forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 WC Qatar 2022
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 147

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/11/2022 : 12:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Igramo ko picke.

Nismo 10 minuti nekoga kontinuiranoga presinga napravili.
Kramarić je nažalost igrač manje.
Izlaskon Vlašića smo prestali bit opasni.
Očita je bila namjera da sa Perišićen napadne rezervnog livog beka, ali Perišić je bija očajan.
Odavno on i Modrić nisu ovako loše odigrali.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4337 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 23/11/2022 : 13:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
I eto nastava pauzirana i ljudi stopirali posao da bi gledali 11-oricu sunarodnjaka kako ne rade svoj posao

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2848 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 23/11/2022 : 13:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Baš loše.
Cijela igra je bila postavljena kao da igramo na nulu. Gledam raspored i ne vidim da nam nula odgovara.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 23/11/2022 : 13:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Igrači Maroka opravdano igraju u najboljim europskim klubovima (PSG, Bayern, Chelsea). No, ipak nisu nam stvorili niti jednu priliku.

Cijelu utakmicu smo kontrolirali i imali posjed lopte. Nismo bezglavo srljali i opekli se npr. kao Argentina.

Najbolji na terenu najstariji - Modrić i Lovren.

Idemo dalje....
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 23/11/2022 : 13:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Tri arapska tima igraju kao da su domaćini i sva tri prave iznenađenja. Četvrti, koji je domaćin, igra pod kamernom atmosferom i glat izgubi.

I Tunis i Maroko uvukli su protivnike u svoj sistem igre, a to znači antifudbal sa do dva gola po utakmici. Znamo kako to izgleda na Azijskim igrama. Možda bi Egipat ovde pokazao najviše.

Dobra stvar je što rezultati zakuvavaju grupe. Loša je da se meni kao običnom gledaocu ne sviđa ako se nastavi takvim tokom.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/11/2022 : 13:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Vezni red je debelo podbacija + Perišić.
Obrana dobra.
Trebao je Livaja odma ući kad se vidilo da vezni ne može dovuć balun do njihovih 16 metara pa da barem onda Lovren tuče duge na njega.
Uglavnom,prilično kukavički ili ako hoćete,oprezno smo igrali.
Bod svakom,zasluženo.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/11/2022 : 13:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

Baš loše.
Cijela igra je bila postavljena kao da igramo na nulu. Gledam raspored i ne vidim da nam nula odgovara.

3 nule s 0:0 i idemo dalje ko talijani

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13981 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/11/2022 : 13:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Da smo se ovako nekog prepali, to je strašno....
Perišić pokazao zašto ne treba igrati, Kivačić kako se šeta na terenu.
S Vlašićevim izlaskom ostali bez ikakve ideje u napadu.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13981 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/11/2022 : 13:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
I Lovren, mora se kazati, odigrao klasno. Senatorski.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/11/2022 : 13:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

I Lovren, mora se kazati, odigrao klasno. Senatorski.

Taj tip me uvijek uspije iznenadit.
Odigra je besprijekorno.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 23/11/2022 : 13:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Marokanci se napalili jer su arapi dobili argentinu. Kazu ako oni mogu mozemo i mi..
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3277 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 23/11/2022 : 13:29:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Da me je neko zamrznuo na mesec dana i pustio posle ovaj meč, rekao bih da je ovo bio meč trećeg kola u kome se već sve znalo.
Očekujem više od obe selekcije u daljem nastavku.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38004 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/11/2022 : 13:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KuntaKinte

quote:
Za neutralne gledatelje ovo je vjerojatno bolno dosadno.

Moram da prizam da mi je toliko dosadna utakmica da sam počeo da radim na poslu.

Kad niste imali godisnji ili "prosto vrijeme" za cas utakmice. :D
Bas danas citao u novinama da nece nista raditi u saboru za vrijeme utakmice, jer bi ionako svi gledali i nitko ne bi nista radio, a onda doslo jos bolje... u skolama djeci otpala skola da mogu da gledaju utakmicu, ali su roditelji trebali potpisati da su djeca njihova briga i da skola nije odgovorna za njih ako gledaju utakmicu u skoli (omogucili im). Svasta! A tek prva utakmica. Ima da sve stoji kad Hrvatska uđe u finale!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30948 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 23/11/2022 : 13:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
+1

Dodao bih i Gvardiola. Bokovi kao da su imali zabranu doći naprijed. Malo je živnulo s izmjenama, ali generalno puno je i jedan neraspoloženi igrač, a Hrvatska ih je imala puno danas. Treba biti zadovoljan s bodom!

quote:
Originally posted by logo111

Igrači Maroka opravdano igraju u najboljim europskim klubovima (PSG, Bayern, Chelsea). No, ipak nisu nam stvorili niti jednu priliku.

Cijelu utakmicu smo kontrolirali i imali posjed lopte. Nismo bezglavo srljali i opekli se npr. kao Argentina.

Najbolji na terenu najstariji - Modrić i Lovren.

Idemo dalje....

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/11/2022 : 13:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by KuntaKinte

quote:
Za neutralne gledatelje ovo je vjerojatno bolno dosadno.

Moram da prizam da mi je toliko dosadna utakmica da sam počeo da radim na poslu.

Kad niste imali godisnji ili "prosto vrijeme" za cas utakmice. :D
Bas danas citao u novinama da nece nista raditi u saboru za vrijeme utakmice, jer bi ionako svi gledali i nitko ne bi nista radio, a onda doslo jos bolje... u skolama djeci otpala skola da mogu da gledaju utakmicu, ali su roditelji trebali potpisati da su djeca njihova briga i da skola nije odgovorna za njih ako gledaju utakmicu u skoli (omogucili im). Svasta! A tek prva utakmica. Ima da sve stoji kad Hrvatska uđe u finale!

To ti se u nas zove Domoljublje.
Mi po nogometu razlikujemo ko je pravi Hrvat.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30948 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 23/11/2022 : 13:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Nas je pomoćnik direktora odveo sve u birtiju, a učiteljica šalje slike djece sa šalovima i zastavama, koje je ona lijepo pripremila.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 23/11/2022 : 13:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
✌️🇭🇷👍

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38004 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/11/2022 : 13:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Bas je i to pisalo u clanku... da svi koji nece gledati utakmicu su sigurno Nehrvati. :D :D

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38004 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/11/2022 : 13:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

✌️🇭🇷👍

Jebote!

Probudili ste...!

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 23/11/2022 : 14:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Najlošija utakmica prvenstva, gotovo čitavo vrijeme sam zijevao.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/11/2022 : 14:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Nas je pomoćnik direktora odveo sve u birtiju, a učiteljica šalje slike djece sa šalovima i zastavama, koje je ona lijepo pripremila.

Mog starijeg čeka kazna jer je otiša gledat utakmicu unatoč zabrani od razrednice. Nazva me priko odmora, i reka san da san protiv, al da postupi po vlastitom nahođenju.
Smislit ću nešto opako.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 23/11/2022 14:04:47
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12488 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 23/11/2022 : 14:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Utakmica bez prevelikog rizika i bez grešaka u obrani.
Rezultat pravedan 0-0.

Have mercy
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/11/2022 : 14:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by tex2

Mog starijeg čeka kazna jer je otiša gledat utakmicu unatoč zabrani od razrednice. Nazva me priko odmora, i reka san da san protiv, al da postupi po vlastitom nahođenju.
Smislit ću nešto opako.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13981 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/11/2022 : 14:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
https://www.jutarnji.hr/sn/nogomet/sp2022/modric-najbolji-s-najvise-energije-i-to-mi-je-zalosno-kovacic-posve-indisponiran-15279003

Taj Kovačić ima kredita ko nitko drugi...
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13981 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/11/2022 : 14:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Nijemci dosadni prvih 20 minuta
Go to Top of Page
Page: of 147 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.57 seconds. Snitz Forums 2000