Sta imas to sve od Star Warsa? Ja razmisljao da pocnem stripove da skupljam
Ovo jedino sto imam od SW stripova....
iju sram me bilo, da mi promakne Star Wars ovako xD (a cudi me da Bushido vec nije reagovao ) odnosno da mi promakne prilika da zajebavam malo, tojest:
....mi je ujedno i mozda najdrazi predmet koji imam u kolekciji. To je strip koji je crtao Ralph McQuarrie po originalnom scenariju Georga Lucasa...
da ne bi bilo lose i da otvoris stripove koje skupljas
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Ma ovo je apoteka, sve na jednom mjestu. A ne ko meni nešto na policama,nešto u ormarima, nešto ispod kreveta...
jep, i po policama i na policama (nabijeno u 3 reda), u ormaru, na ormaru i ispod njega, po podu i u kutijama po raznim sobama, nešto i u drvarnici, nešto i stanu kod stare... za neke stripove ne znam ni di su, ni je li ih uopće imam, jesam li ih posudio, prodao, poklonio... koliko sam puta nešto kupio pa skužio da to već imam. ipak, uživam u tom kaosu. na užas svih ukućana.
Doslovno ista stvar... Nedavno trčao do Shanera kupit neku rasprodanu kolorku i sav sretan dođem kući kad shvatim da je već imam 😭😭😭😭
Ova Taschenova knjiga o povijesti DCa, to je kao smanjena verzija one baš ogromne knjižurine? Je li sadržaj isti?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
ne, to je knjižurina:) aktuelna smanjena izdanja možeš da vidiš odmah pored, na susednoj polici, jedva se vidi golden age of dc, i malo bolje marvel silver age (mada je neko vreme bilo savršenih izdanja veličine između ova dva, al neko vreme nisam mogao da nađem u radnji na engleskom, pa se nisam cimao....)
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Originally posted by alaniusfordius Peyo, mozemo li se nadati fotkama tvoje kolekcije, to bi bilo nesto hiljadu posto po mom ukusu ;)
I meni se čini da nam se ukus umnogome poklapa.
Ovdje je dosad uslikano i većih i boljih kolekcija od moje.
Ja imam posvuda knjiga i stripova, nešto u policama, nešto u ormarima i kojekuda, nerijetko u 2 reda i svakako, ne pretjerano uredno. Morao bih knjige i stripove vaditi i preslagivati zbog fotkanja, a to mi se ne da.
Ako bi ti to bilo utješno mogu napraviti sažetiji popis.
Oh, allmighty Lord W., što je to u WD Hall of Fame
HoF su norveška izdanja, kolekcije odabranih dela raznih klasičnih i savremenih autora WD stripova (https://serie.no/produkt/hall-of-fame), kupim tako kad nađem jeftino polovnjake jer su novi malko precenjeni
i kakvi su ovo plavi CB (Benny B. i ..., čije je to izdanje)?
plavi CB je produžetak norveškog izdanja sabranih dela Karla Barksa u 30 strip-knjiga; te dodatne knjige sadrže njegove druge radove vezane za WD (storyboards koje je radio za crtaće, one legendarne uljane slike koje je radio u penziji, itd.) i radove (stripove, ilustracije itd.) van ili pre WD.
Vidim imaš Disneya i na francuskom i ako mi se ne priviđa na talijanskom.
na francuskom Glénatovi albumi i sabrana dela Romana Scarpe
na italijanskom ima samo Archidisney i jedan album/monografija (hvala dekari!) koji se zapravo ne prepoznaje na slici xD imaš i gore nekoliko Nathana i Dilana isto (daym, sad kontam da sam izostavio 30ak Nathana koji su mi na drugoj polici)
Poliglota si?
Blago rečeno xD imaš tu dole i Barksa na njemačkom, neke Asterixe isto; ima i dve knjige Rockyja na švedskom a imam i neke stripove na hrvatskom