Author |
Topic  |
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Member since 09/05/2008 |
Posted - 01/12/2022 : 08:53:33
|
Po pravilima je svaki udarac u lice prekrsaj, ako je lopta jos u igri, a bila je. Tako su kod nas objasnili eksperti na televiziji.
A onda se Messi jos i zakotrljao nekoliko puta po travi, onako Barcelona style, kako su ih ucili na treningu jos dok je Pep bio trener. |
Edited by - surfer on 01/12/2022 08:54:55 |
 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14584 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14584 Posts
|
Tonto
Advanced Member

8986 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
Tonto
Advanced Member

8986 Posts
Posted - 01/12/2022 : 09:11:25
|
I prije prvenstva je bilo jasno da ce se navlaciti za argentinu i messija, mene vise zanima zasto je ponisten gol francuzima. Jos jedna idiotska odluka. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29666 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 01/12/2022 : 09:22:16
|
quote: Originally posted by Tonto
quote: Originally posted by supermark
Nisam rekao da je penal, ja to ne bih sudio Rekoh da će svi suci ovo suditi kao penal
Izgleda da se sudski strucnjaci diljem svijeta bas ne slazu s tobom.
Posipam se pepelom Ali sam bio uvjeren da će svi suci zaključiti istu stvar - ruka u lice je prekršaj, a prekršaj u 16m je penal Pravila su jednostavna, misljenja sam da se jučer Strahonja samo priklonio većini u studiju jer u HNLu za istu stvar forsira penale
Naravno da ono nije penal, ali isto tako ni pola prekršaja nije prekrsaj pa ih sude Isto tako ono nije penal, ali je trebao biti dosuđen |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14584 Posts
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 01/12/2022 : 09:29:26
|
Nisam rekao da je penal, ja to ne bih sudio Rekoh da će svi suci ovo suditi kao penal
Posipam se pepelom Ali sam bio uvjeren da će svi suci zaključiti istu stvar - ruka u lice je prekršaj, a prekršaj u 16m je penal Pravila su jednostavna, misljenja sam da se jučer Strahonja samo priklonio većini u studiju jer u HNLu za istu stvar forsira penale
Naravno da ono nije penal, ali isto tako ni pola prekršaja nije prekrsaj pa ih sude Isto tako ono nije penal, ali je trebao biti dosuđen
Ako nešto nije penal onda nije trebao biti dosuđen.
|
 |
|
Tonto
Advanced Member

