forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ISPOD I OKO OBRUČA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 169

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4910 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 06/09/2022 : 22:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
SER igra bas lepu kosarku.

Hezonju treba usranom motkom tuci.

Eto.

sangue navajo
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/09/2022 : 22:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Za koga Šarić igra? 🤮

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7538 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/09/2022 : 23:20:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Za koga Šarić igra? 🤮

Ma užas, ista boljka koja se provlači godinama. Šarića treba pod hitno čvrsto zakucati na klupu. Sve jalovo, bez srca, bez protoka lopte, čak i onaj Amerikanac solira.
Bolje bi im bilo da nekako dobiju Ukrajinu da se ne sramote protiv Srba.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12021 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 06/09/2022 : 23:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Kakav je rasplet te grupe? Ko ide na Srbiju?

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12021 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 06/09/2022 : 23:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Našao:

quote:
Stvari u poslednjem kolu prlično su jasne i sve zavisi od Italije. Ako ona pobedi Veliku Britaniju, a Srbija savlada Poljsku, u osmini finala će igrati Srbija i Hrvatska. Iznenađenje u neke od ove dve utakmice zakomplikovalo bi stvari, pa bi dodatni značaj dobio duel Hrvatske i Ukrajine. Ukratko, dva uslova potrebna su za regionalni derbi u Berlinu. Jedan je da Srbija pobedi Poljsku, a drugi da Italija bude bolja od Velike Britanije.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2992 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 06/09/2022 : 23:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Našao:

quote:
Stvari u poslednjem kolu prlično su jasne i sve zavisi od Italije. Ako ona pobedi Veliku Britaniju, a Srbija savlada Poljsku, u osmini finala će igrati Srbija i Hrvatska. Iznenađenje u neke od ove dve utakmice zakomplikovalo bi stvari, pa bi dodatni značaj dobio duel Hrvatske i Ukrajine. Ukratko, dva uslova potrebna su za regionalni derbi u Berlinu. Jedan je da Srbija pobedi Poljsku, a drugi da Italija bude bolja od Velike Britanije.

Ako Hrvatska pobjedi Ukrajinu ne može biti četvrta. Ako Hrvatska pobjedi s više od 21 razlike, četvrta će biti Ukrajina. Pobjeda Hrvatske s manje od 21 gura Italiju na četvrto mjesto. Poraz Hrvatske znači da smo četvrti.

Edited by - Ernie Pike on 06/09/2022 23:58:20
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8233 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 07/09/2022 : 00:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ne
s pola koša pobjedom je Ukrajina druga, mi treći, a italija četvrta
ako dobijemo +9, onda smo drugi, ukrajina 3., a italija 4.
italiju možemo gurnuti na 3. mjesto s +18 protiv ukrajine
na srbe idemo samo u slučaju poraza

trenutno u tom trokutu (ako mi dobijemo ukrajinu) je stanje slijedeće:
ukrajina +11 protiv italije
italija -11+5=-6
mi imamo -5
pa računajte

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 07/09/2022 : 00:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Našao:

quote:

Tko god da je ovo izračunao matematika mu nije jača strana.
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2992 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 07/09/2022 : 00:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

ne
s pola koša pobjedom je Ukrajina druga, mi treći, a italija četvrta
ako dobijemo +9, onda smo drugi, ukrajina 3., a italija 4.
italiju možemo gurnuti na 3. mjesto s +18 protiv ukrajine
na srbe idemo samo u slučaju poraza

trenutno u tom trokutu (ako mi dobijemo ukrajinu) je stanje slijedeće:
ukrajina +11 protiv italije
italija -11+5=-6
mi imamo -5
pa računajte

Krivo sam zapamtio da je Ukrajina dobila Italiju 13 razlike.
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1719 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 07/09/2022 : 15:46:40  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
Bez lažne skromnosti, naša reprezentacija realno izgleda najbolje. Mene ova košarka koju sad igramo podseća na onu Jugoslaviju iz 91. sa Draženom, Kukočem, Rađom, Divcem, Paspaljem… samo što mi sad igramo jedno 50% brže.
Jokić je igrač kakvog sad niko nema, šta čovek sve radi i kako utiče na tim, čudo jedno. Povremeno izgleda da može da da koš kad hoće.

https://youtu.be/jE_zfD4itII

Biće veliko iznenađenje ako medalje ne podelimo mi, Grci i Slovenci.

