Ovo ima pristojan ritam. Sve se očito prebacuje na kolor verziju
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Sto ne napise koja je druga prica i koliko uopce izdanje ima stranica kako se uvijek radi u svijetu ili to mi moramo napamet znati kao skolsko gradivo koje nazalost ponavljamo? Malo prosiriti opis izdanja kad vec najavljuje, karike koje nedostaju. 7,83€. Da li ce se iza N.godine i zaokruzivati navise? Nadole se ne isplati ni Telleru. 😁
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
A di su dodaci od 32 stranice s Batom i s Jimom Gitarom koji su isli u sklopu ova dva specijala kad su pojoedinacno izlazili? U proslom broju s Urotom bogova trebao je ici onaj s Digging Billom pa nije. Steta jer ti Zagorovi dodaci su jedini dodaci specijalima koji valjaju. Pogotovo ako ih usporedujemo s Grouchovim dodacima u Dylanovim specijalima koji su na granici citljivosti.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Koliko se sjećam izašli su ti dodaci nakon glavne priče u specijalu? Možda nisu svi?
-Uf! imam ih sve, ali evo da znam za dodatke , iskreno ne znam.I još imam hrabrosti reći da sam zagorovac.Kako su izlazili tako sam ih čitao i više im se nisam vraćao. Puno je toga novog , i to se krpa jedno na drugo a stare dobre stvari čekaju da im se vratim
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Hoće li vam se sviđati kad se specijalci budu nastavljali pa kraj priče čekati u idućem broju?
Nekome tko bude kupovao sve brojeve to ne bi trebao biti problem,problem imaju oni koji kupuju povremeno,samo neke epizode(baš kao što je situacija sa Libellusovim Zagorom).