Originally posted by vukozec PS: Laguna ima svoj veliki štand, i to ne "gostujućoj" sedmici već usred najpopularnije petice. A kolko lani bilo kad su mi kolege forumaši, od kojih su neki možda i sami izdavači i prodavači stripova, objašnjavali kako hrvatski izdavači ne mogu dobiti štand na Beogradskom sajmu knjiga, jednako kao što srpski izdavači ne mogu dobiti štand na Interliberu.
Školska knjiga imala veliki štand na Beogradskom sajmu.
Moze pomoc decki danas sam s djetetom poslije posla prosao malo sajmom i ostao razocaran sto se tice stranaca koliko sam vidio da ima na prste jedne ruke pretezito dc comicsa, naletio do fibre pokupovao sta treba da mogu opusteno u subotu ako mi netko moze reci malo vise gdje ima stranih Hvala unaprijed na prijedlozima za pogledati
@bonjovi4ever Ne zna čovjek bi li se smijao ili plakao, ali ovo je tačan opis većine djelatnika na sajmovima ex-YU. Majku mu, pa valjda trebaš biti iole upućen u "robu" koju prodaješ.
I zato ne podnosin strip štandove sa ženskin prodavačima. Na takvome štandu očekujen sredovječnog geeka sa naočalama i sa cca 20 kila viška jer samo širi dupe i čita stripove. Ne zajebavan se.
Moze pomoc decki danas sam s djetetom poslije posla prosao malo sajmom i ostao razocaran sto se tice stranaca koliko sam vidio da ima na prste jedne ruke pretezito dc comicsa, naletio do fibre pokupovao sta treba da mogu opusteno u subotu ako mi netko moze reci malo vise gdje ima stranih Hvala unaprijed na prijedlozima za pogledati
Inače,vidija sam brdo poznatih lica/kupaca koje sam popamtija u godinama prodaje po raznim događajima ali problem je šta ne znam kako se zovu i jesu li s foruma. Ljudi javite se jakiju.Ne grize!(osim ako nisu fritule u pitanju ili kobasice ili...)
je vidio u columbu tu kutiji po sredini nemam komentara ,maloj tamo nesto uezo jer je htjela recimo menart me iznenadio nisu donjeli uopce stripove ,a imaju u mallu recimo mangi vise na standovima nego svi netko sve zajedno pa nisu strance kuzim sto su koretkni i profesionalni pa nisu domace dofuravali i to je jedan plus od mene i najvjerojatnije da im ostajem kupac
je vidio u columbu tu kutiji po sredini nemam komentara ,maloj tamo nesto uezo jer je htjela recimo menart me iznenadio nisu donjeli uopce stripove ,a imaju u mallu recimo mangi vise na standovima nego svi netko sve zajedno pa nisu strance kuzim sto su koretkni i profesionalni pa nisu domace dofuravali i to je jedan plus od mene i najvjerojatnije da im ostajem kupac
Ovdje treba Google translate, stvarno sam se pogubio šta si htio reći 😁
Tu i tamo klikni točku. Možda neko uspije razumit šta pišeš.
Tu i tamo klikni točku. Možda neko uspije razumit šta pišeš.
Ja nikako da skužin jel ovo "nemam komentara" za Pajtaka i Columbovu kutiju pozitivno il negativno. :D
Što se tiče stripova, Interliber je definitivno jači od Bg sajma. Hvala @deeCay za iscrpnu foto-reportažu. Imam dojam da su cijene više nego proteklih godina. Stvar izgleda izvlače preprodavači iz paviljona br.7, tu je povoljnija situacija sa cijenama.
S obzirom da sam predaleko od Zagreba ove godine, a nije mi se išlo samo zbog Interlibera, sestri sam poslao popis stvari koje me zanimaju, pa da provjeri cijene... Prva knjiga CRŠovog Usagija ide po punoj cijeni, kod Columba Berserk, Skrovište i One Piece po punoj cijeni, Alite nigdje, par knjiga kod nekih izdavača koje su me zanimale su snižene po 10-15 kn... Tuga i žalost sve u svemu, na kraju nisam ništa kupio. Odradit ću narudžbu sljedeći tjedan preko Fibrinog webshopa i to je to.
Svake godine me interliber sve više razočara.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud