forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Učinio sam dobro djelo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

jaki
Advanced Member

Croatia
26814 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 01/08/2022 : 16:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Ispočetka je bila komedija da bi na kraju bila tragedija
Ako ga ko zna osobno,pomognite mu nekako.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38000 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/08/2022 : 17:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Koliko je trenutno temperatura mora? Mislim da vise ne ohlađuje...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 01/08/2022 : 17:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
ma tako je, mladjo, sad si se već jakoo naljutio pa izbacuj redom sa foruma sve one koji ne razumiju i ne prihvaćaju ovo tvoje "dobro" djelo! ajmo! već su pali edi b i verab! zašto? jer su sjajno ukazali na tvoj problem! a ti samo sjeci (nepodobne) glave i dalje, jer tek sad ćeš steći poštovanje i dostojanstvo koje tako žarko želiš! ma sigurno! definitivno. evo, od mmihocija. izbaci i mene slobodno. u ovom slučaju bit će mi čast! nevjerovatna čast da budem u društvu ovih izbačenih! moje mišljenje je jednako kao i njihovo. dakle, izbaci me.

ako tebe nije sramota a niti markosa nije sramota, onda... što više reći?
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 01/08/2022 : 17:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message
Ja bih malo konstruktivno, ako moze komentar. Bez vredjanja, ali dugorocno si samo bacio nivac i dao podstrek onima koji kradu da i dalje nastave. Bolje da si za taj novac kupio izdanja Fibre/LL sa njihovog sajta i odneo u knjiznice, pa koja god bila.
Realno, mozda ima ljudi koji te zezaju, ali nema ni mnogo onih koji te pohvaljuju, pa ti je to onda dovoljan znak ja mislim.
S druge strane ovi komentari o ljubomori na forumu od mmihocija, stvarno su na nivou zabavista
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 01/08/2022 : 17:13:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
bravo kiky

markos bi trebao odmah vratiti sve izbačene i jednostavno razriješiti dužnosti kolegu mlađu
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1087 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 01/08/2022 : 17:36:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

bravo kiky

markos bi trebao odmah vratiti sve izbačene i jednostavno razriješiti dužnosti kolegu mlađu

Organizairaj glasanje jer to ti jedino ide pa će Marko imat podlogu da mladju razreši dužnosti moderatora i postavi tebe.
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1087 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 01/08/2022 : 17:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message
quote:
Originally posted by zare80

Ja bih malo konstruktivno, ako moze komentar. Bez vredjanja, ali dugorocno si samo bacio nivac i dao podstrek onima koji kradu da i dalje nastave. Bolje da si za taj novac kupio izdanja Fibre/LL sa njihovog sajta i odneo u knjiznice, pa koja god bila.
Realno, mozda ima ljudi koji te zezaju, ali nema ni mnogo onih koji te pohvaljuju, pa ti je to onda dovoljan znak ja mislim.
S druge strane ovi komentari o ljubomori na forumu od mmihocija, stvarno su na nivou zabavista

Nitko ti ne brani da ti kupiš knjige od Fibre ili kogagod hoćeš i pokloniš svojoj najdražoj knjižnici.

Otvoriš temu na ovom forumu pa ćemo se "zabavljat" (ili barem ja) na tvoj račun.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/08/2022 : 17:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

ma tako je, mladjo, sad si se već jakoo naljutio pa izbacuj redom sa foruma sve one koji ne razumiju i ne prihvaćaju ovo tvoje "dobro" djelo! ajmo! već su pali edi b i verab! zašto? jer su sjajno ukazali na tvoj problem! a ti samo sjeci (nepodobne) glave i dalje, jer tek sad ćeš steći poštovanje i dostojanstvo koje tako žarko želiš! ma sigurno! definitivno. evo, od mmihocija. izbaci i mene slobodno. u ovom slučaju bit će mi čast! nevjerovatna čast da budem u društvu ovih izbačenih! moje mišljenje je jednako kao i njihovo. dakle, izbaci me.

