forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Voajeri!!!! Ovamo!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 238

Andrej
Senior Member

Croatia
1563 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 03/08/2022 : 21:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

Uf, sad si me podsetio na stara dobra vremena kada sam mogao po ceo dan da igram Fallout3.
MassEffect je strip po igrici ili?

Kad god vidim ove patke žao mi što živimo u zemljama koje sebi to ne mogu da priušte.

Lepa kolekcija, samo napred!

Mass effect je u isto universu...dio je prequel drugom djelu igre, dio se odvija paralelno sa igrama itd...
Ima slabijih i boljih prica,ali s obzirom da obozavam taj univers,morao sam uzet ovo

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1563 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 03/08/2022 : 21:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Sta imas to sve od Star Warsa? Ja razmisljao da pocnem stripove da skupljam

Ovo jedino sto imam od SW stripova mi je ujedno i mozda najdrazi predmet koji imam u kolekciji. To je strip koji je crtao Ralph McQuarrie po originalnom scenariju Georga Lucasa...

A ako mislis na ovo na drugoj polici,tu imam repliku helmeta iz Mandaloriana,kao i lego razor crest...
Ispod je custom lightsaber koji mi je brat poklonio raden po uzoru na onaj Darth Vaderov iz originalne trilogije + jos par statua

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

Edited by - Andrej on 03/08/2022 21:07:48
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27176 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 03/08/2022 : 21:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Sve dobro pa uleti Diabolik😄
Baš lijepa mini kolekcija😉

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40657 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/08/2022 : 00:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kakva lepota od pakovanja star warsa!!!!!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6365 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 04/08/2022 : 06:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

Uf, sad si me podsetio na stara dobra vremena kada sam mogao po ceo dan da igram Fallout3.
MassEffect je strip po igrici ili?

Kad god vidim ove patke žao mi što živimo u zemljama koje sebi to ne mogu da priušte.

Lepa kolekcija, samo napred!

Probaj skenove tih ME stripova prije nego daješ lovu, ja sam se jedva natjerao pročitat ih do kraja pa prodao.

+1 na sawticha, predivan paketić.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 04/08/2022 06:06:55
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7329 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/08/2022 : 06:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Andrej i Wolfman imaju meni najdraže kolekcije na ovom forumu. I ljubomoran san pun k na vas.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6365 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 04/08/2022 : 08:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Andrej i Wolfman imaju meni najdraže kolekcije na ovom forumu. I ljubomoran san pun k na vas.

Meni ih je baš gušt pogledat (pogotovo Andrejevu) jer su drukčije od nas ostalih gdje prevladavaju BD i SBE.
Ljuboran nisam.

Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2538 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 04/08/2022 : 15:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Andrej

Mini update
(uslikano losom kamerom)

[/url]

Svaka čast Andrej.
Inače slika je vrh.
Ovu Sonju levo imam (malo da se pohvalim).

Carpe diem
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1563 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 04/08/2022 : 21:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Sve dobro pa uleti Diabolik😄
Baš lijepa mini kolekcija😉

Hvala
Diabolik je teska nostalgija...da sam ga danas prvi put uzeo u ruke,mozda ne bi bio tu na polici...posto je prvi strip koji sam ikad procitao,dobio je svoje mjesto

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1563 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 04/08/2022 : 21:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DzekDenijels

quote:

Mini update
(uslikano losom kamerom

Svaka čast Andrej.
Inače slika je vrh.
Ovu Sonju levo imam (malo da se pohvalim).

Znam da imas
Ali definitivno moras nabavit i ovu desno
Btw.daj jednom poslikaj sve sto imas,da vidim kako izgleda sve na okupu

Edited by - Andrej on 04/08/2022 21:24:48
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1563 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 04/08/2022 : 21:26:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

quote:

Meni ih je baš gušt pogledat (pogotovo Andrejevu) jer su drukčije od nas ostalih gdje prevladavaju BD i SBE.
Ljuboran nisam.

Hvala
I ako se dobro sijecam,kod mene si i vidio mass effect stripove pa onda narucio...
Tako da sam ja kriv za preporuku koja nije uspjela

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1563 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 04/08/2022 : 21:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6365 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 05/08/2022 : 07:24:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by DiSkAcH

quote:

Ljuboran nisam.

Hvala
I ako se dobro sijecam,kod mene si i vidio mass effect stripove pa onda narucio...
Tako da sam ja kriv za preporuku koja nije uspjela

Za ME se ne sjećam, ali sam def vidio ovaj odlični Tomb Raider Archives kojeg sam na kraju nisi kompletirao. E tu je ''preporuka'' uspijela.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/08/2022 : 14:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Nedavno sam postavljao, ali sad sam malo bolju kameru uhvatio
U međuvremenu sam popunio princa Valijanta do kraja (dolje lijevo)

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/08/2022 : 14:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Bombon.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40657 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/08/2022 : 14:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Da nisi prolupao sa celom Kolorkom imali bismo poprilicno slicnu biblioteku. Konan, Rip, Princ, Betmen, Ridjobradi, Torgal, Dragonero, Magicni, Skriveno, Demijan, Sangaj.. Ali super si ovo smestio. Samo sto bih ja napravio neke uglove pa nastavio i na bocne zidove...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/08/2022 : 15:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Da bar je tu cijela kolorka... Fali 50 naslova

Nemaš siročad i Walking Dead? To nabavi
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14178 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 16/08/2022 : 16:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
@Supermark,bajadera!čestitke!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 16/08/2022 : 16:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Ma ovo je apoteka, sve na jednom mjestu. A ne ko meni nešto na policama,nešto u ormarima, nešto ispod kreveta...
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14178 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 16/08/2022 : 18:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Ma ovo je apoteka, sve na jednom mjestu. A ne ko meni nešto na policama,nešto u ormarima, nešto ispod kreveta...

Kod većina nas je tako. Rijetki raspolažu dovoljnim prostorom.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10486 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 16/08/2022 : 18:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ne ko meni nešto na policama,nešto u ormarima, nešto ispod kreveta...

Ne sjećam se da sam te ugostio, a kao da si svraćao ...

Što bi zeljko rekao:

Supermark je kapitalista.

Edited by - Peyo on 16/08/2022 18:51:02
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2909 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 16/08/2022 : 19:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:

jep, i po policama i na policama (nabijeno u 3 reda), u ormaru, na ormaru i ispod njega, po podu i u kutijama po raznim sobama, nešto i u drvarnici, nešto i stanu kod stare... za neke stripove ne znam ni di su, ni je li ih uopće imam, jesam li ih posudio, prodao, poklonio... koliko sam puta nešto kupio pa skužio da to već imam. ipak, uživam u tom kaosu. na užas svih ukućana.

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 16/08/2022 : 19:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Supermark ovo je TOP !!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40657 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/08/2022 : 20:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Da bar je tu cijela kolorka... Fali 50 naslova

Nemaš siročad i Walking Dead? To nabavi

WD nije my cup of tea. Bas ne volim nista sto ima veze sa zombijima. A Sirocad probao i bah, smorilo me..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40657 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/08/2022 : 20:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti kad bi popisao svoje skontao bi da imas tonu duplikata :)

Go to Top of Page
Page: of 238 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000