forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 WC Qatar 2022
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 147

jaki
Advanced Member

Croatia
27679 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 03/12/2022 : 02:05:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
A sramota je isto da izvjesnog trenera na HTVu od milja svi zovu po nadimku ko da i. Je kučni prijatelj a tip se dosad puno puta prokazao kao sovinist uključujući i prema narodu po kojemvse ta televizija zove.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14584 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 03/12/2022 : 07:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by Caleb

Jelicic na HTVu je dao fenomenalnu analizu Srbije. Bilo bi dobro da Srbi pogledaju, mozda i nauce nesto.

Od Jeličića se može svašta naučiti.
Nažalost malo toga pametnog i poštenog.
Sramota je da HTV domačinuje likove koji su na sudu prokazani kao pomočnici izvlačenja novaca za obitelj Mamić.
Ali tko bi im onda ostao za odabir?
Umočeni su kao spužve svi.

Jeličić je elokventan, ali ne govoriš na javnom servisu da "trener nema ono što muškarci nose iznad koljena". Čuj izjave.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14584 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 03/12/2022 : 07:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
https://www.jutarnji.hr/sn/nogomet/sp2022/piksi-nakon-kiksa-znao-sam-sto-ce-se-dogoditi-a-zamislite-tek-sto-bi-bilo-da-smo-dobili-a-ispali-15282358
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/12/2022 : 09:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jelicic na HTVu je dao fenomenalnu analizu Srbije. Bilo bi dobro da Srbi pogledaju, mozda i nauce nesto.

A ja bi zamolija Srbe da ne pogledaju.
Jeličić je vjerovatno najveća seljačina u studiju, a misli da je gospodin jer se natega u odijelo i priča književno.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 03/12/2022 09:12:10
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 03/12/2022 : 09:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

A ja bi zamilija Srbe da ne pogledaju.
Jeličić je vjerovatno najveća seljačina u studiju, a misli da je gospodin jer se natega u odijelo i priča književno.

Verovatno je sve sto pisete, ali za ovo konkretno, od A do Š je tacno.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 03/12/2022 : 09:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma to kaže samo zato što je prešao iz Hajduka u Dinamo.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8986 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 03/12/2022 : 09:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Meni je najsmjesnije kako seljacina sam sebi priprema teren u monologu da bi izbacivao idiotske, neoriginalne i neukusne fore.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/12/2022 : 09:19:56  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tihomirduras

quote:

quote:

quote:

Ma to kaže samo zato što je prešao iz Hajduka u Dinamo.

A ne ne...
Zbog toga je Juda i Jalnuški diletant.
Seljačina je samo zato šta je seljačina.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 03/12/2022 09:23:52
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/12/2022 : 09:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Svi se nesto vesele prolasku azijskih i africkih ekipa i ispadanju favorita, a rezultat toga je da mi se prakticki nijedna utakmica osmine finala uopce ne gleda... tuga od parova.

Pričekaj da bude 48 ekipa.
Kad vidiš parove šesnaestine finala, sitit ćeš se kako su ove osmine finala bile super atraktivne.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 03/12/2022 : 09:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Od Jeličića se može svašta naučiti.
Nažalost malo toga pametnog i poštenog.
Sramota je da HTV domačinuje likove koji su na sudu prokazani kao pomočnici izvlačenja novaca za obitelj Mamić.
Ali tko bi im onda ostao za odabir?
Umočeni su kao spužve svi.

Lijepo od tebe što brineš za financije Dinama....

Ali koliko god da je Dinamo oštećen Mamićevim radnjama još uvijek će biti i za sve klubove HNL pa i Hajduk kojem je to naročito drago financiranje koje ne odbija.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 03/12/2022 : 10:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Na žalost, očekivan rezultat. Volimo da se ložimo pre prvenstva a zaboravimo da nismo prošli grupu na nekom velikom takmičenju od 2000e.
Kondicija nula i po običaju umesto da odemo da igramo mi odemo da ratujemo sa nekim imaginarnim neprijateljima. Onda pročitaš ko je jedina evropska reprezentacija bez psihologa na prvenstvu i nekako ti sve bude sasvim logično.

Što je najgore, koliko god da je Piksi omanuo deluje mi najgore da ga sad smene. Imamo prelaku grupu za Euro gde je teže ne otići plus u LN možeš da se trkaš sa aždajama i stičeš iskustvo. Nama baš treba da se stvori neki kontinuitet u reprezentaciji a ne da se odmah dovodi neki dunster da usere još jedan euro. Mada kontam po onom fotkanju sa svevišnjim da taj dunster već čeka da zameni Piksija.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8986 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 03/12/2022 : 10:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
>Kondicija nula i po običaju umesto da odemo da igramo mi odemo da ratujemo sa nekim imaginarnim neprijateljima. Onda pročitaš ko je jedina evropska reprezentacija bez psihologa na prvenstvu i nekako ti sve bude sasvim logično.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33754 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 03/12/2022 : 10:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
To mi je tek nepojmljivo, kako možeš doći na SP bez kondicije, ako si već bez kondicije voljni moment mora biti 100 % + ima se 5 zamjena.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 03/12/2022 : 10:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

To mi je tek nepojmljivo, kako možeš doći na SP bez kondicije, ako si već bez kondicije voljni moment mora biti 100 % + ima se 5 zamjena.

