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/07/2022 : 20:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by giant

Ja se samo pitam, da li je na prostorima ex yu koji strip bio prodat za 'magičnih' 10000 kuna? Osim ovog sajta ostalo slabo pratim, možda ko zna više?
I kako ide to u Europi, Italija recimo? Da li i kod njih stripovi dostizu ovakve visoke cijene?
Hvala

koliko sam ja uspio ispratiti, na ovom sajtu nikad nije prodan strip za 10000 kn - ispravite me ako griješim
imao je saraivo u dva navrata u ponudi odlično očuvani zs 13 za tu cijenu, ali ga nije prodao - barem ne na aukcijama
sada co11ector ima ponudu za bombu profesora veribada za 9000 kn i to će možda biti rekord
prodajama i 'prodajama' po njuškalu i limundu ne vjerujem i mislim da tamo ekipa nabija cijene u svrhu stvaranja dojma da je to zaista toliko skupo
jedna takva 'transakcija' od 4000 eura za lms 4 je završila i u medijima, pa se u javnosti stvara dojam da to stvarno toliko vrijedi
i kao rezultat toga imaš ovakve aukcije, gdje prodavači zaista misle kako kupusi vrijede po nekoliko stotina kuna
a s obzirom da je dotični prodavač stavio opcije vitrine, podebljanog naslova i cijene rezerve, kad aukcije završe, a ništa se ne proda ( u što sam 99% uvjeren), dočekat će ga račun od sajta na preko 2000 kn
pa ti vidi

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2321 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 28/07/2022 : 21:03:18  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam neke stripove kupio osobno na kiosku i držao ih u vetrini tridesetak godina,na sobnoj temperaturi,van vlage ili direktnog svijetla,i nisu više glanceri,požutili su malo,dobili neki i sitne piknjice,sada su za 5-,ali ne više glanc.Tako da ne vjerujem da ovi puno stariji mogu izgledati kao da su nedavno izašli iz tiskare,osim da stvarno jesu tek tiskani.

#!??
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/07/2022 : 22:21:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Vidim lik iz njemacke 3 kupuje
Veribed 9000
Rekonas osmo daje 9000
Jok ono nijemac

Ne bih odmah dao 9000
Al od kune da imam love do bih 4000 5000
Zabave radi i bidanja

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 29/07/2022 : 11:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

I nikada se neću prestati čuditi tipovima koji daju tolike novce za "Bomba profesora Veribada (glanc)".

Koja je razlika između nekoga ko daje sulude novce za stari AF i ovih kojima se čudiš?
A zamisli još luđake koji se truckaju nekakvin Spačekima, umisto da kupe Daciu Sandero i voze se ko ljudi. Nikad mi neće bit jasno.

quote:

Gotovo sam siguran da plaće te ekipe nisu veće od 3k €. Govorim to iz iskustva. Viđam to skoro svaki dan.

Pristup ti je izrazito snobovski. Jesi li ti jedan od onih šta kad dođe doma na godišnji sve razgovore započinješ sa "Kod nas u Njemačka"?
Inače, ljudi se kod nas kurče autima i traktorima koje ne mogu sebi priuštit, šta te ima čudit da je isto sa stripovima?

Alan Ford je institucija besmrtnog sarkazma i humora. Njega i Zagora je nemoguće usporediti. Zagor je strip pisan za djecu. Kao i Mark, BLek, Mali Rendžer itd itd.
Što se cijena tiče ja sam odredio max cijenu za jedan strip. 1000 Kn odnosno kasnije 800 Kn. Krenuo sam sa oporavljanjem kolekcije LMs-om od 1-200 i stao. Bezvezno trošenje novaca. I to je naravno najskuplji Zagor. Kao klincu bio mi je tek na 4om ili 5om mjestu. Niti onda mi nije bio poseban.

Kaj se spačeka tiče on je isto tako institucija i stil života kao što je i AFord.
Kako izgleda život i druženje sa spačekom - Susret u Češkoj 2009
https://www.youtube.com/watch?v=bsaSkh8mDDc
ili susret u Poljskoj 2015 - https://www.youtube.com/watch?v=yXBWMQLAUIw
Spaček je stil života btw.
Inače, uređujem i VW T1.

Pristup snobovski? Ma daj. Svrstaj se! Vozim firmin auto i imam 0 interesa za kupovinom novog auta. U Hrvatsku dolazimo samo zbog staraca. I mora.
Kad dolazimo u Hrvatsku to je uvijek sa oltimerima ili letimo iz Dortmunda.
Potrošimo u Hrvatskoj toliko novaca koliko bi potrošili da letimo u Ameriku, provezemo Route 66 od oceana do oceana, iznajmimo HDove ...

Sve u svemu, što se mene tiče Bonelliu je vrijeme da napravi veliki rez i uvede osvježenje i zaboravi Western.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/07/2022 : 11:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Sve je stil života ako od toga želiš napraviti stil života. Zagor ili spaček, nema razlike. Tvoja ljubav prema nečemu nije bolja ni kvalitetnija od nečije ljubavi prema nečemu drugome. Da, snobovski ti je pristup i bome nije prvi put da to pokazuješ. Nisi bolji od nekoga drugoga zbog toga šta voliš drugačije stvari.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa

Edited by - Paka01 on 29/07/2022 11:58:12
Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 29/07/2022 : 12:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message  Reply with Quote
... Bomba profesora Veribada (glanc) ...
... 9001 Kn - Svašta
Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 29/07/2022 : 12:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Sve je stil života ako od toga želiš napraviti stil života. Zagor ili spaček, nema razlike. Tvoja ljubav prema nečemu nije bolja ni kvalitetnija od nečije ljubavi prema nečemu drugome. Da, snobovski ti je pristup i bome nije prvi put da to pokazuješ. Nisi bolji od nekoga drugoga zbog toga šta voliš drugačije stvari.

Ne radi se o snobovskom pristupu.

Zagor je pisan i crtan za djecu. I u tim vremenima je trebao ostati. 50 % ovog foruma se odnosi na njega.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13145 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 29/07/2022 : 12:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
koji si ti embecil. tvoja laprdanja nisu čak ni imbecilna, već embecilna. alan ford je blablabla, ja sam odredio cijenu blablabla... ajde primi se sad za stolicu, slomit ću ti srce: pa nisi ti centar svijeta. ti si samo jedan neuki, embecilni nitko i ništa. i nemaš 9 tisuća kuna da si kupiš bombu profesora veribada. pati, siromašni crkveni mišu!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/07/2022 : 12:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:

Alan Ford je institucija besmrtnog sarkazma i humora. Njega i Zagora je nemoguće usporediti. Zagor je strip pisan za djecu. Kao i Mark, BLek, Mali Rendžer itd itd.
Što se cijena tiče ja sam odredio max cijenu za jedan strip. 1000 Kn odnosno kasnije 800 Kn. Krenuo sam sa oporavljanjem kolekcije LMs-om od 1-200 i stao. Bezvezno trošenje novaca. I to je naravno najskuplji Zagor. Kao klincu bio mi je tek na 4om ili 5om mjestu. Niti onda mi nije bio poseban.

Kaj se spačeka tiče on je isto tako institucija i stil života kao što je i AFord.
Kako izgleda život i druženje sa spačekom - Susret u Češkoj 2009
https://www.youtube.com/watch?v=bsaSkh8mDDc
ili susret u Poljskoj 2015 - https://www.youtube.com/watch?v=yXBWMQLAUIw
Spaček je stil života btw.
Inače, uređujem i VW T1.

Pristup snobovski? Ma daj. Svrstaj se! Vozim firmin auto i imam 0 interesa za kupovinom novog auta. U Hrvatsku dolazimo samo zbog staraca. I mora.
Kad dolazimo u Hrvatsku to je uvijek sa oltimerima ili letimo iz Dortmunda.
Potrošimo u Hrvatskoj toliko novaca koliko bi potrošili da letimo u Ameriku, provezemo Route 66 od oceana do oceana, iznajmimo HDove ...

Sve u svemu, što se mene tiče Bonelliu je vrijeme da napravi veliki rez i uvede osvježenje i zaboravi Western.

A ti si centar svemira i univerzalno mjerilo za sve?
AF institucija...
Spaček stil života...
Potrošim u Hrvatskoj ko na Route 66
Sramota, stigli stripovi u kutiji banana.

Ma kakvi. Uopće nisi snob

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 29/07/2022 12:27:12
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6258 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 29/07/2022 : 12:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Stripnik, jako čudno razmišljaš. Pa nebitno je li to Zagor, Miki, AF ili kilo krušaka. Bitno je da će onaj koji to želi, platiti koliko želi ili može a uzevši u obzir svoje želje i osobnu kupovnu moć (ja osobno baš ne volim virenje u tuđe novčanike).
Općenito po pisanju djeluješ kao čovjek kojemu svašta-nešto smeta, od onih kutija od banana do visokih cijena Zagora.
Ne znam kako si ti odredio sebe kao glavnog i odgovornog određivati svima što je dobro i što nije, što koliko vrijedi...
Svaka budala ima svoje veselje, vjerujem da većina ne bi ni takla tvoju Dijanu pa ti ne objašnjavaju da si gadno pogrješio jer si kupio auto koji nema klimu, tempomat, udobne siceve...i još vj ulupao hrpu novaca i znoja u taj autić koji tebe osobno čini jako sretnim. ;)

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 29/07/2022 12:35:13
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/07/2022 : 12:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Paka01

Ne radi se o snobovskom pristupu.

Zagor je pisan i crtan za djecu. I u tim vremenima je trebao ostati. 50 % ovog foruma se odnosi na njega.

Spaček je originalno zamišljen kao ekonomično auto za srednju klasu koje ne zahtjeva velike troškove održavanja i s niskom potrošnjom goriva. U tim je vremenima i trebao ostati, a ne da u njega ulupaši tisuće kuna/eura i kurčiš se s njim kao da je nešto posebno, dok istovremeno s visoka gledaš na neke tuđe hobije. Ništa drugo nego snobovski pristup.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 29/07/2022 : 12:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Alan Ford je institucija besmrtnog sarkazma i humora? Jebte, 95% epizoda varira od prosjeka do apsolutnog smeća.

Go kneel and weep

Edited by - drogsy on 29/07/2022 12:57:16
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000