forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1084

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3384 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 27/09/2022 : 21:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Ja znam ljude koji viĆĄe čekaju te majice no stripove. Itekako imaju one trĆŸiĆĄnu logiku. Sad samo da Marko nađe pravu matematiku za njih...ili drugo mesto da ih isprinta.
Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1497 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 27/09/2022 : 22:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
Meni mala ne da nositi Joker majice, da ju plaĆĄi. Al dobre su za razgovor, ha sam samo u njima, pa kad vani uletiĆĄ u striparnice, pokrene se razgovor o njima, stripovima u Hrvata, fibri, tako to
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6438 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 28/09/2022 : 06:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ajd prvo o IL, meni iskreno viơe paơe web akcija. Kliknem i stripovi dođu poơtom. Ako odem na IL onda je veća ơansa da ću potroơit viơe kuna na neke gluposti(ne mislim na Fibru, nego općenito po ơtandovima), a i nije mi sam događaj neơto napet, ali razumijem i vas koji volite ići. Ako Fibra ne bude na IL, ne budem ni ja ni ove godine.

Drugo, za poĆĄtarinu, pa mogla bi biti besplatna za malo veći prag, ali tu treba biti oprezan jer postoji i ova ne stripovska publika koja neće odmah kupiti 5-6 komada, nego 1-2, a ovako se moĆŸda i predomisle. Nije baĆĄ sve tako jednostavno jelda Marko?

A majice su odlična, i čini mi se mimo FBa jedina reklama(EDIT: nisu, sad sam se sjetio Markovih i ostalih članka na raznim portalima, ali to je IMHO vj preslabo tj ne dopre do dovoljnog br ljudi). Ja ih nosim svakodnevno i dosta ljudi na poslu ih zna iskomentirati. Čak i kad sam bio na GO van HR nedavno je vodič komentirao kako mu sin oboĆŸava Batmana, pa sam mu objasnio ĆĄto je Fibra. ;)
Ukratko ĆŸelim reći da majce rade posao itekako.

Ako ih Marko naručuje sve viơe svake godine i/ili ih je podebljao na nezavidan broj, znači da je i on valjda neơto primjetio.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 28/09/2022 06:04:17
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 28/09/2022 : 06:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Majice sigurno vrijede... Iz dva razloga. Barem dva... Prvi je da psiholoơki natjeraơ ljude da potroơe dodatnu kunu i pređu taj prag od 500 kn... I onaj drugi da se s tim majicama napravi i dobra reklama... Jer ipak svi mi nosimo te majice. Vide nas ljudi, vide nas prijatelji, pitaju...
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
643 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 28/09/2022 : 07:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
Meni su majice vrhunska stvar i vrlo vjerojatno ne bi uzimao za 500+ kn stripove da nema njih. Ovako neơto manje tokom godine naručujem i onda potroơim taj uơteđeni viơak za IL.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29705 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/09/2022 : 08:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tihomirduras

Asti Gospe Marko, koliko ti majica uzimaĆĄ?
Mi smo sad uzimali preko planinarskog druĆĄtva 200 majica sa prigodnim otiskom povodom 100godina p.d. Zrin.
IziĆĄlo nas je malo manje od 9000kn

A kad hoću da bude kvalitetno, i majice i tisak, onda to koơta. Kakvog smisla ima ljudima poklanjati neki ơit? Ako već poklanjaơ, neka bude kako treba ili bolje nemoj uopće poklanjati iơta.

Trouble will find me
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16718 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/09/2022 : 08:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by tihomirduras

Asti Gospe Marko, koliko ti majica uzimaĆĄ?
Mi smo sad uzimali preko planinarskog druĆĄtva 200 majica sa prigodnim otiskom povodom 100godina p.d. Zrin.
IziĆĄlo nas je malo manje od 9000kn

A kad hoću da bude kvalitetno, i majice i tisak, onda to koơta. Kakvog smisla ima ljudima poklanjati neki ơit? Ako već poklanjaơ, neka bude kako treba ili bolje nemoj uopće poklanjati iơta.

tako je..to je pravi pristup

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja duĆŸnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
643 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 28/09/2022 : 08:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
Kolika ti je razlika u cijeni majica u odnosu na proĆĄlu godinu?
Go to Top of Page

Wolfman
Senior Member

Croatia
1131 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 28/09/2022 : 09:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH
A majice su odlična, i čini mi se mimo FBa jedina reklama(EDIT: nisu, sad sam se sjetio Markovih i ostalih članka na raznim portalima, ali to je IMHO vj preslabo tj ne dopre do dovoljnog br ljudi). Ja ih nosim svakodnevno i dosta ljudi na poslu ih zna iskomentirati. Čak i kad sam bio na GO van HR nedavno je vodič komentirao kako mu sin oboĆŸava Batmana, pa sam mu objasnio ĆĄto je Fibra. ;)
Ukratko ĆŸelim reći da majce rade posao itekako.

