Pu, pu, daleko bilo dvomjesečnom. :) Htio si reći dvosedmičnom.
Polako, dok se još malo razglasi, vjerovatno mnogo ljudi i dalje ne zna za ovo izdanje. Ali bilo bi super što reče sawitch sa ide na sedmičnom nivou.
Da, svakih 14 dana. Tnx na ukazanom tipfelleru, ispravio sam
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Koliko junaka usaftavaju u ediciju, ima se načekaš za nastavke pojedinih serijala ko gladna godina.
Edicija polako al' sigurno tone u besmisao. Osim logoa, od nostalgičarskog šmeka neće ostati ništa.
Kad krene tjedno itekako edicija dobije smisao... Ne trebaju sve epizode svih junaka objavljivati.. Mogu samo najbolje.. A Magični jih ima koliko želiš..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
A hoće li u budućnosti biti Western strip dodataka Keystone Press Agencije? I Kočiz, Taranis, Kiwi, Svemirski patroldzija, Karabina Slim, Donald Keš, Garsijini westerni... Bez toga, dzaba sve.
A hoće li u budućnosti biti Western strip dodataka Keystone Press Agencije? I Kočiz, Taranis, Kiwi, Svemirski patroldzija, Karabina Slim, Donald Keš, Garsijini westerni... Bez toga, dzaba sve.
ja sam već predlagao da razmisle o marcellovim stripovima 'nepoznati konjanik' i 'svemirski partroldžija' em su lijepo nacrtani, marcello je veliki majstor, em su retro i nostalgični, patroldžija je izlazio više u lms, a konjanik samo u zs iza marka kao mali, u tom periodu sam marka kupovao zbog nepoznatog konjanika patroldžiju su sigurno rezali da stane iza glavnog junaka, pa se sigurno radi o puno boljem stripu nije to neka senzacija, pa da netko objavljuje albume, ali za nekoliko brojeva lms-a je više nego dobar - kao osnovni strip, ne kao dodatak i imao bi sjajne naslovnice u lms tonu
if you tolerate this, then your children will be next
Kontam da im je neka epizoda Magicnog reklama za postojece knjige. Ali da sam ga ubacivao ja bih od pocetka. Magicni se osim nesto stand alone epizoda poprilicno naslanja na prethodne epizode.
Magični vetar ide od broja do kog je stao prethodni izdavač. Potez hvale vredan. I Magicni vetar na kioscima za 270 dinara. Ima li stripofila na ovom forumu? :)