forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Politički kompas i teoretske rasprave o politici
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

vukozec
Advanced Member

5014 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 23/08/2022 : 13:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

http://politicki-kompas.herokuapp.com/result/6304b07d85aaf2177823f9b0

Bandić, Pernar i Živi Zid
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 23/08/2022 : 14:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Pa to ti ja govorin cilo vrime.
Ti si oćeš bit Nesvrstani.

Neznan, možda imaš neku blokadu koja ti ne dozvoljava da to prihvatiš, ali mislimo slično. Odnosno, ti misliš slično meni.

Varaš se.
Ti možda hoćeš biti nesvrstani, ali ja nisam takav.

Prividna podudaranja dolaze otuda što ti ne znaš što hoćeš, a ja pak sam skroz svoj, do mjere nepodnošljivosti. I zato ja mogu podnositi sve, gotovo sve, jer ništa vanjskoga nema presudan utjecaj na mene. A ti kao da se vječno tražiš, nemaš pravi stav ni o čemu. Otuda te naoko podudarnosti.

Uostalom, možemo pričati o čemu god hoćemo. Vidjet ćeš da se ni u čemu nećemo složiti: stripovi, filmovi, knjige, filozofija, rat, mir...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10365 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/08/2022 : 14:03:11  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Originally posted by manhunter
Ali njegov mozak nije programiran da neke stvari sagleda sa konkretne ravni, već teži filozofskom aspektu. Sve ok dok to ne postane simptomatično i ne preraste u beg od konkretnih problema.

U krivu si, odnosno, pogrešno sagledavaš ovdje.
Pa što misliš, otkuda to da eto, čak i ti, nesvrstani i da ne nabrajam dalje, dakle ljudi koji su totalno različiti od mene, ipak me ne odbacuju sasvim, ili da kažem jasnije: da me ne odbacuju kao nekog bezveznjaka?

To ti je, upravo suprotno od ovoga što kažeš, baš zato što ja pričam konkretno, sa ravni koja govori iz same stvari. Uostalom, da to nije tako, onda ne bih mogao pričati o stripovima ili čemu god hoćeš konkretnome, u datoj situaciji.

Naprotiv, vi ste ti koji ste apstraktniji. Ali nije sad to predmet, pa da ne tupimo.

Važno je razumjeti ovo:
postoje različite vrste znanja i "pameti". Npr., neki tip, nemam pojma, neki doktor koji se pojavljivao na tv-u u doba stožera, vjerojatno je i on "pametan". I njegova pamet vjerojatno odgovara prosječnom ukusu, znači, većini (čak i onima koji su bili protiv, koji su tzv. antivakseri).
A onda postoji i drugi tip ljudi. Njihova pamet ne odgovara većini, dapače, čak im izgledaju ludi itd.
Ja sam u ovom drugom tipu, da tako sad kažemo skraćeno. I sviđaju mi se takvi ljudi. Oni se ne nalaze među doktorima i stručnjacima (iako mogu biti i to), nego prije među filozofima, pjesnicima, svećenicima, umjetnicima, ratnicima... Evo, tako najkraće, kad si već potegao to i krenuo objašnjavati nešto što ne razumiješ baš najbolje. Kažem, ne razumiješ, jer meni ti izgledaš potpuno u onom prvom tipu ljudi, i zato ove zamjene, pa je tebi "konkretno" nešto što je skroz bzvz itd.

Bezveznjak nisi.
Biće da nisan ni ja kad me stalno spominješ?
Nisi ni glup.
Meni se ne sviđa šta si licemjer, šta imaš metlu u dupetu, i šta si osjetljiv a praviš se dasa.
Ovo ostalo je otkrivanje tople vode. Virujen da svi više manje znamo da je tanka granica između ludosti i genijalnosti.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10365 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/08/2022 : 14:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa to ti ja govorin cilo vrime.
Ti si oćeš bit Nesvrstani.

Neznan, možda imaš neku blokadu koja ti ne dozvoljava da to prihvatiš, ali mislimo slično. Odnosno, ti misliš slično meni.

Varaš se.
Ti možda hoćeš biti nesvrstani, ali ja nisam takav.

Prividna podudaranja dolaze otuda što ti ne znaš što hoćeš, a ja pak sam skroz svoj, do mjere nepodnošljivosti. I zato ja mogu podnositi sve, gotovo sve, jer ništa vanjskoga nema presudan utjecaj na mene. A ti kao da se vječno tražiš, nemaš pravi stav ni o čemu. Otuda te naoko podudarnosti.

Uostalom, možemo pričati o čemu god hoćemo. Vidjet ćeš da se ni u čemu nećemo složiti: stripovi, filmovi, knjige, filozofija, rat, mir...

