Ne ide im dobro bez Lewe S druge strane, ovaj trpa kao na traci
Sva sreca pa je u najtezoj utakmici Barce do sada u sezoni pokazao maestralnu preciznost i mentalitet Steta Bayerna da nema vise Flicka u svlacionici, on bi s ovakvom ekipom dobio na autopilotu utakmice
Pa mene osobno cudi da se toliko muce. Pa imaju bas atomski napad, Muller, Mane, Sane, Musiala, Gnabry, Koman. Ovdje bih rekao da je do trenera i taktike problem, mislim da bi se mucili i s Lewandowskim. Bio sam neki dan bas citao i kako su neki igraci ljuti na Nagelsmana tako da izgleda da ni atmosfera u svlacionici nije neka.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Julian ce brzo letjeti, cini mi se Bayern ima par ovih veterana svlacionice i oni kada se pobune, onda je tesko treneru opstati Sane je u sjajnoj formi, Mane dok se uhoda ce isto biti, Gnabry i Coman su stalno na razini Ova ekipa bi trebala figurirati za sve trofeje
A Bayern je ova 4 kola u prvenstvu igrao protiv Manchestera, Reala, Liverpoola i PSGa...
Prvenstvo se osvaja na malim utakmicama Lewinih nekoliko golova i sad bi Bayern bio na prvom mjestu, kao i zadnjih nekoliko godina
Sve to stoji, samo sto Bayern mora neki ogromni i nevideni pad dozivjeti da bi ugrozili prvo mjesto doma. Pomogli bi tu Lewini golovi, ali oni su do sada samo ubrzali neminovan proces. Njima je mjerilo LP, a zasad su to fino odradili, promjenama u momcadi usprkos
Dobar je Bayern, i kad gube i kad pobjeđuju isporučiti će oko 20 udaraca, kao i jučer. Malo su mimoze, pa svako malo kontra trenera, kad ode Julian ako dođe Tuchel prošetati će ligom i daleko u CL.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
S obzirom na povijest ovog derbija, realan koeficijent Dortmund je Bayernova musterija, zadnji put su zuti u prvenstvu pobjedili 2018.kada se stanoviti Niko Kovac uhodavao na klupi Bavaraca
Bayern gubi trenutno kao domaćin. Odavno tu nešto ne štima. Lično, uopšte mi se ne sviđa kako Salihamidžić radi, koje igrače dovodi. Gomila loših poteza, promašaja.