LMS 1005 (Julia) na 8, 20 i 21 strani vanjski rub je odrezan u sva 3 primjerka koja imam. Ne znam kako je kod ostale ekipe. Nije dramatična greška ali dosta smeta. Baš šteta što se to dogodilo na toj epizodi. Nadam se da će Golconda to reizdat u serijalu Julie.
Moj primerak je ok skroz, znači da se odnosi na deo tiraža.
Perfect, najjači retro Ovaj novi LMS Blek rekordno brzo je stigao u SNK
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Prava. Blek i Kit su If edizioni. Ostalo je Boneli.
kakve to ima veze? neda boneli prava da se izdaje i na teritoriji BiH,ili udario Agarti zabranu,shodno novoj modi?
Prvo, neda se piše razdvojeno. Drugo, Agarthi nema nikakve veze sa ovim, ne vidim zašto bi njih i pominjao. Treće, tako je, za sada neće biti LMS Bonelija na kioscima u BiH, samo LMS IFa. Pa kada sustignemo da u isto vreme izlaze i ovde i tamo, videćemo šta će sve ići u BiH... Četvrto, prodaja na kioscima u BiH ni približno ne pokriva samo troškove oko distribucije, koja je paprena i još pride ima začkoljicu (ne vraćaju remitendu nazad u Srbiju), tako da ćemo BiH kioscima dati šansu sa još desetak brojeva (ako ekipa oko mene ranije ne izglasa da je to baš baš previše mazohistički potez)...
Četvrto, prodaja na kioscima u BiH ni približno ne pokriva samo troškove oko distribucije, koja je paprena i još pride ima začkoljicu (ne vraćaju remitendu nazad u Srbiju), tako da ćemo BiH kioscima dati šansu sa još desetak brojeva (ako ekipa oko mene ranije ne izglasa da je to baš baš previše mazohistički potez)...
ja ću ti iskreno reći da jeste mazohistički :)
nema šanse da to uspije kod nas na kisocima kod nas, bolje uložite novac da ide više bd historijskih i western izdanja ;)
mi koji kupujemo, to već odavno radimo preko dobavljača i striparnica.
"Experience is simply the name we give our mistakes"
Meni je fascinantno kako Bane pretvori u parodiju svaku iole valjanu pricu. Ova Blekova bi se dala ozbiljnije odraditi ali pesmice i neke ludosti isparodiraju sve
Prvo, neda se piše razdvojeno. Drugo, Agarthi nema nikakve veze sa ovim, ne vidim zašto bi njih i pominjao. Treće, tako je, za sada neće biti LMS Bonelija na kioscima u BiH, samo LMS IFa. Pa kada sustignemo da u isto vreme izlaze i ovde i tamo, videćemo šta će sve ići u BiH... Četvrto, prodaja na kioscima u BiH ni približno ne pokriva samo troškove oko distribucije, koja je paprena i još pride ima začkoljicu (ne vraćaju remitendu nazad u Srbiju), tako da ćemo BiH kioscima dati šansu sa još desetak brojeva (ako ekipa oko mene ranije ne izglasa da je to baš baš previše mazohistički potez)...
Prvo,nemoj za ovo da slučajno sazna moja žena,u kući mi se posvećuje izuzetna pažnja gramatici i svemu oko srpskog jezika,iako smo svi iz branše prirodnih nauka (sin bio prošle godine 4. na republičkom takmičenju) - juče kad sam pisao,napišem odvojeno,a onda mi se iz nekog razloga učini da ide spojeno i prepravim;i sad kad uđoh na temu,prvo sam ispravio grešku,pa tek pročitao tvoj post.U decu se kunem da je tako bilo
drugo - zezao sam se
treće i četvrto - šteta
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!