Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Ovo je skoro izaslo u OP, sjajna epizoda, mada OP sjajan dizajn, tisak, prevod, tako sto se mene tice cekam treci i cetvrti broj nestrpljivo...ova prva dva OP
Dobra ideja ali teško da Boselija zanima mišljenje ljudi iz zemalja male tiraže. Koji je uopće tiraž ovih maxi dragulja u papirnatom obliku? I zna li neko što će biti u šestom broju?
Sve od kombinacije Bosselli-Marcello bilo u Zagoru, bilo u Texu se isplati, nikad ne razocaraju te epizode! Ova "Krvna braca" mi je odlicna, cak i bolja od "Komancera", iako su mi i Komanceri top prica. No, iskreno nadam se da ce u buducnosti ici sto manje Zagora u ovoj ediciji. Zagora bar nije problem nabaviti kod nas u kojem god obliku i ediciji zelimo. Bilo bi fora da ubace ili kojeg Texa tamo u onom dobu oko broja 150-350 sto ne vjerujem da ce se ikada vise reprizirati kod nas, ili tipa tamo od 600+. Dobro je sto ide uskoro Martin i to one price s Jinxom koje su mi odlicne. Imat cu prilike malo obogatiti i kolekciju stripova "detektiva nemoguceg" koja je prilicno tanka, tek nekih 10-ak brojeva. Nadam se da ce biti jos Martina, pogotovo ove prve odlicne epizode, ovako na pamet prva mi pada "Covjek koji je otkrio Europu". Tu bih bas volio vidjeti u ovom izdanju. Lijepo sto cemo i Mister Noa dobiti u ovoj ediciji, koji broj odabranih prica tu i tamo bit ce svakako pun pogodak.
Koji bi se jos serijali mogli pojaviti? Razni serijali poput Dylana, Nathana, Dampyra, Magicnog itd su vecinom pisani po principu da prica traje ili 96 stranica ili eventualno se proteze kroz 2 takva broja. Tako da ako se odluce na koji od ovih serijala, onda se nadam da cemo dobiti 3 broja unutar jednog. Samo neka moja razmisljanja pa vidjet cemo u kojem smjeru ce otici edicija, ali ovako sto vidim da je dosad izaslo, odabrali su vecinom odlicne price.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."