Author |
Topic |
Tonto
Advanced Member
8302 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 12/11/2022 : 00:07:47
|
Jebe ih dostupnost srpskih izdanja u hrvatskoj, sad kad se udruze i zabrane njihovu prodaju na domacem teritoriju teci ce med i mlijeko. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 12/11/2022 : 00:16:26
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by thesufferingman
quote: Originally posted by vice
quote: Originally posted by jaki
U Columba ima jedna kutija amera(ne mangi).
je vidio u columbu tu kutiji po sredini nemam komentara ,maloj tamo nesto uezo jer je htjela recimo menart me iznenadio nisu donjeli uopce stripove ,a imaju u mallu recimo mangi vise na standovima nego svi netko sve zajedno pa nisu strance kuzim sto su koretkni i profesionalni pa nisu domace dofuravali i to je jedan plus od mene i najvjerojatnije da im ostajem kupac
Tu i tamo klikni točku. Možda neko uspije razumit šta pišeš.
Ja nikako da skužin jel ovo "nemam komentara" za Pajtaka i Columbovu kutiju pozitivno il negativno. :D
ovako sada cu ti nacrtati i istockati ,jer octio imamo ovdje profesore; nemam nista protiv columba imaju strance u sredini mozda svezajedno kutiju i pol (previse sam rekao),sto se tice denisa kako sam napisao tako ce ostati bez komentara ,ostale koje sam gledao nemaju nista stranoga hangar sto je imao je nezanimljivo imali su planetary omni ,ali sam uzeo od markosa (slao sam upite oce ga dofuravati),menart nije imao nista stripova ,a u mallu imaju vise nego neki na interliberu na 5 standova (razumijem ako su ispali fer i korektni prema domacima ,ali su mogli strance dofurati ),antikvarijati su fail sto se tice stripova nista nisam vidio ostali mi nisu ostali u sjecanju nesto ,jer sam se dosao prvo s malom prosetati i uzivati i onda poslije zenom .Imam u planu u subotu ici opet malo pogledati sta ima i nadati se malenoj guzvi jer me srijeda ugodno iznenadila po posjecenosti vec oko 16 sati kada sam bio tamo
Bezobrazan si i glup. Ali napreduješ. Još uvik ti upis izgleda ka da ga je pisa retardirani babun, ali ima jedna točka. Bravo sine, ali drugi put malo lakše. Sjedi 1. Dođite nam opet.
Vidi majstore dijeli epitete nekome drugome briga me sta si na ovome forumu, a i iskreno u zivotu Uzivaj isto vrijedi za Cromwela sto je gore napisano
Opet si bezobrazan i glup. Ja kad dođen u novi grad i u novu birtiju, ne kurčin se previše.
Manhunteru budi koristan, i pošalji ga u magareću. Ovakve likove triba odma upristojit.
Pazi kako se obraćaš drugim ljudima.
Ne provociraj me. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
don_draper
Advanced Member
4364 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 12/11/2022 : 00:29:40
|
quote: Originally posted by Poli
One igrice i gdje idu mladi autobusom?
Sad su i tamo smjestili knjige. Taj dio je vise antikvarijati, rasprodaje i slicno. |
I sell the fact that I can't be bought |
|
|
Deki86
Average Member
Croatia
848 Posts
Member since 07/02/2006 |
Posted - 12/11/2022 : 00:57:15
|
Nakupovao sam se u četvrtak na štandu od Strip Agenta. Kupio sam zadnje brojeve Kena Parkera koji su mi nedostajali po 15kn, našao sam par Priča sa divljeg zapada po 10 kn, a Kit Teler je bio također po fantastičnih 10kn/kom. Teks, Zagor i Blek su bili po korektnih 15 kn/kom, (pogotovo ako gledamo da su noviji stripovi sada 25 kn) pa sam se i tu malo raspištoljio sa kupovinom. Pretežito su bili noviji brojevi u ponudi, što mi je super odgovaralo. Za starije brojeve je valjalo ići na druge štandove. |
|
|
tihomirduras
Senior Member
1839 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 12/11/2022 : 07:33:11
|
Danas kad je udaran dan mogu doći, ali tako i tako sam to planirao već duže vrijeme da se mogu vidjeti i podružiti sa sumom i pomoći mu nositi sve što na kupuje 😁. Pošto smo rijetko zajedno zbog naših smjena idem obiteljski sa svojim klincima i ženom, divno je sa djecom ići u takvu gužvu baš se možeš opustiti i uživati😁, a šta ćeš mi iz provincije nismo navikli na takve gužve pa se stalno gubimo, a i to nam je izlazak i malo da vidimo beli Zagreb grad. Divno je što nam klinci obožavaju one unicef štandove pa me onda dave tamo sat vremena, a i sad kad smo bili u utorak sa mlađim djetetom naletimo na neku žensku što prodaje one neke masažere, pa hoda za nama i masira klinca a njemu baš super gušta skoro da prede od užitka. I onda nas tamo napada da kupimo 🙂 |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26827 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
malimarinko
New Member
180 Posts
Member since 01/01/2021 |
Posted - 12/11/2022 : 08:36:24
|
quote: Originally posted by tihomirduras
Danas kad je udaran dan mogu doći, ali tako i tako sam to planirao već duže vrijeme da se mogu vidjeti i podružiti sa sumom i pomoći mu nositi sve što na kupuje 😁. Pošto smo rijetko zajedno zbog naših smjena idem obiteljski sa svojim klincima i ženom, divno je sa djecom ići u takvu gužvu baš se možeš opustiti i uživati😁, a šta ćeš mi iz provincije nismo navikli na takve gužve pa se stalno gubimo, a i to nam je izlazak i malo da vidimo beli Zagreb grad. Divno je što nam klinci obožavaju one unicef štandove pa me onda dave tamo sat vremena, a i sad kad smo bili u utorak sa mlađim djetetom naletimo na neku žensku što prodaje one neke masažere, pa hoda za nama i masira klinca a njemu baš super gušta skoro da prede od užitka. I onda nas tamo napada da kupimo 🙂
Hahahaha. Najbolji post ikada. I feel your pain |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 12/11/2022 : 08:38:23
|
Danas će biti najteži dan...
