Russo je dobar, kratke ali slatke priče.. Gundala... odjebite sa Zagorovih topica.. Trujete nas svojom negativnoscu.. Lizite Markosu dupe i hvalite orkice i Fibrice.. Bože, kakve citatelje ima Zagor.. Same kur*ceve doktore i magistre.. Koji kur*rac ste jos na Zagoru..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Il' je passato il' ritorno. Zadnji je bio od Ramatha mislim.
Upravo to, Burattini samo pila jedno te isto. Samo čekan da neku epizodu nazove Il ritorno del passato.
Može i passato del ritorno. U toj bi nam epizodi mogao detaljno objasniti Zagorov univerzum i potanko nam objasniti razlog svakog povratka bilo kojeg lika ikad
Najbolje je da napravi nešto u stilu povratka Iznoguda, pa onda o onim Iznogudovim povracima
E tako je i ovo, likovi koji su morali biti mrtvi vraćani su tako da im ni Iznogud ne bi pozavidio.
Drugi deo bandere je da teks ovog puta ide u darkvud kod Zagora , vest potvrdio picineli sad na lucci comics 😅
Originally posted by Qwertz
Nastavak Bandere. Koliko sam shvatio i Tex i Zagor će biti nešto stariji (možda bude "regularni" Tex i stariji Zagor; to bi bilo fora). No, pojma nemam na koliko stranica će ići, koji su autori, koja je tema itd.
Drugi deo bandere je da teks ovog puta ide u darkvud kod Zagora , vest potvrdio picineli sad na lucci comics 😅
Nastavak Bandere. Koliko sam shvatio i Tex i Zagor će biti nešto stariji (možda bude "regularni" Tex i stariji Zagor; to bi bilo fora). No, pojma nemam na koliko stranica će ići, koji su autori, koja je tema itd.
Tex u Darkwoodu. E to jedva čekam
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Ovaj crtež je prilično dobar, ali boja ga čini čudnijim. To je kao kad su bojali Barisona
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Nije loša. Uz to, ima žutu košulju i kaubojski šešir. Možda je to zapravo crossover s Texom . Ali je Tex promijenio spol...
Prva je priča u Britaniji ( i nije baš "pomorska"), onda o kapetanu Nemu i jedna o gusarima sa Diging Bilom (ne znam redosled te dve).
U stvari, evo: Quindi, ricapitolando, per la serie regolare: da dicembre 22 a febbraio 23, "Il passato di Rochas" di Burattini/Gramaccioni marzo, storia singola di Burattini/Sedioli aprile-giugno, "Ritorno a Britannia" di Rauch/Di Vitto luglio-agosto, "Pirati" di Rauch/Venturi settembre-ottobre, "Capitano Nemo" di Rauch/Della Monica novembre, 700 di Giusfredi/Piccinelli da dicembre 23 a marzo 24, "L'ultima sfida" di Burattini/Verni.
Bis: "Il ritorno della Cacciatrice" di Burattini/Pesce
Color: dicembre 22, "Ol Undas" di Perniola/F.Russo agosto 23, Guede danseur" di Fantelli/Mangiantini dicembre 23, "Le ragazze di Pleasant Point" di Burattini/Laurenti.