forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Interliber 2022.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

sawitch
Advanced Member

Serbia
40300 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/10/2022 : 10:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sumo je sinonim za druzeljubivost :D

I tebe je naterao da dodjes u opservatorijum na pice :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/10/2022 : 10:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by sawitch

Ma naravno da je najbitnije da ti dupe vidi puta. Ali stvarno kad udjes u halu 1 BG sajma i popnes se na sprat, bacis pogled, neuporedivo je. I na dosta manjim sajmovima knjiga od ta dva imas naci sta ti srce iste, ali BG sajam je stvarno nesto top. Bas vredi otici. Pored knjiga ima dosta pisaca, zemalja gostiju itd. Antikvarijata u hali 4 koliko hoces.

Ja bih savetovao svima koji nisu bili da odu. Ja sam bio na svakom poslednjih 20+ godina i tradicija mi je prekinuta samo zbog korone kada ga nije bilo. Bas se jako radujem toj suboti kada je pakao, em se nagledas knjiga, em lepih zena :)

sećam se da kad god sam gledao fotografije Interlibera sam pomislio koliko je beogradski Sajam grandiozniji;a i ovo što pominje Savić,nagledaš se baš lepih žena na Sajmu.

A kakvi su muški? Znam da gledaš.

pa čim sam ja tu sa strip ekipom znači da i muški valjaju

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 07/10/2022 : 15:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Okay, morat cu online kupiti kod fibre.

Ne zaboravite za covid-check potvrde od cijepljenja! 😁
Gluho bilo!
Cekamo jos ostale strip-izdavace da se najave sluzbeno. LL uvijek pripremi onu listu sa snizenjima. Prosle godine popunio rupu u kolekciji NN, ali jos zjapi ona redovna, treba ih cimati na standu za skore najave.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4031 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 07/10/2022 : 19:35:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma nije samo to, te svađe. Nego se općenito vani ljudi čini mi se grupiraju i nisu baš za neka druženja.
Evo Sumo baš hoće upoznat ekipu, ali nikad nitko ne trza na te pokušaje.
Ja sam pak malo introvertan u stvarnom životu, ali ajde, dalo bi se dogovoriti nešto....možda.

@Emirem: Fibra ti je bila na svakom IL do sada tj do korone koliko ja znam.

Teško da je Fibra bila baš na svakom Interliberu do sada kad je ovo 44 Interliber po redu 😛😛😛 Fibra ne postoji toliko. Zezam se malo, znam šta si mislio reći.
U vezi druženja ja sam uvijek za popričati, popiti piće, nasmijati se... Ja tradicionalno ponesem rakiju da malo opustim atmosferu. Teško je očekivati od Marka i ostalih da razmjene s vama više od par kurtoaznih rečenica jer se satiru od posla tih dana. Ali mi ostali bi definitivno trebali malo zastat, popričat.... Ne samo jurcat od štanda do štanda ko ovisnici
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6258 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 07/10/2022 : 20:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Gluho bilo!
Cekamo jos ostale strip-izdavace da se najave sluzbeno. LL uvijek pripremi onu listu sa snizenjima. Prosle godine popunio rupu u kolekciji NN, ali jos zjapi ona redovna, treba ih cimati na standu za skore najave.

A ne sjećam se baš da su Dade na štandu, obično budu Pero i Doc Lester (dobro Dock bi trebao neš i znati pošto prevodi ). Ali ovo će bolje reći neko drugi.

A za zadnji popis pečatiranih baci oko ovdje (vj će za IL biti još manje toga dostupno):

http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2293

Klikni na extra ponudu da ti otvori popis. Nije ih baš puno ostalo.
Ja kad sam se pred koju godinu bacio na NN sam prvo pokupovao sve sa pečatom, a tek onda krenuo tražiti ostalo dostupno.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 07/10/2022 20:06:23
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 07/10/2022 : 21:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Gluho bilo!

A ne sjećam se baš da su Dade na štandu, obično budu Pero i Doc Lester (dobro Dock bi trebao neš i znati pošto prevodi ). Ali ovo će bolje reći neko drugi.

A za zadnji popis pečatiranih baci oko ovdje (vj će za IL biti još manje toga dostupno):

http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2293

Klikni na extra ponudu da ti otvori popis. Nije ih baš puno ostalo.
Ja kad sam se pred koju godinu bacio na NN sam prvo pokupovao sve sa pečatom, a tek onda krenuo tražiti ostalo dostupno.

Tnx Diskach!
Gledam liste i nasao sam 4 kolorca Dyda (28-31), ali ovi po 19,90kn su isto interesantni, ali nemamo uvid u te primjerke, da bar oni naprave listu prije pocetka IL i da mozemo i njih bar online rezervirati.