Ja radim na jednom zagrebačkom fakultetu i sjećam se da sam u jednoj od anonimnih studentskih anketa o predavačima i asistentima (tada sam bio asistent) dobio komentar u stilu "Svidila mi se Watchmen majica"

Edited by - Wolfman on 28/09/2022 12:13:51
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/09/2022 : 09:42:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
majca garulfo... pusti snovi
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6438 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 28/09/2022 : 10:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DK24

Kolika ti je razlika u cijeni majica u odnosu na proĆĄlu godinu?

Odokativnom metodom Markovih prijaơnjih pisanja ako se uopće dobro sjećam je nekih 30-40 tisuća kuna skuplje ove godine.
pretpostavljam da pričamo o istom broju majci.

@Wolfman: Pa to je to! I kod mene su većinom pozitivne reakcije tj mislim da je negativno bilo samo za meni najdraĆŸeg Jokera.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 28/09/2022 11:30:05
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 28/09/2022 : 10:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
A meni, s obzirom na struku, misle da je zbog tog "fibra" majica vezana uz neĆĄto medicinsko.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16718 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/09/2022 : 10:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Pitanjce..dali imaĆĄ u planu izdavat Yslaire - Sambre, i kada?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29705 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/09/2022 : 11:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne, to će netko drugi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16718 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/09/2022 : 11:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ne, to će netko drugi.

ĆĄteta..

Go to Top of Page

Wolfman
Senior Member

Croatia
1131 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 28/09/2022 : 11:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH
@Wolfman: Pa to je to! I kod mene su većinom pozitivne reakcije tj mislim da je negativno bilo samo za meni najdraĆŸeg Jokera.

Ja sam odlučio to protumačiti na pozitivan način, iako je moglo biti i u stilu "Kao asistent katastrofa, ali barem je imao kul majicu"
Go to Top of Page

thesufferingman
Starting Member

53 Posts

Member since 01/08/2020

Posted - 28/09/2022 : 16:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send thesufferingman a Private Message  Reply with Quote
ja bih ti dao prijedlog za neku ustedu postarine da jedan od tvojih na podrucju Zga i okolice odradi par vikenda dostave po rajonima (prepostavljam da je veci dio kolaca Zg i okolica i tu bi mogao ustedjeti na postarini ,da racunas tankove goriva i dnevnice to je sigurno) mala kolicina placaj posarinu pola veca kolicina dzabe (sam ces znati granice postaviti onda
druga solucija mjenjati dostavljace i ugovor (prikupiti od ostalih ponude)
treca solucija dobro razmisliti o reprintovima koje izdati
Jer ovako kada malo prozujim okolo vikendom u setnji stranci odlaze brzo tvoji su jos na policama (bez ljutnje tebe i ostalih ali takva je situacija,mislim da mozes dobiti inpute i outpute kako im ide s domacim i stranim printovima i nije neka razlika u cijeni(zbog marze sto uzimaju), opcenito na trzistu ljudi traze kes ili u zadanje vrijeme brutalne trejdove tesko da ce netko soma kn iskesirati znm po sebi imao sam par omnibusa oop i neka skupa izdanja morao sam pristati na hrpu tpp-ova i gledam okolo oglase ne samo balkan i europu ljudi samo prodaju stripove svakim danom sve vise te facebook grupe (znm da je recenica kontratiktorna ,ali jednostavno ne mogu objasniti fenomen ovaj neki ce reci dostave ,broj narucenih komada ja jednostavno vidim da ljudi kupuju popularno sto se cita )
Vidio sam sto si napisao na interliberu ja sam cak suprotnog misljenja moglo bi biti puno ljudi da gledaju i vijaju 50 plus popuste,cisto jednostavno ljudi nemaju kesa (99 % sam siuran da toga nece tako brutalnih popusta kao na hrelicu pri zatvaranju)
Zadnji moj prijedlog da proucis za djecu izdanja i da probas tu uci (nzm kako Visnjin dnevnik napreduje)
sto se tice majica same su po sebi marketing ,onaj tko nece sto sam vidio u postovima neka odbije (tu bih isto povisio prag dobivanja )
ljudi ih preprodaju na njuskalu

