forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 WC Qatar 2022
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 147

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 01/12/2022 : 08:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message  Reply with Quote
Po pravilima je svaki udarac u lice prekrsaj, ako je lopta
jos u igri, a bila je.
Tako su kod nas objasnili eksperti na televiziji.

A onda se Messi jos i zakotrljao nekoliko puta po travi,
onako Barcelona style, kako su ih ucili na treningu jos dok je Pep bio trener.

Edited by - surfer on 01/12/2022 08:54:55
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 01/12/2022 : 08:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message  Reply with Quote
Mislim da Mexico nije znao da im i 3:1 odgovara
jer u nakon primljenog gola prestali napadati.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14584 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 01/12/2022 : 09:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Meksički izbornik odstupio s dužnosti.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14584 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 01/12/2022 : 09:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Baš i nisu zasad zvučni parovi 1/8F.

Malo je kazati.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8986 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 01/12/2022 : 09:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by surfer

Po pravilima je svaki udarac u lice prekrsaj, ako je lopta
jos u igri, a bila je.
Tako su kod nas objasnili eksperti na televiziji.

A onda se Messi jos i zakotrljao nekoliko puta po travi,
onako Barcelona style, kako su ih ucili na treningu jos dok je Pep bio trener.

https://www.index.hr/sport/clanak/strahonja-vise-necemo-gledati-suca-koji-je-messiju-dao-nepostojeci-penal/2416773.aspx

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8986 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 01/12/2022 : 09:11:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
I prije prvenstva je bilo jasno da ce se navlaciti za argentinu i messija, mene vise zanima zasto je ponisten gol francuzima. Jos jedna idiotska odluka.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29666 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/12/2022 : 09:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:
Originally posted by supermark

Nisam rekao da je penal, ja to ne bih sudio
Rekoh da će svi suci ovo suditi kao penal

Izgleda da se sudski strucnjaci diljem svijeta bas ne slazu s tobom.

Posipam se pepelom
Ali sam bio uvjeren da će svi suci zaključiti istu stvar - ruka u lice je prekršaj, a prekršaj u 16m je penal
Pravila su jednostavna, misljenja sam da se jučer Strahonja samo priklonio većini u studiju jer u HNLu za istu stvar forsira penale

Naravno da ono nije penal, ali isto tako ni pola prekršaja nije prekrsaj pa ih sude
Isto tako ono nije penal, ali je trebao biti dosuđen
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14584 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 01/12/2022 : 09:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
https://www.jutarnji.hr/sn/nogomet/sp2022/pala-oklada-uoci-penala-o-kojem-bruji-svijet-kladio-sam-se-s-messijem-i-izgubio-a-sad-ce-me-jos-kazniti-15281631

Vidi se da brani u Juventusu, oni tamo ne poštuju dogovoreno... Plati kad si dužan!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 01/12/2022 : 09:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Posipam se pepelom
Ali sam bio uvjeren da će svi suci zaključiti istu stvar - ruka u lice je prekršaj, a prekršaj u 16m je penal
Pravila su jednostavna, misljenja sam da se jučer Strahonja samo priklonio većini u studiju jer u HNLu za istu stvar forsira penale

Naravno da ono nije penal, ali isto tako ni pola prekršaja nije prekrsaj pa ih sude

Ako nešto nije penal onda nije trebao biti dosuđen.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8986 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 01/12/2022 : 09:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

https://www.jutarnji.hr/sn/nogomet/sp2022/pala-oklada-uoci-penala-o-kojem-bruji-svijet-kladio-sam-se-s-messijem-i-izgubio-a-sad-ce-me-jos-kazniti-15281631

Vidi se da brani u Juventusu, oni tamo ne poštuju dogovoreno... Plati kad si dužan!

Znam jednog bivseg forumasa koji bi ga podrzao.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19912 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 01/12/2022 : 09:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Posipam se pepelom

Strahonja je najobičniji populist.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 01/12/2022 : 12:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message  Reply with Quote
I bio si u pravu, ne moras se posipati pepelom.
Svi suci komentatori i suci eksperti na
njemackoj i austrijskoj televiziji, na razmin kanalima, su, citirajuci pravila,
isto to zakljucili.
Udarac u lice je bio ocigledan i jak, u takvom zaletu golmana,
to je prekrsaj, bez dileme.
Vidi se na usporenoj snimci sa strane jako dobro kako je Messijeva glava odletila unazad od udarca.
Nebitno je je li postojala namjera ili ne, kod vecine penala tako
i tako nije postojala namjera.

