depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Boze dragi ljudi jednostavno zele da ih se odere i da placaju vise Nathan Ovo je neka muljaza
Nije muljaza. Ja sam se natjecao za taj strip i covjek je ponudio vise. Nedugo poslije sam ga kupio za 600kn od renkija. Za tih zadnjih par knjiga koje mi fale cu pregrist i platiti nerealnu cijenu. Posebno kada je rijec o prici koja je bitna za serijal kao sto su orbitalni ratovi koji se nalaze u toj nn 54 knjizi, onda sam spreman platiti. Ima jos skupih nathana ka NN knjiga 44 i 45, ali to je tako.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu