Možee, zašto ne. Ovi stari Tex maxiji imaju neki šarm😁. Iako, bilo bi fora vidjeti gigante u kiosk formatu, ali ne znam je li to legalno.
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Također, nadam se i mladom Texu. Ne znam valjaju li priče išta, ali crtež djeluje lijepo.
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Zašto ne bi bilo? Uostalom ima dvi,tri godine da nagovaram Bernarda na te "gigante" na kiosk u Bonelli formatu Ko zna možda i bude?
To bi bilo fora. Crtež je, u pravilu, vrhunski, ali cijena bi vjerojatno bila luda, kada bi izašli u original formatu. Kiosk format bi bio čisti pogodak
Ok su priče u mladom teksu, pratim talijanska izdanja pa govorim, meni se sviđaju.
Kod nas bi na kiosk mogli u dvobroju iako neke cijelovite priče idu i na neparan broj izdanja pa je nezgodno ali nema veze. Bilo bi super kad bi netko to "ukioskio" u kojem god obliku al da je na kiosku.
Zašto ne bi bilo? Uostalom ima dvi,tri godine da nagovaram Bernarda na te "gigante" na kiosk u Bonelli formatu Ko zna možda i bude?
Kamo sriće da to vidimo.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Uh, bemti svrsavanja... A kad je krenuo Zagor maxi reprint penasti ste bili od ljutnje... Uzimao bi naravno iako bi radije nesto novo,.. pardon staro koje se mora nastavit...ajde konačno Marka!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Tekst je sa zadnje korice zadnjeg Tex maxija Tajna španjolske misije... A i tamo piše Tex i Zagor umjesto Tex i Carson. Eto koliko obraćamo pažnju na zadnju koricu pa niko nije vidija Zagora već par mjeseci
ae zasto nebi radije pustili Super / plus Texa (kako li se vec zove) nego reprint maxija ? Iako su i tamo reprinti starih prica, barem ce obuhvatiti vise edicija i jos u boji ako se ne varam.
Primjeceno je i tamo, neki kolege su odmah skuzili. http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=2&TOPIC_ID=53027#2496983 Nadam se da ce sad ispraviti to ovi u Ludensu! Kad vec mogu cijene ispravljati (za zadnjeg extra Zagora je pisala stara cijena 20kn, a nakon mog komenatara se pojavila nova slika s novom cijenom), mogu onda i greske u sadrzaju ispraviti!
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Čitam ovo pa rekoh da i ja provjerim.Ja sam taj maxi zamjenio za HC verziju.Ta prva tri sam nabavio u tvrdim koricama i ne znam do kud su išli sa te dvije verzije. Meni je poznato do br.4 I htjedoh reći na prva dva broja na zadnjoj korici samo žuta boja dok broj 3 ima opis i sliku
Nadam se da ce sad ispraviti to ovi u Ludensu! Kad vec mogu cijene ispravljati (za zadnjeg extra Zagora je pisala stara cijena 20kn, a nakon mog komenatara se pojavila nova slika s novom cijenom), mogu onda i greske u sadrzaju ispraviti!
Lijepo za one koji sad startaju, moja je kolekcija jednom čitana i nemam namjeru duplati. Dajte nam Martija od početka pa to nitko osim LL nije pokrenuo ubrzati M.Rendžera
A vec je sve tiskano? Mislio sam da je ono gore kao ogledni primjerak. Steta onda, imat cemo robu s greskom. Ali lako za to, samo da unutra bude Oklahoma, a ne Tajna spanjolske misije
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."