Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Member since 03/09/2021 |
Posted - 10/08/2022 : 22:00:47
|
quote: Originally posted by xilrion
quote: Originally posted by Qwertz
Čuo sam prije na Radio Istri neku pjesmu, ne znam ni izvođača, a ni naslov, nego samo par stihova koje sam upamtio. Tražio sam po YouTubeu i Googleu, ali nisam je našao. Znači, pjesma je od nekog istarskog izvođača (valjda; malo vuče na Vitasovića, ali siguran sam da nije on). Pjevana je na našem dijalektu. Stihovi idu: "A ti si ufendljiva kad je vani zima Nešto,nešto,nešto,nešto (ne sjećam se), a ti si digla nos kad san ti reka ja, da bin te ljubija spod puneg miseca."
99% sam siguran da su ovi stihovi u refrenu pjesme. Ritam je, onako, dosta lagan. Zna li itko koja je ovo pjesma i tko je izvođač?
https://www.njuskalo.hr/audio-kasete/mc-simon-spod-puneg-miseca-1996-oglas-25234854
Svaka čast. Već sam počeo misliti da sam sanjao da sam ovo čuo. Nevjerojatno da nema nikakve snimke ove pjesme na YouTubeu ili nečeg sličnog. |
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži. |
|
|