Lijepo i moćno to izgleda. Od polica do same kolekcije.
Osobno nikada mi se nije previše svidio taj dizajn hrbata kod kolorki jer to šarenilo samo ubija onu prepoznatljivost "na prvu" i skriva kakva se sve tu blaga nalaze.
Mi smo radili namjestaj po mjeri za cijeli stan, kuhinja, biblioteke, ugradbeni ormari itd itd, i napravili su sve tip-top, sve je u milimetar, koliko god to zidovi dopustaju. U principu, jedino smo sa stolarima u potpunosti bili zadovoljni, svi ostali “majstori” su nesto sfusali, vise ili manje. Jedino sto nisu bas jeftini, ali vrijede svake kune.
Potrajat će neko vrijeme dok sve ne preselim. Ali nemam ja sad neku ludu kolekciju, ništa posebno, samo se nakupila količina s godinama... ZS/LMS komplet sam prodao da bi pokrenuo Fibru, ostale su uobičajene, normalne stvari: bonelli, af, albumi domaći i strani, mange, ameri i slično.
Potrajat će neko vrijeme dok sve ne preselim. Ali nemam ja sad neku ludu kolekciju, ništa posebno, samo se nakupila količina s godinama... ZS/LMS komplet sam prodao da bi pokrenuo Fibru, ostale su uobičajene, normalne stvari: bonelli, af, albumi domaći i strani, mange, ameri i slično.
Pusti ZS/LMS komplet, jesmo nostalgičari ali znamo kako to izgleda. Nego kad stigneš slikaj to "ništa posebno"...
Kad se spomene "Bosonogi Gen" Markos šuti ko riba.A vidim da mu zauzima bitno mjesto na polici i to me raduje.Inaće police i stripovi sve je prijelepo;čovjek se tamo može osječati kao da si na klizalištu s lijepom djevojkom...
Šteta što ova Markova soba nije neka posebna prostorija pa da bude kao mali hram s turističkim obilaskom i stručnim vodstvom :) Vjerujem da bi se od ulaznica pokrili troškovi tiskanja majica ;)
Originally posted by vice Kad smo kod toga, kad će vizualni up(to)date tvoje kolekcije?
Vizualno je update da su se postojeće police još popunile u vertikalnom smjeru koliko je bilo moguće, a ostatak je zasad razbacan posvuda i čeka proširenje na neke nove police u bližoj budućnosti Iako bih si dugoročno htio napraviti ovakve lijepe police po mjeri kao Markos, zasad nadoštukavam po potrebi
Ostalo je zasad kao što rekoh po ormarima, stolovima, komodama i sl.
Predivna kolekcija, jedna od najboljih koje sam vidio.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud