forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zagor 5000, 7000, 9000 .... Svašta
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13145 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 29/07/2022 : 13:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
alan ford je čisto smeće, to je humor za siromašne.
a najgore od svega što si ti siromašni danas ne mogu kupiti te alanfordove, jer ih lukavi trgovčići prodaju po par tisuća kuna. taj prizor, dok se stripnik, ivanlo i svi ti siromašni grizu, jer si ne mogu kupiti alanfordove, pa onda sublimiraju taj očaj u mudrolije na forumu, to me još jedino drži na životu. kriziram i krepavam od smijeha, jer, vidite: nema smješnijeg prizora nego kad siromašni ljudi za nečim žude, a ne mogu si to priuštiti... pa onda dobiju onaj komični izraz ukočenosti, tzv. Wundt-Krabbsov sindrom.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/07/2022 : 13:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Stripnik, jako čudno razmišljaš. Pa nebitno je li to Zagor, Miki, AF ili kilo krušaka. Bitno je da će onaj koji to želi, platiti koliko želi ili može a uzevši u obzir svoje želje i osobnu kupovnu moć (ja osobno baš ne volim virenje u tuđe novčanike).
Općenito po pisanju djeluješ kao čovjek kojemu svašta-nešto smeta, od onih kutija od banana do visokih cijena Zagora.
Ne znam kako si ti odredio sebe kao glavnog i odgovornog određivati svima što je dobro i što nije, što koliko vrijedi...
Svaka budala ima svoje veselje, vjerujem da većina ne bi ni takla tvoju Dijanu pa ti ne objašnjavaju da si gadno pogrješio jer si kupio auto koji nema klimu, tempomat, udobne siceve...i još vj ulupao hrpu novaca i znoja u taj autić koji tebe osobno čini jako sretnim. ;)

Jedini stariji modeli auta sta imaju draz su Ford Mustang iz 1969. i Chevrolet Corvette C5 generacija. Jedina dva modela s kojima bi se mozda bakca. Mozda. Drugo mogu pogledat i to je to.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3463 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 29/07/2022 : 13:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Alan Ford je institucija besmrtnog sarkazma i humora? Jebte, 95% epizoda varira od prosjeka do apsolutnog smeća.

Pa kod Alana Forda je uvijek i bila stvar u tih 5 % epizoda na početku. Ovo ostalo nose likovi, koji su postali kultni, i pokoji geg. Ali da, može se reći da je AF u cjelini zanimljiviji kao društveni fenomen, nego kao strip (zašto se primio na Balkanu i u Italiji, a inače nigdje).
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8169 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/07/2022 : 13:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
citroen žaba - to je auto
ima jedan tu oko zvonimirove i svaki put mi izmami uzdah i osmijeh na lice,
ali nisam ga vidio već duže vremena

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 29/07/2022 : 13:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:

Alan Ford je institucija besmrtnog sarkazma i humora? Jebte, 95% epizoda varira od prosjeka do apsolutnog smeća.

Pa kod Alana Forda je uvijek i bila stvar u tih 5 % epizoda na početku. Ovo ostalo nose likovi, koji su postali kultni, i pokoji geg. Ali da, može se reći da je AF u cjelini zanimljiviji kao društveni fenomen, nego kao strip (zašto se primio na Balkanu i u Italiji, a inače nigdje).

Znam. Reagirao sam jer mi je smiješno da netko tko opsesivno skuplja on-going serijal s uvjerljivo najvećim postotkom loših epizoda pljuje po drugim serijalima.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3463 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 29/07/2022 : 13:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:

Znam. Reagirao sam jer mi je smiješno da netko tko opsesivno skuplja on-going serijal s uvjerljivo najvećim postotkom loših epizoda pljuje po drugim serijalima.