Tih pet zamena je u jos goroj kondiciji nego prvih jedanaest igraca.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17747 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 03/12/2022 : 11:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by D.J.

Ako Srbija izjednači Cameroon ide dalje.

Ne, ne bi išao dalje, gledao bi se međusobni.

Inače, očekivana i zaslužena pobjeda Švajcarske. Srbija je igrala stihijski dok je imala snage, kratkotrajan bljesak kao protiv Kameruna i onda više nije bilo snage. Nejasno kako ekipa usred sezone nije spremna ni za sat vremena ovakvog fudbala. Štoperi rupe, svi su zreli za tribine. Moraju se negdje tražiti bekovi, ne može ovako. Golman je je jedina svijetla tačka, a primio je više golova nego golman Katara!? Piksi je trenerski diletant, živi u zabludi, podsjetio me na Dejana Stankovića, zamislio je da igra nešto za šta nema igrače. Uostalom, bio je trener samo u Japanu, ipak to nije bez veze.

Gol razlika, dati golovi, pa međusobni.

Možda je i bolje ovako, jer s ovom igrom i atmosferom u 1/8 finala bi bila katastrofa. A i do nje ne bi došlo, jer bi Kam svakako dao gol.

Pa i Švajcarska i Kamerun bi u tom slučaju imali 4:4. Švajcarska bi išla dalje zbog međusobnog.

Promjena formacije za naredne kvalifikacije je neophodna. Ako Eraković u Zvezdi igra beka, može to i u reprezentaciji. Nije dobro rješenje, ali je bolje od ovoga što sad gledamo.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/12/2022 : 11:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na ovom prvenstvu se Srbija pokazala onakvom kakva jeste.

Los fudbal, los trener, mafijaski savez i sramno i primitivno ponasanje, a sve je to olicenje drustva iz kojeg dolaze.

Ton iston logikon bi značilo da je Hrvatska zemlja racionalnih ljudi, organiziranih na način da iskoriste svoj potencijal. Po zadnjim rezultatima, druga najkvalitetnija država na svijetu.
E pa nije.
Ali stvarno me iznenadila razina divljakluka. Mitrović je nenormalan. Nakon žutog kartona ti vidiš da njega niko i ništa nemože iskontrolirat. Ugašen mozak kompletno.
I ona reakcija cile klupe???
Pa jebo te znaš da će vas Šviptari zajebavat, jel moguće da niste pripremljeni da ne trzate na provokacije ove dvojice???

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17747 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 03/12/2022 : 11:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Ja sam cijelo drugo poluvrijeme bio uvjeren da će doći do tuče.

Bar tri igrača Srbije su sinoć zaslužila crveni karton.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 03/12/2022 : 12:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Ne treba gledati toliko crno. Problem je puvanje, ne ratio. Srbija je otišla na SP, ušla u najjaču grupu lige nacije, ima odličnu grupu za EP. Iz ovog iskustvo, pa prolaz na EP.

Uostalom, odbranu možeš zategnuti, ali drvo ne možeš naučiti da da gol. Tako da Srbija ima finu poziciju za naredna dva ciklusa.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14584 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 03/12/2022 : 12:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Nakon onako kvalitetno odrađenih kvalifikacija, očekivao sam da će Srbija proći grupu.
Mnogi prozivaju napadače. Međutim, Srbija je u 3 utakmice primila 8 golova! Gori od njih po broju primljenih golova na čitavom turniru samo je Kostarika sa 11 primljenih golova.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26074 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/12/2022 : 12:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Iz prostog razloga zato što Srbija nema takve igrače da bi igrala sa tri štopera pozadi.
Neka prirodna formacija bi bila 4-3-1-2.

Srbija na ovom prvenstvu ima dve i po odlično odigrana poluvremena. Prvo protiv Brazila i prvi protiv Švajcarske su svako na svoj način bili odlični. Protiv Kameruna sve ukupno je bilo 50 minuta odlične igre.

Ali zato su imali i tolika pomračenja uma i gubitak snage da čovek mora da se zapita o čemu se radi.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 03/12/2022 12:37:22
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8986 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 03/12/2022 : 12:45:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ma srpska reprezentacija je kaos. Takticki, fizicki i mentalno. To je toliki nered da je i ovaj jedan bod cudo. Kada ti izbornik vrijeđa protivnika po nacionalistickoj osnovi sto ocekivati od igraca... da smire strasti i ponasaju se normalno? Ovaj nas je seljo beljo, ali je za piksija avion.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27679 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 03/12/2022 : 12:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Srbi su bili nabrijani ali na krivi način.
Tu je naravno izbornik najviše odgovoran.
A to kako se ponaša rečeni će mu donijeti plus kod velikog dijela javnosti.Nažalost.
Uglavnom,show must go on.
Očekujem prolazak USA i Argentine danas.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8986 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 03/12/2022 : 12:55:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Očekujem prolazak USA i Argentine danas.

i ja isto, ali se nadam prolasku klokana.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/12/2022 : 13:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Ja sam cijelo drugo poluvrijeme bio uvjeren da će doći do tuče.

Davili su Dzaku, ne znam sta su jos trebali da urade.

Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5735 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 03/12/2022 : 13:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Što burnije reaguješ na provokacije, to si veći Srbin. Naučno dokazano.
Go to Top of Page
Page: of 147 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000