Author |
Topic |
jaki
Advanced Member
Croatia
26824 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
mushe_m
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
45 Posts
Member since 28/01/2022 |
Posted - 04/10/2022 : 15:26:15
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Samo S-A i BG ti imaju jači popust, ostali svi više manje standardnih 20ak% kao na web-u. Kod Fibre idu majice i dodatni popust na količinu s time da dodatni popust ide na već sniženu cijenu(-20%) što nije isto što i popust na punu cijenu. Za vrijednost si sam procijeni.
Ni ja ne idem ako ne bude Fibre ili ako budu imali i sličnu web akciju.
Hvala puno na detaljnom odgovoru. Čini se da ipak idem. |
|
|
Odoakar
Junior Member
479 Posts
Member since 04/02/2017 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26824 Posts
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 04/10/2022 : 20:14:55
|
Jel se moze placat karticama i eurima Imal wc i mozel se kupit burek Dodo bih zbog hangar7 siriusa b i opcenito sf knjiga |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15641 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 04/10/2022 : 22:12:51
|
Nema Fibre, ali je tu Strip agent sa svojim brdom stripova i popusta. Za to se isplati navratit na Interliber ako ni zbog čega drugog |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/10/2022 : 22:19:46
|
quote: Originally posted by zeljko
Jel se moze placat karticama i eurima Imal wc i mozel se kupit burek Dodo bih zbog hangar7 siriusa b i opcenito sf knjiga
Najveći beha grad pa da ne moš kupit burek? svašta |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10348 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 05/10/2022 : 00:22:00
|
quote: Originally posted by lwood
Jel se moze placat karticama i eurima Imal wc i mozel se kupit burek Dodo bih zbog hangar7 siriusa b i opcenito sf knjiga
Najveći beha grad pa da ne moš kupit burek? svašta
Potvrđujem.
Budući da je ovo i najveći dalmatinski grad ima i fritula.
Uz malo sreće nađu se i štrukle. |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6258 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 05/10/2022 : 05:50:55
|
Karticama rijetko gdje. U € još nisam probavao, ali vjerujem da ćeš valjda moći, ionako sada svi moraju imati duple cijene izražene(u kn i u €). Ovo će vj bolje znati Slo ekipa. Najviše ima već spomenutih fritula. Ima wc. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26824 Posts
|
Odoakar
Junior Member
479 Posts
Member since 04/02/2017 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12921 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 05/10/2022 : 09:53:19
|
quote: Originally posted by Odoakar
Za burek tramvajem otići par stanica do Utrine i Pita Cuta.
Ili do Meraka u Tratinskoj. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
mushe_m
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
45 Posts
Member since 28/01/2022 |
Posted - 05/10/2022 : 13:33:30
|
quote: Originally posted by risbozg
Nema Fibre, ali je tu Strip agent sa svojim brdom stripova i popusta. Za to se isplati navratit na Interliber ako ni zbog čega drugog
Jel to provjereno ili procjena neka? 90% moje kolekcije je Fibra, da li postoji način da se zna sa sigurnošću? |
|
|
tihomirduras
Senior Member
1839 Posts
Posted - 05/10/2022 : 14:24:44
|
quote: Originally posted by mushe_m
quote: Originally posted by risbozg
Nema Fibre, ali je tu Strip agent sa svojim brdom stripova i popusta. Za to se isplati navratit na Interliber ako ni zbog čega drugog
Jel to provjereno ili procjena neka? 90% moje kolekcije je Fibra, da li postoji način da se zna sa sigurnošću?
Na jednoj od tema Marko je rekao da vjerovatno Fibra neće biti na Interliberu, a nadam se da bi se mogao predomisliti pa da ipak bude prisutan. |
|
|
doktor78
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
348 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 06/10/2022 : 20:25:12
|
quote: Originally posted by sawitch
Ma naravno da je najbitnije da ti dupe vidi puta. Ali stvarno kad udjes u halu 1 BG sajma i popnes se na sprat, bacis pogled, neuporedivo je. I na dosta manjim sajmovima knjiga od ta dva imas naci sta ti srce iste, ali BG sajam je stvarno nesto top. Bas vredi otici. Pored knjiga ima dosta pisaca, zemalja gostiju itd. Antikvarijata u hali 4 koliko hoces.
