Ja kad gledam naslovnicu Julije vidim Pat o Sejn iz Ken Perkera.. Iskreno mnogo naslovnica starog LMS je imalo naslovnice "nigdje veze" sa stripom... Ovaj Magični mirisi na 80-te.. ..samo nek furaju vestern...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Super naslovna. Pravi western. Inace kupujem i Golkondinog Magičnog knjige, i strogo sam protiv dupliranja, ali ovaj broj cu jos jednom s gustom procitati.
Samo što sam počeo da čitam Nika Rajdera u LMS 1002 i na prvoj strani se kaže da policija tapka u mraku 48 godina za krađu, koja se desila (izgleda mi) neposredno pre početka epizode!?
Dragi prijatelji, izvinjavamo se na malom zakašnjenju, u jeku su pripreme za dugo iščekivani pravi, veliki, Međunarodni sajam knjiga u Beogradu, pa se uglavnom ne stiže ništa...
Novi LMS stiže premijerno pred Sajam, od danas na našem sajtu, a od sutra u Darkvudu i Alan Fordu, za ostatak Srbije i sveta, kako budemo stizali da pošaljemo, nadamo se da nećete zameriti...
U LMS-u ponovo novi junak, mnogima znan, Magični Vetar u odličnoj epizodi, davno najavljenoj, ali nikada objavljenoj na kioscima...
Uživajte u sakupljanju LMS-a, a ubrzo slede objave sajamskih poslastica koje upravo krčkamo za vas!
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
da nije možda najava na posljednjoj stranici, da sljedeći broj ide "za 14 dana"?