8986 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19912 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 01/12/2022 : 09:34:55
|
Naravno da ono nije penal, ali isto tako ni pola prekršaja nije prekrsaj pa ih sude Isto tako ono nije penal, ali je trebao biti dosuđen
Strahonja je najobičniji populist. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Posted - 01/12/2022 : 12:27:19
|
I bio si u pravu, ne moras se posipati pepelom. Svi suci komentatori i suci eksperti na njemackoj i austrijskoj televiziji, na razmin kanalima, su, citirajuci pravila, isto to zakljucili. Udarac u lice je bio ocigledan i jak, u takvom zaletu golmana, to je prekrsaj, bez dileme. Vidi se na usporenoj snimci sa strane jako dobro kako je Messijeva glava odletila unazad od udarca. Nebitno je je li postojala namjera ili ne, kod vecine penala tako i tako nije postojala namjera.
[/quote] Posipam se pepelom Ali sam bio uvjeren da će svi suci zaključiti istu stvar - ruka u lice je prekršaj, a prekršaj u 16m je penal Pravila su jednostavna, misljenja sam da se jučer Strahonja samo priklonio većini u studiju jer u HNLu za istu stvar forsira penale
Naravno da ono nije penal, ali isto tako ni pola prekršaja nije prekrsaj pa ih sude Isto tako ono nije penal, ali je trebao biti dosuđen [/quote] |
Edited by - surfer on 01/12/2022 12:29:06 |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8986 Posts
Posted - 01/12/2022 : 12:44:11
|
quote: Originally posted by surfer
Svi suci komentatori i suci eksperti na njemackoj i austrijskoj televiziji, na razmin kanalima, su, citirajuci pravila, isto to zakljucili.
E pa na engleskoj televiziji nisu. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 01/12/2022 : 12:48:04
|
Ovo me podseca na ulogu odeljenja kvaliteta u firmi i imas one rigidne koji znaju da nesto ne valja ako nije poput onog na slici ili crtezu 100% a u stvari odlika dobrog radnika kvaliteta jeste u tome da zna sta je prihvatljivo. Isto je i sa sudijama. Mesi je vec nategao loptu u svemir a inercioni kontakt golmana koga ima na svakoj utakmici 200 puta mora biti iskuliran. Naravno da je kontakt ali to dati penal na SP na 0:0 u trecem kolu je tezak debilizam. Nemas ni osecaja za igru ni osecaja za momentum a sigurno ni za fudbal. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8986 Posts
Posted - 01/12/2022 : 12:51:35
|
quote: Originally posted by sawitch
Ovo me podseca na ulogu odeljenja kvaliteta u firmi i imas one rigidne koji znaju da nesto ne valja ako nije poput onog na slici ili crtezu 100% a u stvari odlika dobrog radnika kvaliteta jeste u tome da zna sta je prihvatljivo. Isto je i sa sudijama. Mesi je vec nategao loptu u svemir a inercioni kontakt golmana koga ima na svakoj utakmici 200 puta mora biti iskuliran. Naravno da je kontakt ali to dati penal na SP na 0:0 u trecem kolu je tezak debilizam. Nemas ni osecaja za igru ni osecaja za momentum a sigurno ni za fudbal.
Ja se ovdje u potpunosti slazem s tobom, ali kad se treba pogurati nekoga, a imas opciju da se sakrijes iza pravila zna se ishod. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13139 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 01/12/2022 : 13:04:31
|
E, najbolji su mi oni komentari: Može se suditi penal a ne mora. Ili sudac nije pogriješio ako dosudi penal a nije i ako ne dosudi.
Jebeš to pravilo. Ili je penal ili nije.
|
Have mercy |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7547 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 01/12/2022 : 13:06:00
|
quote: Originally posted by sawitch
Ovo me podseca na ulogu odeljenja kvaliteta u firmi i imas one rigidne koji znaju da nesto ne valja ako nije poput onog na slici ili crtezu 100% a u stvari odlika dobrog radnika kvaliteta jeste u tome da zna sta je prihvatljivo. Isto je i sa sudijama. Mesi je vec nategao loptu u svemir a inercioni kontakt golmana koga ima na svakoj utakmici 200 puta mora biti iskuliran. Naravno da je kontakt ali to dati penal na SP na 0:0 u trecem kolu je tezak debilizam. Nemas ni osecaja za igru ni osecaja za momentum a sigurno ni za fudbal.
Ja se ovdje u potpunosti slazem s tobom, ali kad se treba pogurati nekoga, a imas opciju da se sakrijes iza pravila zna se ishod.
Pa zato je var postao još perfidniji od sudačkih grešaka. Tada čak i nisi mogao sucu zamjeriti, čak i ako je bila namjera, jer se uvijek mogao vaditi da je morao u sekundi odlučiti. Ovdje se skrivanjem pod neka pravila mogu praviti malverzacije kakve god hoćeš. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19912 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 01/12/2022 : 13:12:46
|
quote: Originally posted by izivko
E, najbolji su mi oni komentari: Može se suditi penal a ne mora. Ili sudac nije pogriješio ako dosudi penal a nije i ako ne dosudi.
Jebeš to pravilo. Ili je penal ili nije.
Onda je. A ako prihvatimo da ima sivoga, onda možemo raspravljati. Pravilu jedanaesterca treba dobra reforma, a ne da ih suci mijenjaju na licu mjesta. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7547 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 01/12/2022 : 13:17:13
|
quote: Originally posted by tinton
[quote] Pravilu jedanaesterca treba dobra reforma, a ne da ih suci mijenjaju na licu mjesta.
+1 |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17747 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 01/12/2022 : 15:12:52
|
quote: Originally posted by tex2
Razočaranja: Qatar, Mexico, Wales, Danska, pa i Poljska iako je prošla, ovo što igra je teško gledljivo
Iznad očekivanja: Saudijska Arabija, Australija
Mislim da je za Srbiju odlično što se Vels plasirao na SP, jer se tako pojavila evropska ekipa koja gore igra od Srbije. Poljska je možda tu negdje, a Danska je baš neprijatno iznenađenje. |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14584 Posts
Posted - 01/12/2022 : 15:26:38
|
Belgija ispremiješala sastav. Izbornik izbacio iz početne jedanaestorice oba Hazarda, Onanu, Batuishija(kako li se već piše)... |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5082 Posts
Member since 17/08/2013 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22378 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
don_draper
Advanced Member

4722 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 01/12/2022 : 16:22:24
|
quote: Originally posted by King Warrior
Steta. Bio je cist penal.
I (po novim kriterijima) cisti ofsajd u build-upu
Malo su nam teske noge, ali moze se ovu Belgiju, jako sporo reagiraju u obrani i jedan dobar for na krila ce otvoriti nesto
Na drugom terenu, Maroko se ocito ne sali |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
|
Topic  |
|