Nego, zbilja me zanima sta je posrijedi? Da li je to "lokalitet", koliko blizu su (King je u Svici, a Slovenija je najbliza)? Ovo mi nije neki normalan odgovor, pa sigurno ne moze biti to.
No, ovi emojiji su sa telefona, a znam da se nekada nisu dali vidjeti ovdje na forumu, ili su bili samo c/b ili ih je pretvorio u neki kvadratic (kao sto moja stara Nokia napravi), a danas se mogu vidjeti. Hefe Markos nesto refreshao i pocistio forum prije nekog vremena ako se dobro sjecam, i od tada se mogu vidjeti.
Sad, zasto ih svi ne vide... ? A svi gledamo na PC-u. Za mob razumijem da bi se trebali vidjeti, odnosno sanse za to su bolje (?).
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
S obzirom da vidim na mobu, možda je ipak u tome fora. Znači King je pisao sa moba, ja ih vidim na mobu ali ovdje ne. Ali opet zašto ih ti vidiš na kompu i na istom pregledniku a ja ne? Fakat (Marti) misterija :D
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
samo da zabilježim postupak, jer stalno zaboravljam https://postimg.cc/ - tu se uplouda fotografija kopira se u post 'direct link' iz ponuđenih tipova, selektira se u postu i označi ikonicom 'insert image'
if you tolerate this, then your children will be next
S obzirom da vidim na mobu, možda je ipak u tome fora. Znači King je pisao sa moba, ja ih vidim na mobu ali ovdje ne. Ali opet zašto ih ti vidiš na kompu i na istom pregledniku a ja ne? Fakat (Marti) misterija :D
. Zašto mi se ne vide kvačice na slovima č i ć u potpisu??
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
*znam da potpis mora imati najviše 2 reda, ali radim eksperiment
Aaa, sve ok. Sad vidim da nitko nema č/ć u potpisu.
Ne'ko me sabotira, cili život moj. I protiv mene lobira.
There are currently 17777 topics. Nacekacemo se do 18888. 11111 je bio prava stvar a pre toga 9999 :) nije ni 22222 broj tema los.
Nov sam ovde kao ucesnik ali inace dugogodisnji "lurker" .
Opsti podforum "Stripovi" ima tri stranica tema a podforum Bonelli 101 Sad kapiram to je zbog svih tema LudensovPotrcka i TrOMISLAWSKOG pa i Strip-Agenta
Verovatno se ne da nikome to raditi ali cool bi bilo podela medju njihovim temama i ostalim temama zbog preglednosti dobra ideja/losa?
Recimo podforum Izdavacki izlog - Hrvatska Bonelli izdanja. Trebalo bi vremena da se to odradi ali nije nemoguca misija.
Mozda ste imali vec diskusiju o ovome :)
U principu ako neko trazi temu da nesto napise u nju ide u search a ne ide stranicu za stranicom traziti.. tako da je mozda ipak ovo suvisno?