Opsesivno skupljanje je općenito pomalo smiješna navada. Tko voli nek izvoli.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/07/2022 : 14:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

citroen žaba - to je auto
ima jedan tu oko zvonimirove i svaki put mi izmami uzdah i osmijeh na lice,
ali nisam ga vidio već duže vremena

Vozio sam na faksu bubu
Eh, to je prava stvar
Ovo ostalo su samo auti
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/07/2022 : 15:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripnik

quote:
Originally posted by Paka01

Sve je stil života ako od toga želiš napraviti stil života. Zagor ili spaček, nema razlike. Tvoja ljubav prema nečemu nije bolja ni kvalitetnija od nečije ljubavi prema nečemu drugome. Da, snobovski ti je pristup i bome nije prvi put da to pokazuješ. Nisi bolji od nekoga drugoga zbog toga šta voliš drugačije stvari.

Ne radi se o snobovskom pristupu.

Zagor je pisan i crtan za djecu. I u tim vremenima je trebao ostati. 50 % ovog foruma se odnosi na njega.

ti očito imaš love ko svaki dijasporac
ali nemaš 9000 za jedan strip
to bi ti ugrozilo financijsku konstrukciju

reko meni ne bi ugrozilo financijsku konstrukciju 90 kuna
možda i 190

ali 20 takvih stripova bi ugrozilo i onda bih gladovao nakon takvih 20 mjeseci

dakle naišao je bogatiji od tebe i pomeo te

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 30/07/2022 : 16:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message  Reply with Quote
Eto, dao sam si malo više vremena da posložim razmišljanja o dvije teme na koje uvijek reagiram.

Ekipa koja voli bacati epitete ljudima kažu da se ovdje radi o snobizmu. Ma daj. Meni se bar fučka za mišljenje drugih ljudi kad imam čvrsto mišljenje o nečemu. Pogotovo virtualnih ljudi.

Sve moji napetiji postovi odnose se na starce i njihovo konstantno oduševljavanje Bonelliem i pumpanjima njihove stripovske umjetničke vrijednosti.
Druga reakcija odnosi se uvijek na kolekcionarsko pretjerivanje i 9001 Kn za "Bombu profesora Veribada (glanc)" i slične gluparije.

Razlika između kolekcionarstva starih automobila i motora je u konstantnom druženju i njihovom djeljenju sa prijateljima i familijom.
Stripovi ... hmmm. Ja ih konkretno ne dijelim ni s kim. Povremeno bacim koji tekst i sliku IvanuL i on meni. I to je otprilike sve.
Sretan sam i zahvalan na tom prijateljstvu.
Iduće godine radim par mjeseci ili možda godinu dana prekida sa radom (prijevremeni komad penzije i uživancija) i onda dolazim obavezno. Spaček & Harley.
Ako si za mogli bi zajedno sa oldtimerima preko novog mosta. Pustio bi drona da nas prati. Imam želju i projedrit ispod njega. Napravio sam to na Oresundskom mostu koji spaja Dansku i Švedsku. Fantazija.

Socijalni moment:
Koliki postotak vas dijeli oduševljenje svojim kolekcijama i svoje kolekcije sa stvarnim osobama? 4% ?
Koliki postotak vas nije u stvarnom svijetu upoznao drugog kolekcionara i stvorio RL prijateljstva? 75% + ?
Je li bit sakupljanja stripova nabiti ih u tamnu sobu bez prirodnog svijetla na optimalnoj temperaturi i vlazi, bez prašine i to zadovoljstvo ne djeliti ni s kim?
Koliki postotak vas kolekcionara radi baš to? 75% ?

Prije par godina radili smo reportažu sa Kolekcionarom koji je dvije sobe svoje kuće (60 kvadrata ili više) napunio autićima. Impresivna kolekcija.
Na pitanje koliko ljudi je vidjelo kolekciju odgovor je bio dvoje + mi.

.............................................................
Sakupljao sam stripove od 1973 do 1985. Od 7e do 19e godine.
Prvo sam prestao kupovati ZS, pa LMS i na kraju i Alan Ford.

REAKCIJA 1

1. Bonelli i zrelije godine stripovskih konzumenata .............................................................

Došli su izlasci, motori, fakultet, dyana pa spaček, Spectrum, Amiga i PC, žene, klinci ...
Došlo je do odrastanja i tu više nije bilo mjesta za stripove. Stripove su zamjenili kompjutori, konstantno učenje, izazovi, posao, putovanja i druženja, familija.