Kad krene ta strka,imamo izvjestaje od forumasa, mislim hvala im na tim par informacija, ali kad citas ono tipa "mislim da sam vidio strip xy, ali ne znam da li je i gdje ostecen, ima ih po par, a neki likovi su ih do mene gledali, okretali ih po vise puta trazeci ekstra djevicanski primjerak, ono, boli glava kak' su dobro ocuvani.. "
I tako nekako u tom stilu, znam, nekima se ne da slikati, a sta vrijedi kad se stanje promijeni u tili cas i ne vrijedi fotkati.

Apeliram i na izlagaca da bar stavi popis takvih ostecenih, povucenih iz knjizara da i mi koji smo u nemogucnosti doci na sajam da rezerviramo i platimo online, bilo bi posteno, a i biznis ne bi trpio, doduse smijesio bi se.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4031 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 08/10/2022 : 00:30:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
A šta bi ti ? Da ti ljudi kraj svog tog posla i strke koja vlada oko sajma još i dodatno opišu oštećenje na svakom stripu ???? Oštećenja nema ili su zanemariva. Ili uzmi na slijepo (i nećeš pogriješiti) ili si daj truda pa se dovuci do sajma. Jbg.... Nije ni meni baš da mogu u papučama doći. Pa još ako ne nagovorim Diskacha da ide moram sve to i tegliti do autobusnog kolodvora....
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6258 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 08/10/2022 : 07:50:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Sumo nisi ga skužio. On je pričao o nama posjetiteljima i oštećenim primjercima tj o tome kako ekipa piše tu po forumu o tome kolika su oštećenja.
A od izdavača traži popis prije i mogućnost rezervacije, što i je uvijek bila praksa kod LL.
Zapravo samo tako se i dolazi do primjeraka sa pečatom, prijašnjom rezervacijom uz napomenu koji točno dan dolaziš. Uz to, na štandu znaju imati manji broj pečatiranih, ali ne sve sa popisa.
Dakle bit će vj i popis prije IL, osim ako nešto ne promjene ove godine.
Oštećenja su od jedva primjetnih, do dosta primjetnih. Vidio sam od skoro nevidljivih udubina na koricama do rupa (poderanih) i npr zgužvanih stranica.
Zavisi koliko ljude smeta tako nešto, doduše ja sam ovako odokativno kupio vj 50+ oštećenih komada i ova gadnija oštećenja su me posrala 2-3 puta. Tu su se Dade iskazali kao vrlo korektni, ali sada imaju i napomenu za oštećene primjerke, nema zamjene osim ako ne fale stranice.
Mene bi dočekala velika kutija ili dve sa već spakiranim rez stripovima i iskreno nije mi padalo napamet to otvarat i pregledavati tamo.

@Sumo: Trenutno me samo Marko može ''nagovoriti'' da dođem, i to ako ne bude nikakve akcije na webu.

Edited by - DiSkAcH on 08/10/2022 07:54:47
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 08/10/2022 : 09:36:15  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
@sumohrvat
Ej, nema frke,sve tip-top, diskach je dobro napisao da me ne zanimaju obimi ostecenja, jer me toliko isti ne zanimaju, vise sadrzaj naravno i koji su to uopce stripovi. Da je neka pregledna slika, najbolja da su stripovi na boku, pa mozemo vidjeti naslove. Ali to je sad do izdavaca ako bi olaksao pretragu da poturi kakvu listu prije da izvidimo situaciju i prije sami odaberemo i rezerviramo.

@diskach
Hvala za ulet, objasnjenje i javnobraniteljstvo. Ne naplacujes ovu pravnu uskocicu? 😁
Ako bi potegnuo 1100km do IL, dokazao bi sumou da nisam lijencina i gotovan😁, vec fleksibilni citaoc i entuzijast oko stripova, pa i knjiga da se razumijemo, ima ih i koji kupuju knjige uz stripove.
Slijedeca dva tjedna ce odluciti o dolasku u Zagreb, posao, godisnji itd.
Ziv'li!

Edited by - emirem on 08/10/2022 09:36:32
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4031 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 08/10/2022 : 09:50:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Ma ne kažem da si ljenčina kojoj se neda dolaziti na Interliber nego da je jednostavno tamo tolika strka pa je nemoguće sve ažurirati i poslikati
. Te kutije sa oštećenim primjercima znaju dolaziti kako se ona prethodna hrpa smanjuje.... Ono što bi ti ja sada uslikao za 15 minuta možda vie ne bi ni postojalo. Ja sam od njih kupio možda stotinjak tih oštećenih i kada ih stavim pored onih bez pečata nema šanse da skužiš koji je koji.
A Libellus prije samog sajma uvijek dostavi popis stripova na akciji po principu ko prvi njegova djevojka...
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 08/10/2022 : 11:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:

@sumohrvat
Ej, nema frke,sve tip-top, diskach je dobro napisao da me ne zanimaju obimi ostecenja, jer me toliko isti ne zanimaju, vise sadrzaj naravno i koji su to uopce stripovi. Da je neka pregledna slika, najbolja da su stripovi na boku, pa mozemo vidjeti naslove. Ali to je sad do izdavaca ako bi olaksao pretragu da poturi kakvu listu prije da izvidimo situaciju i prije sami odaberemo i rezerviramo.

@diskach
Hvala za ulet, objasnjenje i javnobraniteljstvo. Ne naplacujes ovu pravnu uskocicu? 😁
Ako bi potegnuo 1100km do IL, dokazao bi sumou da nisam lijencina i gotovan😁, vec fleksibilni citaoc i entuzijast oko stripova, pa i knjiga da se razumijemo, ima ih i koji kupuju knjige uz stripove.
Slijedeca dva tjedna ce odluciti o dolasku u Zagreb, posao, godisnji itd.
Ziv'li!

Eto ako se skupite i dođete svi skupa počastim vas sa banijskom kavom (sumo zna kakva je to 😁)
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 08/10/2022 : 11:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
A mogao bi u Marko prelomiti i ipak doći na interliber, poziv na kavu vrijedi i z a njega.🙂
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 08/10/2022 : 12:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tihomirduras

A mogao bi u Marko prelomiti i ipak doći na interliber, poziv na kavu vrijedi i z a njega.🙂

Treba raditi na odnosima sa javnoscu. 😊

Go to Top of Page

zac
New Member

Italy
181 Posts

Member since 01/12/2005

Posted - 08/10/2022 : 14:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zac a Private Message  Reply with Quote
ja idem definitivo , ako ne bude fibre moracu ici u striparnicu onda i ovo mi je prvi put :)
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/10/2022 : 09:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
Koliko vidim pa katalogu izlagača tu je i Libellus i Fibra, dakle radujte se narodi 😁
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6258 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 14/10/2022 : 09:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko vidim pa katalogu izlagača tu je i Libellus i Fibra, dakle radujte se narodi 😁

LL sam pitao i rekli su da idu.
E sada čekam Marka da vidim idem li ili ne, premda mi se iskreno uopće ne ide.
Ali ako budem išao, to definitivno neće biti subota nego radni dan jer je subota smrt..

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4967 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 14/10/2022 : 10:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tako je pisalo i lani. Markos je nekidan rekao da neće biti Fibre.

...ali možda se koleba, nikad ne znaš :)

Edited by - vukozec on 14/10/2022 10:15:01
Go to Top of Page

mushe_m
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
45 Posts

Member since 28/01/2022

Posted - 14/10/2022 : 10:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mushe_m a Private Message  Reply with Quote
Da li je moguće Fibrine stripove kupiti po sajamskim cijenama direktno na njihovoj adresi? Pitanje za sve one, kojima webshop nije opcija...
Hvala na odgovoru!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6258 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 14/10/2022 : 10:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mushe_m

Da li je moguće Fibrine stripove kupiti po sajamskim cijenama direktno na njihovoj adresi? Pitanje za sve one, kojima webshop nije opcija...
Hvala na odgovoru!

A što nebi moglo, ti bi se zaletio do njih u Zg i kupio?
Pa rekao bih da je to Marku i najbolja opcija. Ali neka i on potvrdi.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29377 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/10/2022 : 10:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Fibra će izgleda ipak ići na Interliber, iako nije 100% sigurno još.
Stripove nije moguće kupiti na našoj adresi, eventualno kupiti preko webshopa i onda preuzeti osobno u skladištu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/10/2022 : 10:37:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Na webshopu će opet biti popust od 25% na sve, kao i prošle godine?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29377 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/10/2022 : 10:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Za sada je ideja da imamo "normalni" Interliber, od 8. do 13.11. i onda tjedan dana "web" Interlibera, s popustom od 25% za one koji neće moći/htjeti doći na "normalni".

Trouble will find me
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/10/2022 : 10:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Super, meni paše, nema žurbe
Samo nemoj rasprodati Prometheu odma u tih nekoliko dana "normalnog" Interlibera

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29377 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/10/2022 : 11:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Neću:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6258 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 14/10/2022 : 11:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Paka01

Za sada je ideja da imamo "normalni" Interliber, od 8. do 13.11. i onda tjedan dana "web" Interlibera, s popustom od 25% za one koji neće moći/htjeti doći na "normalni".

Ah savršeno. Onda ipak ne moram ići u Zg.

Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000