Samo se ti tješi.
Znaš li kako je završija Leon Glembaj jer je negira očito?
Ti si čisti, nepatvoreni Nesvrstani.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 23/08/2022 14:09:03
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8700 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 23/08/2022 : 14:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:

globalno liberalni socijalist. Radnicka fronta i mozemo.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 23/08/2022 : 14:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

quote:

Zar nema nijedan pravaš?
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10365 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/08/2022 : 14:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:

quote:

quote:

Zar nema nijedan pravaš?

Koja vrsta pravaša?
Mislin da ni oni više neznaju koliko ih ima. Imaš obične, čiste, neke iz 1861., Ante Starčević pravaše, pitaj boga kakve sve ne.
Mislin da je Kruger tu najkompetentniji, triba njega pitat.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 23/08/2022 14:33:30
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 23/08/2022 : 15:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Bezveznjak nisi.
Nisi ni glup.
Meni se ne sviđa šta si licemjer, šta imaš metlu u dupetu, i šta si osjetljiv a praviš se dasa.

Ma ja te volim, jer ti i u 4 malecna retka ne možeš ne biti ovako zbunjen: nisam bezveznjak, al' sam licemjer, nisam glup, al' se pravim dasa. Ovakav galimatijas ne može napisati ni Krleža.

O tome ti ja govorim: nemaš pravi stav, ne znaš otkuda bi mislio, iz koje to pozicije. Jer, što je drugo licemjer nego bezveznjak? Čovjek koji odlučno misli, ne može nego postaviti takvu definiciju - licemjer = bezveznjak. Što je glupost nego praviti se nešto što nisi? Onaj tko se pravi dasa je po definiciji glupan. Al' tebi je sve to isto i neisto, tebi sin može biti i peder i nepeder itd.

Pustimo to. Stari moj nesvrstani, meni nije do prepiranja. Do zezanja da, često, samo bit će da su moja zezanja prevelika za vaše metle u guzici, lipi moji političari.

Lijepo ti kažem da smo jako različiti. I to ne zato što bih ja to htio (pa čovječe, vidiš da se družim s vama, i s tobom čak, makar pišeš grozne bulšite). To je realno tako.
Ali se ipak nekad smirim, i eto lijepo dođem družiti s vama.

Znaš, kad se družimo, onda sve te razlike padaju u drugi plan. Sad, za ono pravo, tu treba nešto više. Treba se otvoriti, ljudi se moraju prepoznati, moraju treperiti.
Ipak, ponekad mi izgleda da mnogima to nije ni bitno. Dosta im je ovaj "prvi plan", malo se podružiti, bilo kako. Mene pak to ne zadovoljava, uvijek tražim to pravo. Sad mi ti reci: tražiti uvijek jače i više, možda je to pretjeranost? Tražiti ono "pravo" i biti osjetljiv, eto, to je jedno te isto. Jer tko traži više nego je to pristojno i uhodano u lažnom moralu, taj je senzibiliziran preko svake normalne mjere. Da voliš čitati, onda bi vidio kako je Heidegger osjetljiv, jer jako spominje autentičnost. Nemam pojma, ja sam upecan na takve stvari, na tu autentičnost (što god značila). Ti nisi, ti si kul, ti se družiš s ljudima i pišeš kojekakve lude stvari, i možeš voljeti one koji nisu bezveznjaci a jesu licemjeri. U jednu ruku, ti jesi pravi dasa, jer britko srežeš opširno cjepidlačenje i filozofiranje. Dase, doduše, gađaju i kamenjem, ne filozofiraju.
Ma nemam pojma, o čemu je ono riječ??!? Kakav treba biti, nesvrstani: je li bolji dasa ili filozof? Filozof bi o pederima mogao u crijevca, al' je opširan. Dasa može kamenjem, al' je agresivan. Hm, koja je onda pozicija prava?
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4757 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 23/08/2022 : 15:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
E, ovaj hrvatski je već malo precizniji. Ayn Rand je moja spirit animal

https://politicki-kompas.herokuapp.com/result/6304d09a85aaf2177823f9b3

Go kneel and weep
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/08/2022 : 15:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

I još ne dajen manču konobarima ,neman gej prijatelje i iman sve albume Marduka

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 23/08/2022 : 15:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Znači anarhokapitalist.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 23/08/2022 : 15:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
evo haespea, patite

https://politicki-kompas.herokuapp.com/result/6304d7a685aaf2177823f9b4
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4757 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 23/08/2022 : 15:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:

Znači anarhokapitalist.

Teško. Slobodno tržište ne može opstati bez vladavine zakona, a nju trebaju sprovoditi državni aparati. Stoga se ne zalažem za ukidanje države, već svođenje iste na nužan minimum.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10365 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/08/2022 : 15:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Bezveznjak nisi.
Nisi ni glup.