Bit ce velikih zastoja, al ti se bar ne trebas gurati. Ljepo se suncas tamo kod Columba . |
Jack the Black. |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2748 Posts
Member since 22/01/2015 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/11/2022 : 12:17:35
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by vice
U Columba ima jedna kutija amera(ne mangi).
je vidio u columbu tu kutiji po sredini nemam komentara ,maloj tamo nesto uezo jer je htjela recimo menart me iznenadio nisu donjeli uopce stripove ,a imaju u mallu recimo mangi vise na standovima nego svi netko sve zajedno pa nisu strance kuzim sto su koretkni i profesionalni pa nisu domace dofuravali i to je jedan plus od mene i najvjerojatnije da im ostajem kupac
Tu i tamo klikni točku. Možda neko uspije razumit šta pišeš.
Ja nikako da skužin jel ovo "nemam komentara" za Pajtaka i Columbovu kutiju pozitivno il negativno. :D
ovako sada cu ti nacrtati i istockati ,jer octio imamo ovdje profesore; nemam nista protiv columba imaju strance u sredini mozda svezajedno kutiju i pol (previse sam rekao),sto se tice denisa kako sam napisao tako ce ostati bez komentara ,ostale koje sam gledao nemaju nista stranoga hangar sto je imao je nezanimljivo imali su planetary omni ,ali sam uzeo od markosa (slao sam upite oce ga dofuravati),menart nije imao nista stripova ,a u mallu imaju vise nego neki na interliberu na 5 standova (razumijem ako su ispali fer i korektni prema domacima ,ali su mogli strance dofurati ),antikvarijati su fail sto se tice stripova nista nisam vidio ostali mi nisu ostali u sjecanju nesto ,jer sam se dosao prvo s malom prosetati i uzivati i onda poslije zenom .Imam u planu u subotu ici opet malo pogledati sta ima i nadati se malenoj guzvi jer me srijeda ugodno iznenadila po posjecenosti vec oko 16 sati kada sam bio tamo
Bezobrazan si i glup. Ali napreduješ. Još uvik ti upis izgleda ka da ga je pisa retardirani babun, ali ima jedna točka. Bravo sine, ali drugi put malo lakše. Sjedi 1. Dođite nam opet.
Vidi majstore dijeli epitete nekome drugome briga me sta si na ovome forumu, a i iskreno u zivotu Uzivaj isto vrijedi za Cromwela sto je gore napisano
Opet si bezobrazan i glup. Ja kad dođen u novi grad i u novu birtiju, ne kurčin se previše.
Manhunteru budi koristan, i pošalji ga u magareću. Ovakve likove triba odma upristojit.
Pazi kako se obraćaš drugim ljudima.
Ne provociraj me.
Nije nikakva provokacija, samo te lijepo upozoravam da poštuješ pravila koja si ovdje već dvaput prekršio. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/11/2022 : 12:35:33
|
quote: Originally posted by verab
zajebano je počeo...
Vidim vrlo popularne cijene,bravo!:)) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40300 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 12/11/2022 : 21:06:08
|
zajebano je počeo...
Savršeno odgovara opisu osobe koju Nesvrstani voli vidit iza štanda. |
And like that... he's gone. |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7272 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 12/11/2022 : 21:19:29
|
quote: Originally posted by Shaner
Ljudi kukaju kako nema dobrih popusta, a ne Disputovom štandu valjda najmanji popust 50% (ne računajući novitete). Učinite si uslugu i odite kupiti nešto. Recimo fantastičnu Budimpeštu Chica Buarquea za 10(?!) kuna.
S njihovog webshopa ću naručit "Što je film?" i "Teoriju filma". |
And like that... he's gone. |
|
|
fler
Senior Member
Croatia
2041 Posts
Member since 21/10/2003 |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7272 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38085 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19698 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 12/11/2022 : 23:59:16
|
zajebano je počeo...
Ovaj jaki je u odnosu na prije tri mjeseca kada sam ga vidio nabio jedno 20 kila. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 13/11/2022 : 01:48:53
|
Bilo bi ironicno da umasti fritulama AF epizodu "frit frut". |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26827 Posts
Posted - 13/11/2022 : 05:00:00
|
Jučer je bija dobar dan🙂 Fritule,kobaje,špek,sir... Stari forumaši i poznati youtuberi na štandu...Još samo da je Hajduk dobija... |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26827 Posts
Posted - 13/11/2022 : 05:01:33
|
quote: Originally posted by tinton
Ovaj jaki je u odnosu na prije tri mjeseca kada sam ga vidio nabio jedno 20 kila.
Pa svi znaju da crna boja širi. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
panzer
Advanced Member
12627 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 13/11/2022 : 07:04:12
|
Nominiram jakija i sawitcha za novu sezonu Života na vagi. |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |