forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1051

bisley
Senior Member

Croatia
1193 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 19/10/2022 : 07:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
Marko, postoji li mogućnost tiskanja straničnika uz pojedina izdanja ili samostalno? Ne mislim kao alternativu majicama, čisto onako, korisno je, lijepo i reklama na kraju krajeva.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29431 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/10/2022 : 07:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ja ih nikad ne koristim, pa ih niti ne doživljavam kao nešto korisno...

Trouble will find me
Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1296 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 19/10/2022 : 07:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bisley

Marko, postoji li mogućnost tiskanja straničnika uz pojedina izdanja ili samostalno? Ne mislim kao alternativu majicama, čisto onako, korisno je, lijepo i reklama na kraju krajeva.

Je, to bi bilo jako fora.

Bar ja ih koristim u svakom stripu ili knjizi koju čitam, a kako paralelno znam čitati više stvari jako dobro dođu.

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6303 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 19/10/2022 : 08:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Morao sam guglat da vidim što je to, reci bukmark il oznaka da te svi razumijemo. :D
Korisna je to stvar, ja ih imam omanju hrpicu doma, većinom od BD-a i Hangara7.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1193 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 19/10/2022 : 08:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Morao sam guglat da vidim što je to, reci bukmark il oznaka da te svi razumijemo. :D

Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 19/10/2022 : 08:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde za ovo prvi put čujem , bookmarker ili stoper je u nas
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6303 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 19/10/2022 : 12:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bisley

quote:

Ma to je to, ali stvarno prvi put čujem za izraz.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21188 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/10/2022 : 12:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
ni ja nikad ne koristim bukmarkere,i svaki put zaboravim gde sam stao,pa uvek pročitam jedan deo koji sam već čitao (to ukapiram nakon izvesnog vremena).
ne treba nam to ni za qrac - ako ne idu majice,nek ne ide ništa.Neposkupljavanje fibrinih stripova nam je najbolji mogući poklon.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6303 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 19/10/2022 : 12:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

ni ja nikad ne koristim bukmarkere,i svaki put zaboravim gde sam stao,pa uvek pročitam jedan deo koji sam već čitao (to ukapiram nakon izvesnog vremena).
ne treba nam to ni za qrac - ako ne idu majice,nek ne ide ništa.Neposkupljavanje fibrinih stripova nam je najbolji mogući poklon.

To je to, već sam napisao, ali da ponovim da se sa ovim slažem.

Nego Marko, ili netko ko prati i računa, koliko još stripova cca fali u najavama?

Znam za 8 komada, 3 Prometeje, 3 Inkala i 2 Gospode.
Dalje mamne pojma.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21188 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/10/2022 : 12:41:31  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Rahani i Tvrđe,koliko ja znam.
Jedan ili dva Rahana,i nekoliko Tvrđi.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29431 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/10/2022 : 12:49:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Još malo strpljenja, sve ću staviti. Fali još Inkal + Interliber tura koja ima 18 naslova, ali su dva reprinta. Dakle, fali još 13.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/10/2022 : 12:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Kako to da nitko još nije predložija da se lova od majica preusmjeri na novi integral Jeromea ;-)

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1990 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 19/10/2022 : 15:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Kako to da nitko još nije predložija da se lova od majica preusmjeri na novi integral Jeromea ;-)

Bez bukmarka ne moze da se zivi! Koristim VC kalendarcic iz 2010. godine i reklamu za knjigu "Bogovi Su Bili Astronauti".

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx

Edited by - AleksandarN on 19/10/2022 15:56:30
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2200 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 19/10/2022 : 15:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Mislim da jeste, par stranica pre... Pa je Markos rekao da je truba da umesto majica ljudima poklanja Jeromea... Mada, i džabe da ga deli, mislim da ljudi ne bi uzimali.

Pa majku mu, zapamti dokle si stao sa čitanjem. Vežvaj mozak malo.

Možda bi bilo kul da su ova šira izdanja sa oblom riknom (lakše leži u ruci). Ovako ti treba šaka ko lopata da držiš pojedina izdanja.

Resistance is futile.

Edited by - borg on 19/10/2022 16:03:22
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/10/2022 : 16:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Nisan reka da ga poklanja... I to je Marko lipo obrazložija. Uz "promo" cijenu izbaciti pa pomalo

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6303 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 19/10/2022 : 16:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

Mislim da jeste, par stranica pre... Pa je Markos rekao da je truba da umesto majica ljudima poklanja Jeromea... Mada, i džabe da ga deli, mislim da ljudi ne bi uzimali.

Pa majku mu, zapamti dokle si stao sa čitanjem. Vežvaj mozak malo.

Možda bi bilo kul da su ova šira izdanja sa oblom riknom (lakše leži u ruci). Ovako ti treba šaka ko lopata da držiš pojedina izdanja.

Sada si me sjetio. Imao sam davno prije DVD player koji je vrtio DivX/XviD filmove, ali nije pamtio gdje si stao. I tako bi ja svaki put pogledao vrijeme i točno pamtio do sutradan/prekosutra gdje sam stao. Uvijek bez greške.

Ali ne, ne, sada mi em sam media player ima uz bookmarke (ili oznaka kako piše u meniju) i to da pamti gdje je stao kada sam stisnuo stop (ovo je super ako draga ili ja zaspemo prije onog drugog, pa mu onaj budni baci bookmark i nastavi gledat dalje), nego me draga naučila da se na knjigama ne rade uši, nego da se koriste papirići. Znam da ću za ovo sada dobit forumskih ''batina'', ali da, ranije sam uvijek sve označavao ušima...

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26949 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/10/2022 : 17:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
https://www.facebook.com/photo?fbid=533554785442487&set=pcb.533554945442471

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6303 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 19/10/2022 : 17:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

https://www.facebook.com/photo?fbid=533554785442487&set=pcb.533554945442471

A jesi ih stavio.

Evo da svi vide:

Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2484 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 19/10/2022 : 18:31:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Vrh...

Carpe diem
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2725 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 19/10/2022 : 19:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Savrsenstvo. Lepse izgleda ovako live :-)
Go to Top of Page

bonjovi4ever
stripovi.com suradnik

Croatia
1327 Posts

Member since 09/10/2007

Posted - 19/10/2022 : 19:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send bonjovi4ever a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ja ih nikad ne koristim, pa ih niti ne doživljavam kao nešto korisno...

Tako sam i ja nekad razmišljao.
Označavao sam mjesto gdje bih stao u knjizi s prvom stvari koja bi mi se našla pri ruci...
Istrgnutim papirom, računima, etiketama od boce, iskaznicama... i kreditnom karticom
Pa mi se jednom dogodilo da sam promijenio knjigu (i istovremeno mnogo boca) i zaboravio da sam s kreditnom karticom označio mjesto gdje sam stao u Kingovim Golim kostima, koje sam pospremio na policu.
S obzirom da sam u to vrijeme bio nezaposlen zapravo nisam ni koristio karticu za nešto drugo osim bookmarkera, jer ionako nisam ništa imao na računu
I onda sam se ipak uspio zaposliti.
Napokon sjela plaća i ja htjedoh podići novce s bankomata, bilo je to negdje godine 2012.
Uglavnom, pronašao sam u ladici samo staru kreditnu karticu, te bio uvjeren da mi iz banke niti nisu dostavili novu.
Nekako sam i njih uspio zbuniti jer su mi se na kraju ispričali i rekli da će mi hitno dostaviti novu karticu
Bio sam očito vrlo uvjerljiv jer sam i sam bio uvjeren u to što govorim, plus nisam imao nikakvog prometa na računu jer donedavno nije bilo ničeg na računu
I onda sam se, par godina kasnije, zaželio Kingovih Golih kostiju pa sam ih dohvatio s police, u nejasnom sjećanju da sam pročitao prvih nekoliko priča.
Kad unutra moja kartica
Onda sam izradio jedan meni poseban bookmarker, koji imam i dan danas, a izradio sam i dosta rezervnih, većinom popraćene stihovima i omiljenim citatima.
Ja sam sam svoj straničnik

“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain

Edited by - bonjovi4ever on 19/10/2022 19:31:19
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29431 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/10/2022 : 19:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor

Savrsenstvo. Lepse izgleda ovako live :-)

Ove moje sugave slike mobitelom ni izbliza ne docaravaju kako to uzivo mocno izgleda. Ali zaista.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1296 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 19/10/2022 : 19:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
Box baš odiše monumentalnošću

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6303 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 19/10/2022 : 20:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
A sunce mu, mogao si i tu napisat da je u prodaji od Pon. :)
Ajde kad složiš police nabaci najave, ili bar tu šibni spisak. :D

Go to Top of Page

Caldera
New Member

Croatia
251 Posts

Member since 12/09/2007

Posted - 19/10/2022 : 20:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caldera's Homepage  Send Caldera an AOL message  Send Caldera an ICQ Message  Send Caldera a Yahoo! Message  Send Caldera a Private Message  Reply with Quote
Stvarno...odlično!

----Mjesto za oglas----
Go to Top of Page
Page: of 1051 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.32 seconds. Snitz Forums 2000