Author |
Topic  |
mike
Senior Member

Slovenia
2871 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7340 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 10/11/2022 : 13:26:46
|
quote: Originally posted by Paka01
S obzirom da sam predaleko od Zagreba ove godine, a nije mi se išlo samo zbog Interlibera, sestri sam poslao popis stvari koje me zanimaju, pa da provjeri cijene... Prva knjiga CRŠovog Usagija ide po punoj cijeni, kod Columba Berserk, Skrovište i One Piece po punoj cijeni, Alite nigdje, par knjiga kod nekih izdavača koje su me zanimale su snižene po 10-15 kn... Tuga i žalost sve u svemu, na kraju nisam ništa kupio. Odradit ću narudžbu sljedeći tjedan preko Fibrinog webshopa i to je to.
Svake godine me interliber sve više razočara.
I meni se čini da su ove godine popusti kod većine slabi i nikakvi.
Webliber Fibra i za mene idući tjedan.
|
And like that... he's gone. |
 |
|
ŠAŠ
Average Member

666 Posts
Member since 13/10/2013 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6415 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 10/11/2022 : 14:27:31
|
A tek izdavači knjiga skoro ništa nisu davali prethodnih godina. Ugl, blaženi web za sve. ;) |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
 |
|
tihomirduras
Senior Member