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4910 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 07/09/2022 : 20:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
L ne znaci Luka. L znaci LUD.

47 poena. Alal vera na maloga batu. Samo jos da izgradi karakter sportsmena i idemo do kraja.

sangue navajo
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 07/09/2022 : 22:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

L ne znaci Luka. L znaci LUD.

47 poena. Alal vera na maloga batu. Samo jos da izgradi karakter sportsmena i idemo do kraja.

Šteta što nisam gledao. Juče je bio isto dobar sa 36. Čini mi se, da naši imajo malo kratku klupu, posebno sa povredom našeg Amerikanca.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26049 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/09/2022 : 22:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KuntaKinte

Bez lažne skromnosti, naša reprezentacija realno izgleda najbolje. Mene ova košarka koju sad igramo podseća na onu Jugoslaviju iz 91. sa Draženom, Kukočem, Rađom, Divcem, Paspaljem… samo što mi sad igramo jedno 50% brže.
Jokić je igrač kakvog sad niko nema, šta čovek sve radi i kako utiče na tim, čudo jedno. Povremeno izgleda da može da da koš kad hoće.

Dobro izgledamo, ali me brine što zavisimo od Jokića toliko. Ako on ne bude imao svoje veče, sakupi lične na brzinu ili se povredi, mi ćemo biti prosečna ekipa. Još uvek ćemo biti među prvih 5-6, ali pitanje je da li će to biti dovoljno za medalju.

Međutim, ako ovako nastave kao do sada, idemo po jedan od trofeja.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3390 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 08/09/2022 : 00:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Pa isti slučaj je i sa ostalim favoritima, Grčkom (Janis) i Slovenijom (Luka).
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 08/09/2022 : 08:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Ma Luka je svemir. To što ta taj dečko radi i koliko daje svoje srce za reprezentaciju, toga nema.
Ovi cigani mu razbili glavu jučer, šivali ga i u 3/4 se vratio na parket. Tek mu je krenuo šut, trice je bacao iz nemogućih položaja.
Dan prije toga sa Nemcima tvrda, jako fizička utakmica, ali igraju pošteno, recimo. Dok Francuzi haha pa to su takva govna kad gube - a o suđenju nemam riječi, sramota.

Srbija se dobro pokazala, konstantna je ali nije baš imala nekih ozbiljnih protivnika do sad. Holandija, Finska, Češka Izrael..
dok je Slovenija ipak igrala i dobila jednu Litvu, Francusku i Njemačku. Madžarska je ipak nikakva, a Bih je neugodna. Mada su i to mogli ladno dobiti da su igrali kao prošla 2 dana.

Luka i trica:

https://www.youtube.com/watch?v=iLsRuSwHpjo
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26049 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2022 : 08:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Otprilike. Ali šta ako Jokić bude imao loš dan protiv njih?

Mi smo imali laku grupu, što je dobro sa jedne strane, mogli smo da se uigramo. Sa druge strane, veliko je pitanje kako ćemo da se nosimo sa pritiskom od osmine finala, protiv jačih ekipa. Da su Bjelica i Bogdanović tu, onda bismo bili ubedljivo najbolja ekipa na EP, Jokić bi bio dosta rasterećen. Ovako zadržavam određenu skepsu, ali se nadam najboljem.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 08/09/2022 : 09:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Pitanje za kolege Slovence: je li košarka najpopularniji momčadski sport u Sloveniji?

Ja sam imao taj dojam i prije pojave Dončića. Olimpija je legendaran klub sa dugom tradicijom, Krka je odličan klub, tu je i Laško itd. Slovenski nogometni klubovi se ne mogu mjeriti sa košarkaškim po rezultatima na regionalnoj ili međunarodnoj sceni. Reprezentacija je također uvijek bila jaka, falio je samo mali iskorak, obično se zapinjalo u četvrtfinalima. A sad kad je došao Dončić i medalje sve je dignuto na još jedan level više, tako da za mene nema dileme da je košarka u Deželi #1, ali zanima me kako to sami Slovenci vide?

