Mitar dva komada, iznudio penal i jos napravio majmunom van Dajka :D
Bornmut dobio Vili u krs utakmici kako kazu voditelji. Bez ikakve igre. Lids igra kao pod Bjelsom, napadacki i brzo, nece oni u borbu za opstanak ako budu konzistentni. Njukasl dobio Forest ali bez mnogo sansi iako uz kontrolu utakmice. Forest potpuno bezopasan. Izgleda da ce oni u rupu. Totenhem 4:1 nakon preokreta uz dosta sansi. Bice zajebani.
Mitra dozivljavam kao igraca kome je nebitna velicina kluba i kolicina novca. Gledao sam par snimaka kada mu navijaci skandiraju posle nekih utakmica - prelepe slike. I utiska sam da je upravo to ono cemu on stremi i u cemu uziva. Ali slazem se da je kalibar za mnogo veci klub. Ja ga pre svega postujem zbog borbenosti, skromnosti i neke detinje dobrote.
I evo pao prvi gol sezone na teatru snova, naravno ne u reziji domacina Ovo ne znas tko vise pliva u obrani Uniteda, citanje igre i pozicioniranje na razini ljetne skole nogometa Ruku na srce, ten Hag je radio dobre stvari s Ajaxom, ali to je trener koji je u jednom poluvremenu prokockao finale LP protiv Tottenhama, moguce da ga pojede pritisak ovog posla
Inace, s druge strane ovaj Trossard strasan igrac, nakon Mertensa jos jedan belgijski late bloomer
Kako sam rekao. Posle 5 minuta vidis da ne znas gde vise duva. Nekad di imao Skosa da prenese loptu a sad se to ocekuje od dva panja, Freda i Mektomineja. ‘ajde sto su prili gol, problem je sto u dansu nisu usli osim one slucajne za Bruna kad je prebacio gol. Ovo je presmesno sve. Drzis Sanca i Rasforda a Ronaldo na klupi.
Jos je Unitedu najbolje u zadnjih 5 godina bilo s Carrickom, samo sto covjek zna klub i tko ga vodi pa se nije htio dugorocno vezati niposto
Ten Hag se cijelo ljeto pretendirao kao nekakav elitan, Bogom dani strucnjak, a onda na kontraski izbrusen Brighton postavi McFreda, Maguirea ispred Varanea te Eriksena van prirodne pozicije. Tesko da sam vidio slampaviji debi pridoslice u Premierligu u zadnje vrijeme. Bitno da ima mrki pogled i psuje igrace na treningu. Nece ni taj dugo ako ovako nastavi.
Treba lepo da kleknu ispred Murinja i da ga zamole da se vrati za debele pare. Ili da daju pare za Simeonea. Tu treba cvrsta ruka. I Poketina bi sjebali isto.
Jedna je vrsta problema kad je kadar manjkav i ne dovode se adekvatna rjesenja Druga vrsta problema je kad treci trener zaredom radi istu gresku u selekciji momcadi Bilo kakav iole hrabriji junior bi odigrao bolje od McTominaya danas