1847 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 10/11/2022 : 15:52:53
|
quote: Originally posted by ŠAŠ
kakvi su popusti kod izdavača knjiga ,je li pratio netko?pr. fraktura,oceanmore,disput,š,dućan... itd.
Ma imaš super popusta samo moraš zagreba ti ispod površine malo  Žena je našla neke "oštećene" primjerke po 20,30,50 kn i to samo što smo bili nakratko u utorak svega satak vremena i to u 6.ci samo. Tako da vjerujem da se može svega pronaći a i na nekim štandovima se možeš i cjenkati pravi bazar |
 |
|
thesufferingman
Starting Member
53 Posts
Member since 01/08/2020 |
Posted - 10/11/2022 : 17:42:07
|
quote: Originally posted by vice
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by thesufferingman
quote: Originally posted by jaki
U Columba ima jedna kutija amera(ne mangi).
je vidio u columbu tu kutiji po sredini nemam komentara ,maloj tamo nesto uezo jer je htjela recimo menart me iznenadio nisu donjeli uopce stripove ,a imaju u mallu recimo mangi vise na standovima nego svi netko sve zajedno pa nisu strance kuzim sto su koretkni i profesionalni pa nisu domace dofuravali i to je jedan plus od mene i najvjerojatnije da im ostajem kupac
Tu i tamo klikni točku. Možda neko uspije razumit šta pišeš.
Ja nikako da skužin jel ovo "nemam komentara" za Pajtaka i Columbovu kutiju pozitivno il negativno. :D
ovako sada cu ti nacrtati i istockati ,jer octio imamo ovdje profesore; nemam nista protiv columba imaju strance u sredini mozda svezajedno kutiju i pol (previse sam rekao),sto se tice denisa kako sam napisao tako ce ostati bez komentara ,ostale koje sam gledao nemaju nista stranoga hangar sto je imao je nezanimljivo imali su planetary omni ,ali sam uzeo od markosa (slao sam upite oce ga dofuravati),menart nije imao nista stripova ,a u mallu imaju vise nego neki na interliberu na 5 standova (razumijem ako su ispali fer i korektni prema domacima ,ali su mogli strance dofurati ),antikvarijati su fail sto se tice stripova nista nisam vidio ostali mi nisu ostali u sjecanju nesto ,jer sam se dosao prvo s malom prosetati i uzivati i onda poslije zenom .Imam u planu u subotu ici opet malo pogledati sta ima i nadati se malenoj guzvi jer me srijeda ugodno iznenadila po posjecenosti vec oko 16 sati kada sam bio tamo |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7577 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 10/11/2022 : 18:39:05
|
quote: Originally posted by ŠAŠ
kakvi su popusti kod izdavača knjiga ,je li pratio netko?pr. fraktura,oceanmore,disput,š,dućan... itd.
Fraktura je uvijek bila uglavnom na 20%, ali se proteklih godina kod Šarenog, Oceanmora i Disputa, pa i recimo Meandarmedije i Hena.coma moglo naći puno dobrih povoljnih (popust ≥50%) naslova. Disput ove godine na svojim stranicama reklamira Interlibersku rasprodaju sa više od 130 naslova za 10-40 kuna. S obzirom na kvalitetu njihovih naslova, rekao bih da se samo zbog toga isplati otići na Interliber.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 10/11/2022 : 19:16:13
|
je vidio u columbu tu kutiji po sredini nemam komentara ,maloj tamo nesto uezo jer je htjela recimo menart me iznenadio nisu donjeli uopce stripove ,a imaju u mallu recimo mangi vise na standovima nego svi netko sve zajedno pa nisu strance kuzim sto su koretkni i profesionalni pa nisu domace dofuravali i to je jedan plus od mene i najvjerojatnije da im ostajem kupac
Ja nikako da skužin jel ovo "nemam komentara" za Pajtaka i Columbovu kutiju pozitivno il negativno. :D
ovako sada cu ti nacrtati i istockati ,jer octio imamo ovdje profesore; nemam nista protiv columba imaju strance u sredini mozda svezajedno kutiju i pol (previse sam rekao),sto se tice denisa kako sam napisao tako ce ostati bez komentara ,ostale koje sam gledao nemaju nista stranoga hangar sto je imao je nezanimljivo imali su planetary omni ,ali sam uzeo od markosa (slao sam upite oce ga dofuravati),menart nije imao nista stripova ,a u mallu imaju vise nego neki na interliberu na 5 standova (razumijem ako su ispali fer i korektni prema domacima ,ali su mogli strance dofurati ),antikvarijati su fail sto se tice stripova nista nisam vidio ostali mi nisu ostali u sjecanju nesto ,jer sam se dosao prvo s malom prosetati i uzivati i onda poslije zenom .Imam u planu u subotu ici opet malo pogledati sta ima i nadati se malenoj guzvi jer me srijeda ugodno iznenadila po posjecenosti vec oko 16 sati kada sam bio tamo
Bezobrazan si i glup. Ali napreduješ. Još uvik ti upis izgleda ka da ga je pisa retardirani babun, ali ima jedna točka. Bravo sine, ali drugi put malo lakše. Sjedi 1. Dođite nam opet. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 10/11/2022 19:18:31 |
 |
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 10/11/2022 : 19:34:28
|
Možda ima nekakvu disgrafiju ili nešto slično. Nedavno sam se dogovarao u vezi oglasa s nekim tipom i jebo me pas ako iz svake rečenice nisam mogao zaključiti sedam stvari a zapravo niti jedna ne bi bila točna. Kasnije je rekao da ima neki poremećaj ali smo se uspjeli dogovoriti.  A da je ovaj bezveze bezobrazan to stoji. |
Bok, kako si.
|
 |
|
ŠAŠ
Average Member

666 Posts
Member since 13/10/2013 |
|
verab
Advanced Member

Croatia
3144 Posts
Member since 22/01/2015 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27586 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Kerempir
Senior Member

1630 Posts
Member since 09/10/2018 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29653 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Andrey
New Member

British Indian Ocean Territories
282 Posts
Member since 06/01/2009 |
|
thesufferingman
Starting Member
53 Posts
Posted - 11/11/2022 : 02:46:16
|
ovako sada cu ti nacrtati i istockati ,jer octio imamo ovdje profesore; nemam nista protiv columba imaju strance u sredini mozda svezajedno kutiju i pol (previse sam rekao),sto se tice denisa kako sam napisao tako ce ostati bez komentara ,ostale koje sam gledao nemaju nista stranoga hangar sto je imao je nezanimljivo imali su planetary omni ,ali sam uzeo od markosa (slao sam upite oce ga dofuravati),menart nije imao nista stripova ,a u mallu imaju vise nego neki na interliberu na 5 standova (razumijem ako su ispali fer i korektni prema domacima ,ali su mogli strance dofurati ),antikvarijati su fail sto se tice stripova nista nisam vidio ostali mi nisu ostali u sjecanju nesto ,jer sam se dosao prvo s malom prosetati i uzivati i onda poslije zenom .Imam u planu u subotu ici opet malo pogledati sta ima i nadati se malenoj guzvi jer me srijeda ugodno iznenadila po posjecenosti vec oko 16 sati kada sam bio tamo
Bezobrazan si i glup. Ali napreduješ. Još uvik ti upis izgleda ka da ga je pisa retardirani babun, ali ima jedna točka. Bravo sine, ali drugi put malo lakše. Sjedi 1. Dođite nam opet.
Vidi majstore dijeli epitete nekome drugome briga me sta si na ovome forumu, a i iskreno u zivotu Uzivaj isto vrijedi za Cromwela sto je gore napisano |
Edited by - thesufferingman on 11/11/2022 03:13:51 |
 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2071 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 11/11/2022 : 03:48:14
|
quote: Originally posted by thesufferingman ,sto se tice denisa kako sam napisao tako ce ostati bez komentara
Pa što ga uopće spominješ ako "nemaš komentara", odnosno nećeš objasniti što si mislio pod tom konstrukcijom solidno negativnog prizvuka 
|
Split your lungs with Blood and Thunder
|
 |
|
thesufferingman
Starting Member
53 Posts
Posted - 11/11/2022 : 04:04:17
|
quote: Originally posted by fler
quote: Originally posted by thesufferingman ,sto se tice denisa kako sam napisao tako ce ostati bez komentara
Pa što ga uopće spominješ ako "nemaš komentara", odnosno nećeš objasniti što si mislio pod tom konstrukcijom solidno negativnog prizvuka 
ajmo reci da si u zadnjem redu posta na dobrom putu, netko mi od forumasa prije natkunuo njega kao opciju ,ja sam samo odgovorio
|
 |
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 11/11/2022 : 05:50:45
|
Bezobrazan si i glup. Ali napreduješ. Još uvik ti upis izgleda ka da ga je pisa retardirani babun, ali ima jedna točka. Bravo sine, ali drugi put malo lakše. Sjedi 1. Dođite nam opet.
Vidi majstore dijeli epitete nekome drugome briga me sta si na ovome forumu, a i iskreno u zivotu Uzivaj isto vrijedi za Cromwela sto je gore napisano
Nesvrstani ? Ma dijeli ti on svima, ali dopusti mu se pa što ne bih ? Znaš ako ga se banira, prijeti da će otići i to zauvijek, dići ruku na sebe, jbg..... Inače totalno nebitan lik, zato ti samo opušteno i ne obraćaj pažnju. |
 |
|
Kerempir
Senior Member

1630 Posts
Member since 09/10/2018 |
|
Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8065 Posts
Member since 26/12/2006 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27586 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 11/11/2022 : 07:44:18
|
quote: Originally posted by Andrey
Zanima me:
1.Akire 2.Egmontov Miki Maus pogotovo stariji (90e)brojevi 3. Stripoteke I slicno 4. John le Carre knjige
Pa ako je netko vidio...
Stripoteke ima u Columba,paviljon 6,štand 5f.Akire i MM nisam vudio kad sam obilazio štandove osim ogromne MM knjižurine od Taschena od 1120 kuna(ima i Spiderman). Akira možda na engleskom u Hoću knjigu ili Menart. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/11/2022 : 08:21:05
|
Pred par godina taj Taschen MM je bija ravno 1000 kn. Možda čak i koju kn manje. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Topic  |
|