PS: Jasno, pojam sporta u Sloveniji su alpski sportovi, pričamo sad samo o momčadskim sportovima.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33626 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 08/09/2022 : 10:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Mislim da su skijaški skokovi sport No. 1!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 08/09/2022 : 10:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Mi smo imali laku grupu, što je dobro sa jedne strane, mogli smo da se uigramo. Sa druge strane, veliko je pitanje kako ćemo da se nosimo sa pritiskom od osmine finala, protiv jačih ekipa. Da su Bjelica i Bogdanović tu, onda bismo bili ubedljivo najbolja ekipa na EP, Jokić bi bio dosta rasterećen. Ovako zadržavam određenu skepsu, ali se nadam najboljem.

Srbija će ići ili na Italiju ili na Hrvatsku u osmini (najmanje su šanse da ide na Ukrajinu). Talijani su šuterska, tricaška ekipa, dakle plutajuća mina koja šutem može dobiti (i izgubiti) svaku utakmicu.

Mi smo vam stare mušterije, ali svašta je moguće. Imamo odličnog obrambenog centra koji od svih centara na prvenstvu ima najviše iskustva u čuvanju Jokića, nije da će ga potpuno zatvoriti, ali mu može raditi probleme, a također imamo igrače koji kad im krene mogu utrpati 40 (dobro, imamo jednog i po takvog).
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 08/09/2022 : 10:04:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Mislim da su skijaški skokovi sport No. 1!

Ne računam to pod momčadske sportove.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33626 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 08/09/2022 : 10:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Onda možda hokej na ledu

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1719 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 08/09/2022 : 10:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da, ali ne zaboravi da se nama tek vraća Milutinov, koji je u odličnoj formi i koji će veoma da olakša Jokiću tuču u reketu.
Poslednju utakmicu smo igrali igrali praktično sa 8 igrača, tek se vraćaju Marinković i Ristić posle zdravstvenih problema.
Fakat jeste da nam je verovatno najslabija grupa, i da smo par utakmica kao protiv Finske "koristili" da razigramo klupu (Nedovića, Davidovca, pa i Jaramaza).

Francuzi su stvarno nepodnošljivo prepotentni, jedva čekam da ih neko samelje i vrati na Zemlju.
Italijani mi deluju kao putujući cirkus, pre svega zbog pozera Pozzecca.

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8233 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 08/09/2022 : 11:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by KuntaKinte

Dobro izgledamo, ali me brine što zavisimo od Jokića toliko. Ako on ne bude imao svoje veče, sakupi lične na brzinu ili se povredi, mi ćemo biti prosečna ekipa. Još uvek ćemo biti među prvih 5-6, ali pitanje je da li će to biti dovoljno za medalju.

Međutim, ako ovako nastave kao do sada, idemo po jedan od trofeja.

nemate se vi koga bojat
pogotovo ne hrvatske, jer ako ispadne da idemo na vas, to znači da ni ukrajinu nismo u stanju dobiti, a dat će se sve da vas se izbjegne, nije da potcjenjujem ukrajinu, ali vi ste drugi svijet

ipak, uspoređivat ovu ekipu s onom iz 1991. je pretjerivanje
tadašnja reprezentacija je bila toliko dominantna da se poigravala sa svima, a još su svi bili mladi i čekale su ih najbolje godine
koje nisu dočekali zajedno
danas se generalno brže igra i igrači su laki na obaraču, pa to nije nikakvo mjerilo
i mala ispravka, 1991. nije bilo dražena u ekipi, dok 1990. nije bilo rađe, saleta i danilovića
jedine selekcije koje se s njima mogu donekle usporediti su jugoslavija 70tih, španjolska u svom vrhuncu koji je najduže trajao i vaša selekcija 1995-2002 koja je dijelom nastavak ove zajedničke
čak ni argentina s početka 2000tih ne može u usporedbu s njima

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 08/09/2022 : 11:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

nemate se vi koga bojat
pogotovo ne hrvatske, jer ako ispadne da idemo na vas, to znači da ni ukrajinu nismo u stanju dobiti...

...ili da srbija nije u stanju dobiti poljsku ;)

Edited by - vukozec on 08/09/2022 11:12:45
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8233 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 08/09/2022 : 11:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
i da ispravim sebe
za 2. mjesto nam je dosta +8, a ne +9, jer onda i mi i ukrajina imamo +3 u trokutu, pa se gleda međusobni skor
vidjet ćemo što će tko 'gađati'
jer i ukrajina može kalkulirati
njima je, npr. poraz do -7 i pobjeda ista stvar - ostaju na 2.mjestu
možda i oni žele biti 3. - jer to izgleda kao lakši put za dalje

Go to Top of Page
Page: of 169 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page