oho, ovo mi se sviđa, napokon zavrsnica koju nisam procitao, prva dva broja ove price sam imao jos od regularne edicije, jedva cekam !
Da, dobro receno, izvrsna prica, zalosno priznati samo jednom sam je procitao onda kad je izaslo. Ali ostalo mi u sjecanju, ono lik nalik Charles Bronsonu plus triler, napeto do boli.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
"Top 10" Buretovih već sadrži one očajne Bure ima nešto poput "top 3", od kojih su 2.5 lošnjikave.
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Čovjek s puškom Bijela srdžba Smrt u ledu Tako da bi ovdje trebao biti kraj priče.
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Nije vam loše ponekad baciti oko na recenzije, u njima konkretno stoje sve strane naslovnice koliko neka priča broji, domaće u kojima je priča izašla, točan broj stranica priče... i mnogo toga.
Nije vam loše ponekad baciti oko na recenzije, u njima konkretno stoje sve strane naslovnice koliko neka priča broji, domaće u kojima je priča izašla, točan broj stranica priče... i mnogo toga.
Ja sam tamo i morao pogledati. Tko će napamet znati gdje koja epizoda završava (ima ih puno, a bit će ih još i više)