Potential spoiler alertZašto imam osjećaj da bi se lord Brdarius uskoro mogao pojaviti?
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Hmmm, ipak se radi o drugom dragom gospodinu :) Koliko traje proces izrade jedne epizode? Prvo pišete scenarij i onda kreće crtanje, ili nastaje tablu po tablu?
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Na polici gore lijevo libellus Zagor, desno Tex i Zagor redovni ludens sa Slobodnom Dalmacijom, dole desno predzadnji red Mister No kompletiran do "novog zivota" od libellusa u boji.😁
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Brdare, što ne ubaciš neku cupi koju King pokušava bezuspešno da posafta, a ukrade mu je ovaj Brdarius, i onda King ko Milić Barjaktar krene da prevrće nebo i zemlju da nađe tu cupi... I ta epizoda da recimo počinje sa monologom ''Od Kinga Warriora, čuda velikoga, kad se šćaše po Darkwoodu brale, jer je krvca iz zemlje provrela...''
@ Vlladimir - ostale su jos dvije epizode do kraja, ova i veliko finale (scenariji su odavno napisani za obje). za nesto novo kad je u pitanju ovaj serijal, em nemam vremena a priznajem da sam izgubio i volju za daljim radom
a sad da pojasnim zasto kapetan miki, zasto mikica i zasto crvena a ne zelena boja kosulje.
naime, kapetan miki je bio moj prvi omiljeni junak u djetinjstvu (zagor se prvo izjednacio s njim nakon legendarnih divova te ga ubrzo i pretekao), a prvi strip koji sam u zivotu procitao je ovaj na donjoj slici.
zato pocast legendarnom mikici i zato je kosulja crvene a ne zelene boje jer je to prvi crtez vezan za stripove kojeg sam vidio u zivotu, a to je bilo na ljetnom raspustu sad vec nestvarno daleke 1987. godine.
naravno, danas mi kapetan miki izgleda prenaivno i to vise nije to, ali ostaje uspomena na lijepo djetinjstvo uz avanture neustrasivih rendžera nevade.
@ Qwertz - tesko da ce neki izdavac ovo izdati. ali eto da ne bude da nisam pokusao, kad zavrsim serijal, u ovom topiku cu poslati javni poziv svim izdavacima za izdavanje ovog serijala koji moze komotno stati u jednu svesku od nekih 400 i kusur stranica a moze i u dvije od 200 i nesto strana
fan fakt - mikijevo mejn piće je doista limunada. popio je jednom ili dvaput čašu mlijeka, mislim da se čak dvaput i napio, ali limunadu pije u vecini epizoda