forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 WC Qatar 2022
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 147

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 23/11/2022 : 14:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Japanski golman je totalni idiot!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13981 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/11/2022 : 14:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Japanski golman je totalni idiot!

Potvrdio čovjek penal, ako se sudac slučajno mislio

Edited by - Hercule Poirot on 23/11/2022 14:34:12
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/11/2022 : 14:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Nas je pomoćnik direktora odveo sve u birtiju, a učiteljica šalje slike djece sa šalovima i zastavama, koje je ona lijepo pripremila.

Čija je birtija i ko plaća ceh?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/11/2022 : 14:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

✌️🇭🇷👍

Ma Ivane nije 2:1,nego 0:0...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/11/2022 : 14:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Nas je pomoćnik direktora odveo sve u birtiju, a učiteljica šalje slike djece sa šalovima i zastavama, koje je ona lijepo pripremila.

Mog starijeg čeka kazna jer je otiša gledat utakmicu unatoč zabrani od razrednice. Nazva me priko odmora, i reka san da san protiv, al da postupi po vlastitom nahođenju.
Smislit ću nešto opako.

Šišanje?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30948 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 23/11/2022 : 14:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Birtija najbliža, nije se isprsio.

quote:
Originally posted by jaki

quote:

Čija je birtija i ko plaća ceh?

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/11/2022 : 14:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mog starijeg čeka kazna jer je otiša gledat utakmicu unatoč zabrani od razrednice. Nazva me priko odmora, i reka san da san protiv, al da postupi po vlastitom nahođenju.
Smislit ću nešto opako.

Sta ti je EU odgoj. Kod mene bi bilo "bezi na cas da ti glavu ne bi otfikario" :D Kakvi smo mi seljaci...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/11/2022 : 14:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Na Nemce sam skroz zaboravio. Oni mogu biti ozbiljan igrac..

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/11/2022 : 15:03:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Smislit ću nešto opako.

Ja moram da napisem jednu pozitivnu stvar na koja se dogodila kod mene u skoli. Petaci su izrazili zelju da gledaju mec Hrv - Mar i kako da ih odbijem, kad bih i ja na njihovom mestu. Namestili smo projektor i poslednja dva casa pogledali mec. Ne pisem zbog toga, vec zbog cinjenice da je 80% ucenika navijalo za Hr i Modrica. Bas mi je bilo drago, zbog toga, jer poznavajuci decu, generalno, ocekivao sam neki vid mrznje prema komsijama, koju deca cuju od starijih, nazalost.
Deca su bas navijala, svaki napad je bilo, ajmo, idemo itd... A ponesto smo i naucili o Maroku i Hr...
Bravo za decu.

A Srbija drugi mec igra od 11h, pripreme vec traju za gledanje u skoli.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 23/11/2022 15:08:06
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/11/2022 : 15:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Otkad si ti profesor?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Macbeth
Junior Member

361 Posts

Member since 19/08/2022

Posted - 23/11/2022 : 15:09:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Macbeth a Private Message  Reply with Quote
Odigrali smo poprilično bezvoljno, Dalić definitivno ne može više forsirati neke igrače jer očigledno ne ide.
Kramarić po meni nema veze s vezom za reprezentaciju, Livaja bi mogao uredno startati prije njega, tu je i Petković - ma bilo tko!
Vezni red poprilično loš za naše standarde danas, pa eto...
Doduše, nije da se i Maroko nešto pokazao. Bili su jednako nikakvi kao i mi, solidni u obrani, naprijed kao i mi. Pošten rezultat 100%.

I dalje se ne slažem s Lovrenom u prvoj postavi, danas je to izgledalo dobro jer nije bilo ničeg preopasnog, ali i on ima trenutke pomračenja uma pa samo opizdi balun naprijed u namjeri da preskoči igru i to ode u bunar...
Majer je izgledao neloše kad je ušao.

Šteta za Japan, golman smotan ko sajla. Njemačka će to smireno privesti kraju.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/11/2022 : 15:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Otkad si ti profesor?

Od faksa, evo, vec peta godina.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/11/2022 : 15:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Mislim da se nisi prije hvalio na forumu (možda zbog neslave pojedinih profesora s foruma :)), pa me iznenadilo. Čestitke, lijepo je da ima i normalnih ljudi koji predaju djeci.

Mi nismo gledali utakmice pod satom, ali najbliži ekvivalent je bio kada nam je jednom nam je profesorica engleskog dala da stavimo uživo na projektor izglasavanje nepovjerenja vladi u saboru.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/11/2022 : 15:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

quote:

Smislit ću nešto opako.

Sta ti je EU odgoj. Kod mene bi bilo "bezi na cas da ti glavu ne bi otfikario" :D Kakvi smo mi seljaci...

Ma ovako mu je još gore, viruj mi.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/11/2022 : 15:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Mislim da se nisi prije hvalio na forumu (možda zbog neslave pojedinih profesora s foruma :)), pa me iznenadilo. Čestitke, lijepo je da ima i normalnih ljudi koji predaju djeci.

Mi nismo gledali utakmice pod satom, ali najbliži ekvivalent je bio kada nam je jednom nam je profesorica engleskog dala da stavimo uživo na projektor izglasavanje nepovjerenja vladi u saboru.

Next level sickness

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13981 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/11/2022 : 15:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Nezanimljiva utakmica Njemačke i Japana.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 23/11/2022 : 15:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Zabi ga Tsubasa
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13981 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/11/2022 : 15:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Japan zabio za 1-1
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/11/2022 : 15:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ono kad Japan igra ko Brazil...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/11/2022 : 15:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Gledaš li ti drugo poluvrime?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13981 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/11/2022 : 15:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Banzai! 2-1
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/11/2022 : 15:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
ASANO GROBARCINA!!!!! :D

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13981 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/11/2022 : 15:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Gledaš li ti drugo poluvrime?

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/11/2022 : 15:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
BANZAI!!!

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Macbeth
Junior Member

361 Posts

Member since 19/08/2022

Posted - 23/11/2022 : 15:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Macbeth a Private Message  Reply with Quote
Posipam se pepelom... golčina i pol, ajmo Nippon!
Go to Top of Page
Page: of 147 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000