Većina vas nastavila je sa čitanjem. Došla je SD, Libellus, Ludens i svi su oni nastavili sa Bonelli-em. I vi ste nastavili sa praćenjem i sakupljanjem.
Vaš je stripovski put drugačiji od mog. Ja sam napravio pauzu od 35 godina.

I nakon te pauze uz sve kvalitetne stripove koje izdaje Fibra, BG i drugi vi ste kao 40/50/60 godišnjaci još uvijek u Zagorima, Blekovima, Malim Rendžerima, Texovima ...
Pa mojoj ekipi i meni je već sa 17 godina bilo blesavo čitati tu dječju literaturu. Dječju literaturu koju smo toliko voljeli.
I nastavili smo je voljeti, ali kao muzejski eksponat u našim policama. Muzej našeg djetinjstva.

... Zar smatrate da je Bonelli u 70ima i 80ima targetirao publiku od 40/50/60 i više godina? Ma da, svakako.
Targetirao je klince. Nas klince.

... Nove klince ne može pridobiti. Novim klincima se ne živi u mašti u močvarama Darkwooda. Ne boravi im se u papirnatom svijetu sa tipom u crveno žutoj majici.
I onda pokušava klince iz 70/80/90ih koji su danas 30-60 godišnjaci uvjeriti da je Zagor evoluirao. Aha, je.

Uh, kako sam bio sretan kada sam otkrio Fibru. Odnosno vi i stipovi.com ste mi otvorili vidike.
Hvala ti Bože zaštitniče stripova, postoji i ozbiljna strip scena. Osim Zagora i Teksa postoji nešto vrijedno čitanja.

Dylan Dog, Nathan i neki drugi bili su osvježenje i pravi smjer u jednom momentu. DD je opet strip za malo starije teenage-re - Young Adult.
Bez obzira na sve i unatoč pokojoj dobroj priči i on je literatura za klince ili one mlade odrasle. Teško da je za 50+ publiku.
Probao sam ga čitati. Probali su i klinci i odustali dosta brzo. Brže nego što sam ja odustao od Krleže u djetinjstvu.

Nathan je OK i mogao bi proći. Ali meni čak niti ovi SD prvi brojevi nisu razvili želju za daljnjim praćenjem.
Da bi me Nathan odveo na putovanje svojim svemirom potrebna mi je Nathana boja. CB Nathana ne mogu doživjeti.

Što se mene i Bonellia tiče on ostaje u muzeju djetinjstva.

A sad o cijenama i LMS-ovima i ZS-ovima.
KOLEKCIONARSKO PRETJERIVANJE

Pogledajte kakve su cijene bile prije 5 godina. Kada sam odlučio poglancati moju LMS kolekciju od 1-200 vrh je bilo 1000 Kn za strip. 2000 Top za najvrjednije primjerke.
Pogladjte sada. Naslov topica!!!

Svatko može trošiti svoju lovu na zaodvoljstva koja želi.
Kod mene je bitna razlika između djeljenja zadovoljstva stripova i spačeka ili motora u tome što ta zadovoljstva djelim sa prijateljima i familijom.
Stripove i zadovoljstvo sakupljanja ne dijelim ni s kim.
Stripovi su iz dnevne sobe završili u mojoj radnoj sobi. Jednostavno ih nitko nije doživljavao. Nije bilo prigovaranja, ali oni su moj svijet, a ne njihov.

... Ovo je fotka sa Lunovima koji su lijepo preživjeli sve ove godine i onih ponovo kupljenih. Već i među njima ima onih koje gube žutu boju. Sijede kao i vlasnik.
i to je jedan od razloga zašto je 9001 Kn za "Bombu profesora Veribada (glanc)" glupo dati. Ako ne i najveći.
Osim one famozne optimalne mračne sobe nema šanse da uspješno preživi na svjetlu i veseli svog vlasnika povremenim druženjem i čitanjem. To se ne čita.
To se samo posprema. I u večini slučajeva ne pokazuje nikome i ne dijeli se ni s kim.
Pa kakvog onda fcking smisla ima kupiti 30ak Bombi profesora Veribada?

Ovo je fotka Lunova koji nisu baš najbolje doživjeli starost.
A bili su u tzv glanc stanju prije pospremanja na 30 ljetni san.

Ovo je fotka Fordova nesretne sudbine. Svi su zamjenjeni.

Što se Alana tiče meni kolekcija 1 zapravo i nisu glanc Fordovi koje sam kupovao u zadnjih 5 godina već Fordovi na koje sam se ja potpisivao kao klinac. I Fordovi na koje su se potpisivali moji najbolji frendovi iz djetinjstva Tomislav L. i Zoran Ž.

Svih ovih razloga radi slobodno kupite kompletnu kolikciju LMS i ZS u glancu i podignite kredit i platite je 100 ili 200k Eura ili Dolara.

Mislite da je nemoguće. Siguran sam da nije. Samo dajte oglas i potrudite se da napravite kvalitetne fotke.

Ima i spaček za 120k €, ako niste znali. Zove se Sahara i glanc je full.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13145 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 30/07/2022 : 17:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
najjače mi je kad se ovi strip prosvjetitelji polome da skuckaju te svoje splačine, dva dana pišu veleumne disertacije, a ti samo dođeš i bez pardona spičiš: "Idem čitati Sjekiru i sablju i gledati kako se Zagor bori protiv samuraja".
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/07/2022 : 17:11:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Jebote koji materijalizam. Post ti je vrh.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 30/07/2022 : 17:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni se bar fučka za mišljenje drugih ljudi kad imam čvrsto mišljenje o nečemu.

quote:

Razlika između kolekcionarstva starih automobila i motora je u konstantnom druženju i njihovom djeljenju sa prijateljima i familijom.

Ne znam, meni ovo zvuči poprilično kontradiktorno. Rekao bih da ti je itekako stalo šta o tvom hobiju misle drugi ljudi.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 30/07/2022 : 17:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

najjače mi je kad se ovi strip prosvjetitelji polome da skuckaju te svoje splačine, dva dana pišu veleumne disertacije, a ti samo dođeš i bez pardona spičiš: "Idem čitati Sjekiru i sablju i gledati kako se Zagor bori protiv samuraja".

Što si ti sada napisao? Daj, molim te, objasni.
Što znači: "Idem čitati Sjekiru i sablju i gledati kako se Zagor bori protiv samuraja"."
Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 30/07/2022 : 17:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Meni se bar fučka za mišljenje drugih ljudi kad imam čvrsto mišljenje o nečemu.

quote:

Ne znam, meni ovo zvuči poprilično kontradiktorno. Rekao bih da ti je itekako stalo šta o tvom hobiju misle drugi ljudi.

Pišem samo o stripovima. Oltimeri su tu kao usporedba socijalnog elemnta kod Oltimera i asocijalnog kod stripova.
Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 30/07/2022 : 17:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message  Reply with Quote
Ajde Stinky, pošto si se nazvao Smrdljivko reci koliko stvarnih prijatelja i poznanstava imaš sa ljudima na forumu?
Socijalni moment.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 30/07/2022 : 17:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Kvaliteta i opravdanost hobija se mjeri u socijalnom kontaktu?

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 30/07/2022 : 17:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uvijek. Svaki hobi trebao bi rezultirati druženjem.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 30/07/2022 : 17:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To je apsolutno potpuno krivo razmišljanje. Ako u nečemu nisi u pravu, u ovome nisi u pravu i tu se jednostavno nema šta raspravljati. U krivu si 100%. Jednostavno jesi.

Ljudi se bave hobijima zato što ih ti hobiji ispunjavaju, zato što vole to što rade i to ih čini sretnima. Ako pritom uživaju i u dijeljenju tog hobija s nekim drugim, super! Na kraju krajeva, zašto ne?

Međutim, reći da hobi mora rezultirati druženjem je krivo u svim mogućim aspektima gledanja. Imam prijatelja koji planinari i penje se po stijenama. Tu i tamo ide s drugim ljudima, no u velikoj većini slučajeva ide sam, i tako godinama, 10ak godina već... Reći da je njegov hobi manje vrijedan samo zato što samo on uživa u njemu je van svake pameti.

Drugi mi prijatelj svira gitaru pola svog života. Soba mu izgleda praktički kao glazbeni studio, ima opreme i instrumenata baš gomilu, pola plaće mu ide na to. Zadnji put je bio član nekog benda ima 15ak godina u srednjoj školi. Čovjek svaki dan svira, sklada, snima... Sam za sebe. I uživa u tome svake sekunde koju odvoji za taj hobi.

Mogao bih dati još gomilu primjera, ali mislim da nema smisla. Šta je s ljudima koji putuju sami po svijetu? Koji pišu poeziju za svoj gušt? Koji svaki dan satima nešto kuhaju jer to vole? itd itd itd... Mislim, i ja uživam u stripovima i obožavam ih kao malo toga u životu, pa opet nikome ne tupim o tome, ne pokazujem stripove, ne pričam o njima, itd... Dovoljno mi je što ja uživam u njima. to je moj hobi i poanta je da mene čini sretnim.

Čovječe, stav ti je u potpunosti kriv.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/07/2022 : 17:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zasto? Pises da te briga sta drugi misle a onda ispada da te itekako briga jer eto utuka si silne novce u stripove a stripasi su u q i ne zele se druzit s tobon. Tebi u biti triba drustvo i nesto si nasa sa tom otribinom od spaceka al slicna shema u stripasa nije prosla. I to te sad frustrira.

Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 30/07/2022 : 17:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To je apsolutno potpuno krivo razmišljanje. Ako u nečemu nisi u pravu, u ovome nisi u pravu i tu se jednostavno nema šta raspravljati. U krivu si 100%. Jednostavno jesi.

Ljudi se bave hobijima zato što ih ti hobiji ispunjavaju, zato što vole to što rade i to ih čini sretnima. Ako pritom uživaju i u dijeljenju tog hobija s nekim drugim, super! Na kraju krajeva, zašto ne?

Međutim, reći da hobi mora rezultirati druženjem je krivo u svim mogućim aspektima gledanja. Imam prijatelja koji planinari i penje se po stijenama. Tu i tamo ide s drugim ljudima, no u velikoj većini slučajeva ide sam, i tako godinama, 10ak godina već... Reći da je njegov hobi manje vrijedan samo zato što samo on uživa u njemu je van svake pameti.

Drugi mi prijatelj svira gitaru pola svog života. Soba mu izgleda praktički kao glazbeni studio, ima opreme i instrumenata baš gomilu, pola plaće mu ide na to. Zadnji put je bio član nekog benda ima 15ak godina u srednjoj školi. Čovjek svaki dan svira, sklada, snima... Sam za sebe. I uživa u tome svake sekunde koju odvoji za taj hobi.

Mogao bih dati još gomilu primjera, ali mislim da nema smisla. Šta je s ljudima koji putuju sami po svijetu? Koji pišu poeziju za svoj gušt? Koji svaki dan satima nešto kuhaju jer to vole? itd itd itd... Mislim, i ja uživam u stripovima i obožavam ih kao malo toga u životu, pa opet nikome ne tupim o tome, ne pokazujem stripove, ne pričam o njima, itd... Dovoljno mi je što ja uživam u njima. to je moj hobi i poanta je da mene čini sretnim.

Čovječe, stav ti je u potpunosti kriv.

Ja vidiš smatram da se osamiti nije dobro.
Dobro je dobro podijeliti sa drugima.

Imam i ja frendove koji sami pješaće Camino de Santiago, penju se nma Himalaju, jedre preko Oceana, jedre oko svijeta, upoznaju Kubu i žive tamo par mjeseci i sl.
Pitam te zašto imaju konstantnu potrebu sve to objavljivati na mrežama ako vole biti sami. Zašto im je potreban kontakt sa ljudima sa kojima se druže u RL.?
Mislim da nema sreće u samoći i osami.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13145 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 30/07/2022 : 17:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde Stinky, pošto si se nazvao Smrdljivko reci koliko stvarnih prijatelja i poznanstava imaš sa ljudima na forumu?
Socijalni moment.

kako si zabijaš autogolove, ja ću svisnuti:)))
pola tih kiflica s foruma znam, na žalost. vidio sam ih u njihovim najboljim i najgorim trenucima, ne bi stalo u post da sad nabrajam tko mi je sve od ovih s foruma dolazio pokloniti se. koliki su se smrzli kad su me vidjeli. ali kakve to veze ima s ičime? sad me zanima samo još kiky, poncho i frano i nemam pojma tko. ti me ne zanimaš. po postovima vidim da si debel, nenačitan i vakser. dosadniji od elvuda. i nemreš si kupiti bombu profesora veribada za 9 tisuća kuna, ergo - nisi u mojoj ligi.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 30/07/2022 : 17:49:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imam i ja frendove koji sami pješaće Camino de Santiago, penju se nma Himalaju, jedre preko Oceana, jedre oko svijeta, upoznaju Kubu i žive tamo par mjeseci i sl.
Pitam te zašto imaju konstantnu potrebu sve to objavljivati na mrežama ako vole biti sami. Zašto im je potreban kontakt sa ljudima sa kojima se druže u RL.?

Zašto pitaš mene? Pitaj njih, pa prijatelji su ti. Valjda...
Ova moja dvojica nemaju ništa slika svojih hobija na društvenim mrežama. Jedva da društvene mreže uopće i koriste. Uživaju u svojim hobijima i boli ih k šta ostatak svijeta misli o tome. I to pritom nisu ljudi koji su samotnjaci. Družimo se redovito, idemo vani, po koncertima, na plažu, u šetnju, na piće vanka, itd itd, da ne nabrajam. To su sve društveni ljudi koji vole društvo, no imaju neke hobije u kojima samostalno uživaju. Reći da su ti hobiji manje vrijedni je... ne znam, snobovski?

Edited by - Paka01 on 30/07/2022 17:50:39
Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 30/07/2022 : 17:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

quote:

Socijalni moment.

kako si zabijaš autogolove, ja ću svisnuti:)))
pola tih kiflica s foruma znam, na žalost. vidio sam ih u njihovim najboljim i najgorim trenucima, ne bi stalo u post da sad nabrajam tko mi je sve od ovih s foruma dolazio pokloniti se. koliki su se smrzli kad su me vidjeli. ali kakve to veze ima s ičime? sad me zanima samo još kiky, poncho i frano i nemam pojma tko. ti me ne zanimaš. po postovima vidim da si debel, nenačitan i vakser. dosadniji od elvuda. i nemreš si kupiti bombu profesora veribada za 9 tisuća kuna, ergo - nisi u mojoj ligi.

Svašta Stinky. Po ovom što si napisao sigurno si uspješan u životu.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13145 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 30/07/2022 : 17:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Svašta Stinky. Po ovom što si napisao sigurno si uspješan u životu.

Da. Sjeti se toga sljedeći put kad čamiš u garaži i glancaš taj svoj pleh, kad te izjeda da si nemreš kupiti bombu profesora veribada za 9 tisuća kunića... tek to će te dotući.

Edited by - stinky on 30/07/2022 17:57:57
Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 30/07/2022 : 18:11:13  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zašto pitaš mene? Pitaj njih, pa prijatelji su ti. Valjda...
Ova moja dvojica nemaju ništa slika svojih hobija na društvenim mrežama. Jedva da društvene mreže uopće i koriste. Uživaju u svojim hobijima i boli ih k šta ostatak svijeta misli o tome. I to pritom nisu ljudi koji su samotnjaci. Družimo se redovito, idemo vani, po koncertima, na plažu, u šetnju, na piće vanka, itd itd, da ne nabrajam. To su sve društveni ljudi koji vole društvo, no imaju neke hobije u kojima samostalno uživaju. Reći da su ti hobiji manje vrijedni je... ne znam, snobovski?

A je, da. Snobovski. Svakako. SnobNik?

Rekao bi još jednom da se ljudi bave hobijima zbog zadovoljstva i druženja. I ti si kao i ostali na ovom forumu jer ti treba stripovsko društvo bez obzira uživaš li sam u svojoj sobi u ugodnoj fotelji, rasvjeti , stripovima i muzici.
Samim time što znaš dosta o hobijima svojih frendova govori o tome da ih vole podijeliti. Inače o njima ne bi ništa zano.

Jasno mi je da diram u Zagora i očekivao sam Stinky napade i slično.
Nisam govorio generalno. Ostavio sam one male postotke.

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000