Edited by - thesufferingman on 28/09/2022 16:23:17
Go to Top of Page

alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts

Member since 10/04/2017

Posted - 28/09/2022 : 17:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send alaniusfordius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thesufferingman

ja bih ti dao prijedlog za neku ustedu postarine da jedan od tvojih na podrucju Zga i okolice odradi par vikenda dostave po rajonima (prepostavljam da je veci dio kolaca Zg i okolica i tu bi mogao ustedjeti na postarini ,da racunas tankove goriva i dnevnice to je sigurno) mala kolicina placaj posarinu pola veca kolicina dzabe (sam ces znati granice postaviti onda
druga solucija mjenjati dostavljace i ugovor (prikupiti od ostalih ponude)
treca solucija dobro razmisliti o reprintovima koje izdati
Jer ovako kada malo prozujim okolo vikendom u setnji stranci odlaze brzo tvoji su jos na policama (bez ljutnje tebe i ostalih ali takva je situacija,mislim da mozes dobiti inpute i outpute kako im ide s domacim i stranim printovima i nije neka razlika u cijeni(zbog marze sto uzimaju), opcenito na trzistu ljudi traze kes ili u zadanje vrijeme brutalne trejdove tesko da ce netko soma kn iskesirati znm po sebi imao sam par omnibusa oop i neka skupa izdanja morao sam pristati na hrpu tpp-ova i gledam okolo oglase ne samo balkan i europu ljudi samo prodaju stripove svakim danom sve vise te facebook grupe (znm da je recenica kontratiktorna ,ali jednostavno ne mogu objasniti fenomen ovaj neki ce reci dostave ,broj narucenih komada ja jednostavno vidim da ljudi kupuju popularno sto se cita )
Vidio sam sto si napisao na interliberu ja sam cak suprotnog misljenja moglo bi biti puno ljudi da gledaju i vijaju 50 plus popuste,cisto jednostavno ljudi nemaju kesa (99 % sam siuran da toga nece tako brutalnih popusta kao na hrelicu pri zatvaranju)
Zadnji moj prijedlog da proucis za djecu izdanja i da probas tu uci (nzm kako Visnjin dnevnik napreduje)
sto se tice majica same su po sebi marketing ,onaj tko nece sto sam vidio u postovima neka odbije (tu bih isto povisio prag dobivanja )
ljudi ih preprodaju na njuskalu

Ako se ne varam Visnjin dnevnik je vec imao reprint (ne znam da li sve epizode ili samo prve dve)
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2427 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 28/09/2022 : 17:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja bih ti dao prijedlog ...

Kod nas ima jedna izreka:
Ne uči oca kako se prave deca!

Resistance is futile.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7623 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 28/09/2022 : 19:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alaniusfordius

Ako se ne varam Visnjin dnevnik je vec imao reprint (ne znam da li sve epizode ili samo prve dve)

Kako misliĆĄ ne znaĆĄ?

borĆŸe, uzalud ti trud.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=52898

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2427 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 28/09/2022 : 19:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Ma ja to samo za uski krug ljudi.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

thesufferingman
Starting Member

53 Posts

Member since 01/08/2020

Posted - 28/09/2022 : 19:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Send thesufferingman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

quote:

ja bih ti dao prijedlog ...

Kod nas ima jedna izreka:
Ne uči oca kako se prave deca!

Kod nas ima jedna uzrečica s kvarta pokupljena od vas
Smesan si
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2427 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 28/09/2022 : 21:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Ma, zezam se. Nemoj se ljutiĆĄ.
Nego navijam protiv izdavača. Ơto su njima bolje finansije, meni su loơije.
Prosto smo obrnuto proporcionalni. :)

Resistance is futile.
Go to Top of Page

thesufferingman
Starting Member

53 Posts

Member since 01/08/2020

Posted - 29/09/2022 : 04:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Send thesufferingman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

Ma, zezam se. Nemoj se ljutiĆĄ.
Nego navijam protiv izdavača. Ơto su njima bolje finansije, meni su loơije.
Prosto smo obrnuto proporcionalni. :)

Vidi u ovome slucaju koliko sam skuzio navijaj za izdavaca
i ne ljutim se nimalo ,nego ljudi pisu gluposti to me zivcira umjesto konstruktivne postove ako covijek mozda visi
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27636 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/09/2022 : 05:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ajmo spasit izdavače da ne visu😇

Ja sam fetiĆĄist papira!
Go to Top of Page
Page: of 1084 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.28 seconds. Snitz Forums 2000