Ma ja te volim, jer ti i u 4 malecna retka ne možeš ne biti ovako zbunjen: nisam bezveznjak, al' sam licemjer, nisam glup, al' se pravim dasa. Ovakav galimatijas ne može napisati ni Krleža.

O tome ti ja govorim: nemaš pravi stav, ne znaš otkuda bi mislio, iz koje to pozicije. Jer, što je drugo licemjer nego bezveznjak? Čovjek koji odlučno misli, ne može nego postaviti takvu definiciju - licemjer = bezveznjak. Što je glupost nego praviti se nešto što nisi? Onaj tko se pravi dasa je po definiciji glupan. Al' tebi je sve to isto i neisto, tebi sin može biti i peder i nepeder itd.

Pustimo to. Stari moj nesvrstani, meni nije do prepiranja. Do zezanja da, često, samo bit će da su moja zezanja prevelika za vaše metle u guzici, lipi moji političari.

Lijepo ti kažem da smo jako različiti. I to ne zato što bih ja to htio (pa čovječe, vidiš da se družim s vama, i s tobom čak, makar pišeš grozne bulšite). To je realno tako.
Ali se ipak nekad smirim, i eto lijepo dođem družiti s vama.

Znaš, kad se družimo, onda sve te razlike padaju u drugi plan. Sad, za ono pravo, tu treba nešto više. Treba se otvoriti, ljudi se moraju prepoznati, moraju treperiti.
Ipak, ponekad mi izgleda da mnogima to nije ni bitno. Dosta im je ovaj "prvi plan", malo se podružiti, bilo kako. Mene pak to ne zadovoljava, uvijek tražim to pravo. Sad mi ti reci: tražiti uvijek jače i više, možda je to pretjeranost? Tražiti ono "pravo" i biti osjetljiv, eto, to je jedno te isto. Jer tko traži više nego je to pristojno i uhodano u lažnom moralu, taj je senzibiliziran preko svake normalne mjere. Da voliš čitati, onda bi vidio kako je Heidegger osjetljiv, jer jako spominje autentičnost. Nemam pojma, ja sam upecan na takve stvari, na tu autentičnost (što god značila). Ti nisi, ti si kul, ti se družiš s ljudima i pišeš kojekakve lude stvari, i možeš voljeti one koji nisu bezveznjaci a jesu licemjeri. U jednu ruku, ti jesi pravi dasa, jer britko srežeš opširno cjepidlačenje i filozofiranje. Dase, doduše, gađaju i kamenjem, ne filozofiraju.
Ma nemam pojma, o čemu je ono riječ??!? Kakav treba biti, nesvrstani: je li bolji dasa ili filozof? Filozof bi o pederima mogao u crijevca, al' je opširan. Dasa može kamenjem, al' je agresivan. Hm, koja je onda pozicija prava?

Nesvrstana.
Najbolje bez kamenja i bez filozofiranja.

Fala bogu da smo različiti, bilo bi dosadno da nismo.
Al glavno da se volimo

Inače, ne vidin zašto bi neko ko je licemjer istovremeno bija nezanimljiv?
Isto tako, ako se voliš malo pravit važan, ne vidin zašto bi bija glup.
Više ne razumin jesan li stvarno ja zbunjen, ili si ti zbunjen pa zbunjuješ mene, pa san opet zbunjen?
Al mislin d si ipak ti zbunjen.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 23/08/2022 15:59:41
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 23/08/2022 : 16:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
HČSP

https://politicki-kompas.herokuapp.com/result/6304dd6808814db900c953de

Have mercy
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 23/08/2022 : 16:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

HČSP

https://politicki-kompas.herokuapp.com/result/6304dd6808814db900c953de

Najdesnije dosad.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/08/2022 : 16:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Ovde nije razocara ka na onom prije.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 23/08/2022 : 16:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
Ovdje sam eksperimenta radi odgovarao kao stereotipni fašist, pa sam dobio Hitlera:

https://politicki-kompas.herokuapp.com/result/6304df2085aaf2177823f9b5
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10365 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/08/2022 : 16:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Ja neću napisat šta mi rezultat jer je ispalo SDP.
Najobičniji latentni mladjin glasač.
Mislin da ću se samobanirat.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 23/08/2022 16:09:43
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 23/08/2022 : 16:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne vidiš, zato jer mi ne pričamo o istome.
Licemjer ne može biti zanimljiv, jer je isprazan. Sad, razumijem da ti možeš misinterpretirati ove stvari, jer nisi nikada zapravo o tome razmišljao. Kada se uzme ofrlje, onda može izgledati kako sve može biti "zanimljivo", svaki čovjek je na neki način "zanimljiv". Ali tako shvaćena zanimljivost nije ono o čemu je riječ, i ako razmisliš, vidjet ćeš da su ti istinski zanimljivi samo ljudi koje cijeniš. A ne možeš cijeniti licemjera.