Ja bih savetovao svima koji nisu bili da odu. Ja sam bio na svakom poslednjih 20+ godina i tradicija mi je prekinuta samo zbog korone kada ga nije bilo. Bas se jako radujem toj suboti kada je pakao, em se nagledas knjiga, em lepih zena :)
Subota je pakao, nekim štandovima jednostavno ne možeš prići kolika je gužva. Volio sam otići petkom, naravno kad mi obaveze dozvole. Nisam bio od 2018., a poželio sam... |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26824 Posts
Posted - 06/10/2022 : 20:46:58
|
Što se tiče stripova,srijeda i četvrtak su manje gužve. U utorak svi stripaši navale jer je prvi dan i ne žele nešto propustiti a vikend je vikend. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15641 Posts
Posted - 06/10/2022 : 20:51:28
|
quote: Originally posted by jaki
Što se tiče stripova,srijeda i četvrtak su manje gužve. U utorak svi stripaši navale jer je prvi dan i ne žele nešto propustiti a vikend je vikend.
jasi tam sa Columbom ove godine ? |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26824 Posts
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 07/10/2022 : 00:02:28
|
Ma naravno da je najbitnije da ti dupe vidi puta. Ali stvarno kad udjes u halu 1 BG sajma i popnes se na sprat, bacis pogled, neuporedivo je. I na dosta manjim sajmovima knjiga od ta dva imas naci sta ti srce iste, ali BG sajam je stvarno nesto top. Bas vredi otici. Pored knjiga ima dosta pisaca, zemalja gostiju itd. Antikvarijata u hali 4 koliko hoces.
Ja bih savetovao svima koji nisu bili da odu. Ja sam bio na svakom poslednjih 20+ godina i tradicija mi je prekinuta samo zbog korone kada ga nije bilo. Bas se jako radujem toj suboti kada je pakao, em se nagledas knjiga, em lepih zena :)
sećam se da kad god sam gledao fotografije Interlibera sam pomislio koliko je beogradski Sajam grandiozniji;a i ovo što pominje Savić,nagledaš se baš lepih žena na Sajmu. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6258 Posts
Posted - 07/10/2022 : 06:03:21
|
quote: Originally posted by anto
sećam se da kad god sam gledao fotografije Interlibera sam pomislio koliko je beogradski Sajam grandiozniji;a i ovo što pominje Savić,nagledaš se baš lepih žena na Sajmu.
A kakvi su muški? Znam da gledaš.
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 07/10/2022 : 09:33:57
|
😁 @zeljko Nemoj umastiti Siriuse.
Cudi me da Fibra ne dolazi. Je li to Fibra nikad nije bila ili kako im se fucne? Mislim si na box "prometeje" ako budu tamo da mi neko dodje pokupiti. Zanima me jos Libellus,Dylan Dog kolorci od broja 28,ako bude ostecenih. 😜
Prosli put sam u 11-om mjesecu bio u Zgbu nakon 12 godina mimo ljetnih praznika. Zaboravio sam kako je lijepo u Zagrebu na jesen. Sad moram vidjeti za slobodno tad kad je IL. Bilo bi dobro s nekim od vas se naci, pa da kaj cugnemo, ne?
Primjetim svake godine da koliko nas ima ovdje da je malo tko pisao o susretima medju forumasima, kao da se neki izbjegavaju. I to svjesno. Znam da svi imamo neke obaveze i sve se svodi dodji, prevrti kutije sa izdanjima, zgrabi, plati, gibaj dalje, ono, literatura pod misku ili u vrece i siktanje "my precious! Ne dam te nikom! "😁 brzo u gepek ili na tramvaj. Stani malo, grickaj cipi-cips! 😁 Al' hajd' dobro, svakom njegovo!
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 07/10/2022 09:36:09 |
|
|
DK24
Average Member
Croatia
622 Posts
Member since 24/04/2020 |
Posted - 07/10/2022 : 09:54:50
|
Kako se neće izbjegavat kada je barem polovica njih zavađeno zbog razno raznih pizdarija . A nije valjda ni Markos lud doć na IL pa da ga i uživo ljudi pitaju kad će nastavak Jeromea |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40287 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 07/10/2022 : 10:08:13
|
quote: Originally posted by DK24
Kako se neće izbjegavat kada je barem polovica njih zavađeno zbog razno raznih pizdarija .
Koliko puta meni neko kaze da smo bili u carkama a ja pojma nemam. Nikako ljudi da odrastu i da skontaju da su to gluposti, bilo proslo... Nema nas puno i treba bar pruziti ruku...
Sajmovi i festivali su odlicne prilike za to. Sreca pa sam dosta ljudi upoznao jos pre 15 godina... Ja da sam negde blize bih svakako isao redovno na Interliber. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6258 Posts
Posted - 07/10/2022 : 10:16:08
|
Ma nije samo to, te svađe. Nego se općenito vani ljudi čini mi se grupiraju i nisu baš za neka druženja. Evo Sumo baš hoće upoznat ekipu, ali nikad nitko ne trza na te pokušaje. Ja sam pak malo introvertan u stvarnom životu, ali ajde, dalo bi se dogovoriti nešto....možda.
@Emirem: Fibra ti je bila na svakom IL do sada tj do korone koliko ja znam. |
Edited by - DiSkAcH on 07/10/2022 10:16:39 |
|
|
Topic |
|