Koji moj problem? Što sam dao svoje novce kako bi stripove vratio u knjižnice?
Klasično ljubomorno hejtanje. I što bi Markosa trebala biti sramota? Što sam tridesetak ukradenih Fibrinih stripova svojim oarama vratio tamo gdje pripadaju?
Smiri se malo dečko.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/08/2022 : 17:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

bravo kiky

Ti se isto pazi. Kako veli Globinjo - na tankom si ledu još od rasorave sa Stripnikom

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 01/08/2022 : 17:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by mmihoci

Organizairaj blablabla

otkud si ti ispuzao?? nisam te dosad zabilježio na forumu, al' vidim da si dosta gizdav. sljedeći put ću te uključiti u glasovanje za najprecjenjenijeg bonelli fana... pa da te vidimo, da se odmjeriš sa mnom. pa ćeš vidjeti di stojiš, stari moj.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 01/08/2022 : 17:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

quote:
Originally posted by kiky

Koji moj problem? Što sam dao svoje novce kako bi stripove vratio u knjižnice?
Klasično ljubomorno hejtanje. I što bi Markosa trebala biti sramota? Što sam tridesetak ukradenih Fibrinih stripova svojim oarama vratio tamo gdje pripadaju?
Smiri se malo dečko.

el te markos javno pohvalio?
tko te pohvalio za ovo?
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3022 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 01/08/2022 : 18:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
čovjek je pomogao sebi, prodavačima stripova i knjižnicama. znači tri strane su profitirale. u mojoj knjizi to je dobro djelo.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 01/08/2022 : 18:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message
quote:

Nitko ti ne brani da ti kupiš knjige od Fibre ili kogagod hoćeš i pokloniš svojoj najdražoj knjižnici.

Otvoriš temu na ovom forumu pa ćemo se "zabavljat" (ili barem ja) na tvoj račun.
[/quote]

Ja da mislim da to vredi icemu, mozda bih i uradio. Ali me vredi nicemu, kao ni ovo sto je tema topika. Da pravim zabavu tvojoj obdanisnoj grupi preko raspusta, neka hvala,radije cu zabavljati svoju decu :).
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/08/2022 : 18:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Evo more me smirilo, opet sam u opuštenom modu Uglavnom, dvojica su udaljena sa foruma jer su prešli granicu dobrog ukusa, a vi ostali - slobodno me uveseljavajte i dalje svojim hejtanjem i ljubomorom

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10337 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 01/08/2022 : 18:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
quote:
Da pravim zabavu tvojoj obdanisnoj grupi preko raspusta …

To je onda neki vrtić za starmale.

Napisao je da je rođen 1971. iako su mnogi imali dojam da je u pitanju mlađa osoba.
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1087 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 01/08/2022 : 18:56:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message
quote:

quote:

Ja da mislim da to vredi icemu, mozda bih i uradio. Ali me vredi nicemu, kao ni ovo sto je tema topika. Da pravim zabavu tvojoj obdanisnoj grupi preko raspusta, neka hvala,radije cu zabavljati svoju decu :).

[/quote]

Da, uvjek je najlakše nečiju ideju, trud ili inicijativu nazvati "bezvrijednim" i ne poduzimati ništa te "soliti pamet šećerom" po forumu.
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 01/08/2022 : 19:33:01  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message
quote:
Originally posted by Peyo

quote:
Da pravim zabavu tvojoj obdanisnoj grupi preko raspusta …

To je onda neki vrtić za starmale.

Napisao je da je rođen 1971. iako su mnogi imali dojam da je u pitanju mlađa osoba.

Komentari. ne bi rekli ;)
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1157 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 01/08/2022 : 19:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message
Netko je okačio zez, nevezano uz ovu vruću temu:

Edited by - petarStripovi10 on 01/08/2022 19:41:46
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 01/08/2022 : 19:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message
quote:

Da, uvjek je najlakše nečiju ideju, trud ili inicijativu nazvati "bezvrijednim" i ne poduzimati ništa te "soliti pamet šećerom" po forumu.

A sta si to ti preduzeo, sem sto si reklamirao LL? The stage is all yours :)
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 01/08/2022 : 19:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
Čekaj izbacio ljude jer mu se nisu poklonili samodopadnosti i cringeu
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1087 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 01/08/2022 : 20:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message
quote:

quote:

A sta si to ti preduzeo, sem sto si reklamirao LL? The stage is all yours :)

A jok, još si na pozornici i tebi slični da pokažete i dokažete da znate i možete barem pisati na ovom forumu bez uvreda, obezvrijeđivanja, ljubomore i zlobe.

U ovom tvom pitanju vidi se ta ljubomora, jal i zloba pa i nesposobnost.
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1087 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 01/08/2022 : 20:22:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message
quote:
Originally posted by Poncho

Da si pažljivo pročitao upise možda bi i sam shvatio da ti je zaključak totalno promašen.
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
619 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 01/08/2022 : 20:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message
Recimo onaj zaključani topic na svaštari je punooo zanimljiviji od ovoga, ali neko se uvrijedio pa se tamo ne smije zajebavati
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/08/2022 : 20:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Poncho

Ne nego zato jer su prešli granicu
I hejtanje ima granice

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/08/2022 : 21:03:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by petarStripovi10

Netko je okačio zez, nevezano uz ovu vruću temu:

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page