Zanimljivost, shvaćena kao interesantnost, je jedna prosječna karakteristika do koje dolazi iz dosade. Ljudi odskakuju, od jedne do druge stvari, sve im je interesantno (i ništa im nije istinski zanimljivo). Samo u ovom smislu je i licemjer zanimljiv. Ljudi, uglavnom, i ne razmišljaju o stvarima (tu se ja slažem s tobom, nisu filozofi) i svašta im može biti interesantno, čak i pederi, kriminalni slučajevi, crna kronika itd. Sve to nema veze s onim što je u pravom smislu zanimljivost, kada ti je neki čovjek zaista zanimljiv. Ali da bi se moglo tako praviti distinkcije između zanimljivosti i "zanimljivosti", mora se razmišljati, odnosno, netko te mora uvesti u svijet mišljenja. To je filozofija, i tu se ja ne slažem s tobom: tvoja averzija od filozofije je nekakva besmislena pobuna, pobuna protiv stvari za koju nemaš vremena, volje, snage, stavi što god hoćeš. S druge strane opet, hoćeš pametovati ljudima, hoćeš se i raspravljati, što ja znam, možda hoćeš i učiti, napredovati. Tako su ti te dvije stvari u koliziji, i opet ćeš doći na to što ti lijepo kažem: da si ti taj koji je zbunjen;)

Edited by - stinky on 23/08/2022 16:26:10
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8700 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 23/08/2022 : 16:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Socijalizam 71.8 posto, liberalnost 79.9, globalizacija 70.6, sloboda 64.7... Nek crkne kapitalizam!

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/08/2022 : 16:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Socijalizam 71.8 posto, liberalnost 79.9, globalizacija 70.6, sloboda 64.7... Nek crkne kapitalizam!

Pa 3/4 ovdje su ti čisti kapitalizam. Fali jedna komponenta, ali to se lako nadoknadi.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/08/2022 : 16:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ayn Rand je moja spirit animal

Nemoj se time hvaliti.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 23/08/2022 : 16:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Usput, evo jedne teoretske političke mozgalice:

Na ovom kompasu je sloboda stavljena na lijevu stranu, autoritet na desnu.
Ja cijenim obje stvari, i slobodu (najviše) i autoritet (samo onaj pravi, ne puko postavljeni).

Ipak, sloboda lijevo, to je ta laž. Lažno predstavljanje.
Vrlo lako se može testirati kako je to lažno, dovoljno je pogledati kako se držala po pitanju korone sva ta scena koja se smatra lijevom. Lijevo i sloboda je skoro nespojivo. Lijevo i tutorstvo, to već da. Lijevo je uvijek zazivanje tutora, odnosno, neslobode, bilo u formi diktature avangarde, bilo u formi stožerokracije (lajt forma diktature avangarde).
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10365 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/08/2022 : 16:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne vidiš, zato jer mi ne pričamo o istome.
Licemjer ne može biti zanimljiv, jer je isprazan. Sad, razumijem da ti možeš misinterpretirati ove stvari, jer nisi nikada zapravo o tome razmišljao. Kada se uzme ofrlje, onda može izgledati kako sve može biti "zanimljivo", svaki čovjek je na neki način "zanimljiv". Ali tako shvaćena zanimljivost nije ono o čemu je riječ, i ako razmisliš, vidjet ćeš da su ti istinski zanimljivi samo ljudi koje cijeniš. A ne možeš cijeniti licemjera.

Zanimljivost, shvaćena kao interesantnost, je jedna prosječna karakteristika do koje dolazi iz dosade. Ljudi odskakuju, od jedne do druge stvari, sve im je interesantno (i ništa im nije istinski zanimljivo). Samo u ovom smislu je i licemjer zanimljiv. Ljudi, uglavnom, i ne razmišljaju o stvarima (tu se ja slažem s tobom, nisu filozofi) i svašta im može biti interesantno, čak i pederi, kriminalni slučajevi, crna kronika itd. Sve to nema veze s onim što je u pravom smislu zanimljivost, kada ti je neki čovjek zaista zanimljiv. Ali da bi se moglo tako praviti distinkcije između zanimljivosti i "zanimljivosti", mora se razmišljati, odnosno, netko te mora uvesti u svijet mišljenja. To je filozofija, i tu se ja ne slažem s tobom: tvoja averzija od filozofije je nekakva besmislena pobuna, pobuna protiv stvari za koju nemaš vremena, volje, snage, stavi što god hoćeš. S druge strane opet, hoćeš pametovati ljudima, hoćeš se i raspravljati, što ja znam, možda hoćeš i učiti, napredovati. Tako su ti te dvije stvari u koliziji, i opet ćeš doći na to što ti lijepo kažem: da si ti taj koji je zbunjen;)

Priznajen, ne pratin te više.
Samo ljubav!

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000