[/quote]
Posipam se pepelom

[/quote]

Edited by - surfer on 01/12/2022 12:29:06
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8986 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 01/12/2022 : 12:44:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by surfer

Svi suci komentatori i suci eksperti na
njemackoj i austrijskoj televiziji, na razmin kanalima, su, citirajuci pravila,
isto to zakljucili.

E pa na engleskoj televiziji nisu.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41223 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/12/2022 : 12:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ovo me podseca na ulogu odeljenja kvaliteta u firmi i imas one rigidne koji znaju da nesto ne valja ako nije poput onog na slici ili crtezu 100% a u stvari odlika dobrog radnika kvaliteta jeste u tome da zna sta je prihvatljivo. Isto je i sa sudijama. Mesi je vec nategao loptu u svemir a inercioni kontakt golmana koga ima na svakoj utakmici 200 puta mora biti iskuliran. Naravno da je kontakt ali to dati penal na SP na 0:0 u trecem kolu je tezak debilizam. Nemas ni osecaja za igru ni osecaja za momentum a sigurno ni za fudbal.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8986 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 01/12/2022 : 12:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ovo me podseca na ulogu odeljenja kvaliteta u firmi i imas one rigidne koji znaju da nesto ne valja ako nije poput onog na slici ili crtezu 100% a u stvari odlika dobrog radnika kvaliteta jeste u tome da zna sta je prihvatljivo. Isto je i sa sudijama. Mesi je vec nategao loptu u svemir a inercioni kontakt golmana koga ima na svakoj utakmici 200 puta mora biti iskuliran. Naravno da je kontakt ali to dati penal na SP na 0:0 u trecem kolu je tezak debilizam. Nemas ni osecaja za igru ni osecaja za momentum a sigurno ni za fudbal.

Ja se ovdje u potpunosti slazem s tobom, ali kad se treba pogurati nekoga, a imas opciju da se sakrijes iza pravila zna se ishod.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13139 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 01/12/2022 : 13:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
E, najbolji su mi oni komentari: Može se suditi penal a ne mora.
Ili sudac nije pogriješio ako dosudi penal a nije i ako ne dosudi.

Jebeš to pravilo. Ili je penal ili nije.

Have mercy
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7547 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/12/2022 : 13:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sawitch

Ja se ovdje u potpunosti slazem s tobom, ali kad se treba pogurati nekoga, a imas opciju da se sakrijes iza pravila zna se ishod.

Pa zato je var postao još perfidniji od sudačkih grešaka. Tada čak i nisi mogao sucu zamjeriti, čak i ako je bila namjera, jer se uvijek mogao vaditi da je morao u sekundi odlučiti. Ovdje se skrivanjem pod neka pravila mogu praviti malverzacije kakve god hoćeš.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19912 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 01/12/2022 : 13:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

E, najbolji su mi oni komentari: Može se suditi penal a ne mora.
Ili sudac nije pogriješio ako dosudi penal a nije i ako ne dosudi.

Jebeš to pravilo. Ili je penal ili nije.

Onda je.
A ako prihvatimo da ima sivoga, onda možemo raspravljati.
Pravilu jedanaesterca treba dobra reforma, a ne da ih suci mijenjaju na licu mjesta.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7547 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/12/2022 : 13:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

[quote]
Pravilu jedanaesterca treba dobra reforma, a ne da ih suci mijenjaju na licu mjesta.

+1
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17746 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 01/12/2022 : 15:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Razočaranja: Qatar, Mexico, Wales, Danska, pa i Poljska iako je prošla, ovo što igra je teško gledljivo

Iznad očekivanja: Saudijska Arabija, Australija

Mislim da je za Srbiju odlično što se Vels plasirao na SP, jer se tako pojavila evropska ekipa koja gore igra od Srbije. Poljska je možda tu negdje, a Danska je baš neprijatno iznenađenje.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14584 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 01/12/2022 : 15:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Belgija ispremiješala sastav. Izbornik izbacio iz početne jedanaestorice oba Hazarda, Onanu, Batuishija(kako li se već piše)...
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5082 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 01/12/2022 : 16:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Ako se po jutru dan poznaje bit će ludilo od utakmice.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/12/2022 : 16:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Steta. Bio je cist penal.
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4722 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 01/12/2022 : 16:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Steta. Bio je cist penal.

I (po novim kriterijima) cisti ofsajd u build-upu

Malo su nam teske noge, ali moze se ovu Belgiju, jako sporo reagiraju u obrani i jedan dobar for na krila ce otvoriti nesto

Na drugom terenu, Maroko se ocito ne sali

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 01/12/2022 : 16:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message  Reply with Quote
Takve ofsajde bi odmah trebalo svirati i prekidati igru,
ovo je suludo ovako.
Go to Top of Page
Page: of 147 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000