forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 WC Qatar 2022
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 147

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/12/2022 : 07:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

moram se složiti s logom
hrvatska uopće nema neke strašne igrače
osim modrića, svi ostali su dobri, ali daleko, daleko od klasa koje imaju top reprezentacije
2018. smo ipak imali mandžu i rakitića, ali ni taj sastav nije bio ni blizu individualnoj klasi koju je imala originalna postava vatrenih
jedini odgovori na uspjehe su kult reprezentacije i izbornik
ja ne vidim neku drugu logiku , jer sreća (koja nas je pomazila) ne traje godinama

Nemamo igrače za bit svjetski prvaci, ali nemamo ni igrače za igrat ovakav kurac od nogometa.
Složit se sa logon mogu samo u paralelnon svemiru ili nakon lobotomije.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14581 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 06/12/2022 : 08:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Nego, živcira li još ikoga kao mene, kad Brazilci s onim plesom slave golove?
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/12/2022 : 08:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Valjda cijeli svijet, osim Brazilaca samih. Bas sinoc opet komentiramo kako je to iritantno...ali vidjet cemo...mozda ne bude odvec glazbe za ples u petak...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8249 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 06/12/2022 : 08:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

moram se složiti s logom
osim modrića, svi ostali su dobri, ali daleko, daleko od klasa koje imaju top reprezentacije
2018. smo ipak imali mandžu i rakitića, ali ni taj sastav nije bio ni blizu individualnoj klasi koju je imala originalna postava vatrenih
ja ne vidim neku drugu logiku , jer sreća (koja nas je pomazila) ne traje godinama

Nemamo igrače za bit svjetski prvaci, ali nemamo ni igrače za igrat ovakav kurac od nogometa.

imaš respekt za loga
što se tiče igre, slažem se - ni lijepo ni efikasno u napadu, ali rezultat je tu
sva logika kaže da će nas brazil oderat, ali vidjet ćemo
naši nogometaši me često ugodno iznenade, a mislim da su za brazil neugodan protivnik
ako izdržimo sat vremena bez primljenog gola, pa se oni unervoze....

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/12/2022 : 08:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

moram se složiti s logom

imaš respekt za loga
što se tiče igre, slažem se - ni lijepo ni efikasno u napadu, ali rezultat je tu
naši nogometaši me često ugodno iznenade, a mislim da su za brazil neugodan protivnik

Samo se sjeti kako je Portugal dolazio do naslova. Pa Italija. A sjeti se samo Grcke...
I? Tko ih pita ikad ista? Pisu se samo rezultati. Ma kako suhoparni bili. Igraju samo pobjede, pa makar i sa nulom. To je tako uvijek bilo i bit ce...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/12/2022 : 08:20:16  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

quote:

quote:

moram se složiti s logom

imaš respekt za loga

Samo se sjeti kako je Portugal dolazio do naslova. Pa Italija. A sjeti se samo Grcke...
I? Tko ih pita ikad ista? Pisu se samo rezultati. Ma kako suhoparni bili. Igraju samo pobjede, pa makar i sa nulom. To je tako uvijek bilo i bit ce...

Grčka je do titule došla zasluženo. Doveli su antinogomet do savršenstva i to triba poštovat.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/12/2022 : 08:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Grci se jos uvijek smiju i gustaju kako su dosli do naslova! I boli ih kiki... jemaju i prav!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33719 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/12/2022 : 08:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/sport/clanak/guardian-hrvati-svjetski-prvaci-lake-setnje/2418274.aspx?index_tid=290162&index_ref=naslovnica_sport_najnovije_d

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19910 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/12/2022 : 08:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

A najjače populističke izjave je kad netko napiše "S ovim igračima".

Pa sa kojim igračima Jaki zlato moje ? S kojim to igračima ?

Imamo dva igrača iz Top lige prvaka - veterana Modrića sa 37 godina i Kovačića koji je daleko od glavnog igrača Chelsea.

Ostali su igrači prosječnih europskih klubova. Glavna zvijezda nam igra u nekom prosječnom Hoffenhaimu, Vlašić, Pašalić, Erlić donji dom talijanske lige, Juranović i Barišić ni to, ostatak Livaja, Petković, Oršić, Livaković HNL....

S kojim to igračima Jaki ? Pa čovjek bi mislio da se naša reprezentacija sastoji od stožernih igrača Barcelone, Bayerna, Maan. Citya...

Čovjek je čarobnjak što radi s ovim kadrom ali za to vidjeti treba više od pukog forumskog lupetanja "o sreći" i o "takvim igračima"

Kad bi sreća odlučivala i Hajduk bi u zadnjih 20 godina na "tom bubnju" nešto dobio.

A preskočio si igrače Tottenhama, RB Leipziga i Intera iz prve postave?
I otkad su 6. i 9. mjesto donji dom Serie A?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/12/2022 : 08:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Grci se jos uvijek smiju i gustaju kako su dosli do naslova! I boli ih kiki... jemaju i prav!

Pa zašto ne bi guštali?
Osin šta je protiv njih u polufinalu Collina izmasakrira Češku ostalo je bilo 100% zasluženo.
Meni je recimo Francuska98 primjer kako na guzove postat svjetski prvak.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 06/12/2022 08:39:16
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14581 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 06/12/2022 : 08:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

https://www.index.hr/sport/clanak/guardian-hrvati-svjetski-prvaci-lake-setnje/2418274.aspx?index_tid=290162&index_ref=naslovnica_sport_najnovije_d

Stvarno su ti Englezi svijet za se.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/12/2022 : 08:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Englezi su zakon.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/12/2022 : 08:57:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Najvise se slazem sa samim krajem clanka! Dabogda!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/12/2022 : 08:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Englezi su zakon.

Sace oni izletit ca od onih sta im ime ne mogu spominjat.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/12/2022 : 08:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa zašto ne bi guštali?
Osin šta je protiv njih u polufinalu Collina izmasakrira Češku ostalo je bilo 100% zasluženo.

Pa to i kazem! To jest, tocno znam, jer radim sad s njima, pa smo razglabali uoci Mundiala.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 06/12/2022 : 09:06:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ordem e progresso

Lepo je videti da u Hrvatskoj ima i navijača Brazila u narednoj utakmici.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7543 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/12/2022 : 09:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

To rijetko tko spominje, ali to je po meni najšugavija titula svih vremena. Svi spominju Grke i Talijane, ali oni Francuzi iz 98. su bili baš toliki srećkovići da je bilo neviđeno.

Jadnog Paragvaja jedva u produžecima nikakvom igrom. S Italijom 0:0 pa na penale na sreću. Protiv nas znamo kako su se izvukli. I onda im dođe u finalu na volej rastrojeni Brazil u kojem Ronaldo uopće nije trebao igrati. Zidane je užasno igrao to prvenstvo, ali opet svi pamte onaj njegov gol u finalu.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14581 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 06/12/2022 : 09:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Danas bih volio da se Španjolskoj dogodi Maroko.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/12/2022 : 09:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Ordem e progresso

Lepo je videti da u Hrvatskoj ima i navijača Brazila u narednoj utakmici.

Orlovi rano lete! Lepo, lepo...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/12/2022 : 09:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

To rijetko tko spominje, ali to je po meni najšugavija titula svih vremena. Svi spominju Grke i Talijane, ali oni Francuzi iz 98. su bili baš toliki srećkovići da je bilo neviđeno.

Jadnog Paragvaja jedva u produžecima nikakvom igrom. S Italijom 0:0 pa na penale na sreću. Protiv nas znamo kako su se izvukli. I onda im dođe u finalu na volej rastrojeni Brazil u kojem Ronaldo uopće nije trebao igrati. Zidane je užasno igrao to prvenstvo, ali opet svi pamte onaj njegov gol u finalu.

Spominje se kako nije... i spominjat ce se stalno.
Najsugaviji naslov ikad! I to sve ma nase spale. Jbg. tribali smo mi imati zvjezdicu nad grbom, ali nekim prokletstvom nismo je dobili!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/12/2022 : 09:35:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
A i da vidimo danas Spanjolsku di su? Jesu li pustuli ili nisu?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8982 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/12/2022 : 09:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

moram se složiti s logom

Kaze se logotomija.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8982 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/12/2022 : 09:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Recept protiv brazila je osam stopera i na penale. Onda prolazimo, mi smo svoje penale ispromasivali protiv turske.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8982 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/12/2022 : 09:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Igra nam je nikakva, ali realno nismo mi neku igru imali ni u rusiji...

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/12/2022 : 09:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Recept protiv brazila je osam stopera i na penale. Onda prolazimo, mi smo svoje penale ispromasivali protiv turske.

A sta mislis da 10 igraca ude u branku, i rasporedi se livo-desno? A Livakivic par metri isprid njih. Ko bi toj formaciji i taktici da gol? Ne bi cili Brazil sa svim rezervama zajedno...
Pa do penala.
Moglo bi se tako izdrzat sto dvajst minuti!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page
Page: of 147 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000