Author |
Topic  |
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 06/12/2022 : 07:59:33
|
quote: Originally posted by ken2
moram se složiti s logom hrvatska uopće nema neke strašne igrače osim modrića, svi ostali su dobri, ali daleko, daleko od klasa koje imaju top reprezentacije 2018. smo ipak imali mandžu i rakitića, ali ni taj sastav nije bio ni blizu individualnoj klasi koju je imala originalna postava vatrenih jedini odgovori na uspjehe su kult reprezentacije i izbornik ja ne vidim neku drugu logiku , jer sreća (koja nas je pomazila) ne traje godinama
Nemamo igrače za bit svjetski prvaci, ali nemamo ni igrače za igrat ovakav kurac od nogometa. Složit se sa logon mogu samo u paralelnon svemiru ili nakon lobotomije. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14581 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 06/12/2022 : 08:09:35
|
Valjda cijeli svijet, osim Brazilaca samih. Bas sinoc opet komentiramo kako je to iritantno...ali vidjet cemo...mozda ne bude odvec glazbe za ples u petak... |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8248 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 06/12/2022 : 08:10:03
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
moram se složiti s logom hrvatska uopće nema neke strašne igrače osim modrića, svi ostali su dobri, ali daleko, daleko od klasa koje imaju top reprezentacije 2018. smo ipak imali mandžu i rakitića, ali ni taj sastav nije bio ni blizu individualnoj klasi koju je imala originalna postava vatrenih jedini odgovori na uspjehe su kult reprezentacije i izbornik ja ne vidim neku drugu logiku , jer sreća (koja nas je pomazila) ne traje godinama
Nemamo igrače za bit svjetski prvaci, ali nemamo ni igrače za igrat ovakav kurac od nogometa. Složit se sa logon mogu samo u paralelnon svemiru ili nakon lobotomije.
imaš respekt za loga  što se tiče igre, slažem se - ni lijepo ni efikasno u napadu, ali rezultat je tu sva logika kaže da će nas brazil oderat, ali vidjet ćemo naši nogometaši me često ugodno iznenade, a mislim da su za brazil neugodan protivnik ako izdržimo sat vremena bez primljenog gola, pa se oni unervoze.... |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts
Posted - 06/12/2022 : 08:14:58
|
Nemamo igrače za bit svjetski prvaci, ali nemamo ni igrače za igrat ovakav kurac od nogometa. Složit se sa logon mogu samo u paralelnon svemiru ili nakon lobotomije.
imaš respekt za loga  što se tiče igre, slažem se - ni lijepo ni efikasno u napadu, ali rezultat je tu sva logika kaže da će nas brazil oderat, ali vidjet ćemo naši nogometaši me često ugodno iznenade, a mislim da su za brazil neugodan protivnik ako izdržimo sat vremena bez primljenog gola, pa se oni unervoze....
Samo se sjeti kako je Portugal dolazio do naslova. Pa Italija. A sjeti se samo Grcke... I? Tko ih pita ikad ista? Pisu se samo rezultati. Ma kako suhoparni bili. Igraju samo pobjede, pa makar i sa nulom. To je tako uvijek bilo i bit ce... |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 06/12/2022 : 08:20:16
|
quote: Originally posted by ivanl
imaš respekt za loga  što se tiče igre, slažem se - ni lijepo ni efikasno u napadu, ali rezultat je tu sva logika kaže da će nas brazil oderat, ali vidjet ćemo naši nogometaši me često ugodno iznenade, a mislim da su za brazil neugodan protivnik ako izdržimo sat vremena bez primljenog gola, pa se oni unervoze....
Samo se sjeti kako je Portugal dolazio do naslova. Pa Italija. A sjeti se samo Grcke... I? Tko ih pita ikad ista? Pisu se samo rezultati. Ma kako suhoparni bili. Igraju samo pobjede, pa makar i sa nulom. To je tako uvijek bilo i bit ce...
Grčka je do titule došla zasluženo. Doveli su antinogomet do savršenstva i to triba poštovat.
|
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33719 Posts
Member since 17/09/2006 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19910 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 06/12/2022 : 08:36:21
|
quote: Originally posted by logo111
A najjače populističke izjave je kad netko napiše "S ovim igračima".
Pa sa kojim igračima Jaki zlato moje ? S kojim to igračima ?
Imamo dva igrača iz Top lige prvaka - veterana Modrića sa 37 godina i Kovačića koji je daleko od glavnog igrača Chelsea.
Ostali su igrači prosječnih europskih klubova. Glavna zvijezda nam igra u nekom prosječnom Hoffenhaimu, Vlašić, Pašalić, Erlić donji dom talijanske lige, Juranović i Barišić ni to, ostatak Livaja, Petković, Oršić, Livaković HNL....
S kojim to igračima Jaki ? Pa čovjek bi mislio da se naša reprezentacija sastoji od stožernih igrača Barcelone, Bayerna, Maan. Citya...
Čovjek je čarobnjak što radi s ovim kadrom ali za to vidjeti treba više od pukog forumskog lupetanja "o sreći" i o "takvim igračima"
Kad bi sreća odlučivala i Hajduk bi u zadnjih 20 godina na "tom bubnju" nešto dobio.
A preskočio si igrače Tottenhama, RB Leipziga i Intera iz prve postave? I otkad su 6. i 9. mjesto donji dom Serie A? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 06/12/2022 : 08:37:48
|
Grci se jos uvijek smiju i gustaju kako su dosli do naslova! I boli ih kiki... jemaju i prav!
Pa zašto ne bi guštali? Osin šta je protiv njih u polufinalu Collina izmasakrira Češku ostalo je bilo 100% zasluženo. Meni je recimo Francuska98 primjer kako na guzove postat svjetski prvak. |
Edited by - NESVRSTANI on 06/12/2022 08:39:16 |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14581 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts
Posted - 06/12/2022 : 08:58:03
|
Englezi su zakon.
Sace oni izletit ca od onih sta im ime ne mogu spominjat. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts
Posted - 06/12/2022 : 08:59:49
|
Grci se jos uvijek smiju i gustaju kako su dosli do naslova! I boli ih kiki... jemaju i prav!
Pa zašto ne bi guštali? Osin šta je protiv njih u polufinalu Collina izmasakrira Češku ostalo je bilo 100% zasluženo. Meni je recimo Francuska98 primjer kako na guzove postat svjetski prvak.
Pa to i kazem! To jest, tocno znam, jer radim sad s njima, pa smo razglabali uoci Mundiala. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 06/12/2022 : 09:06:44
|
Ordem e progresso
Lepo je videti da u Hrvatskoj ima i navijača Brazila u narednoj utakmici. |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7543 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 06/12/2022 : 09:08:44
|
Meni je recimo Francuska98 primjer kako na guzove postat svjetski prvak.
To rijetko tko spominje, ali to je po meni najšugavija titula svih vremena. Svi spominju Grke i Talijane, ali oni Francuzi iz 98. su bili baš toliki srećkovići da je bilo neviđeno.
Jadnog Paragvaja jedva u produžecima nikakvom igrom. S Italijom 0:0 pa na penale na sreću. Protiv nas znamo kako su se izvukli. I onda im dođe u finalu na volej rastrojeni Brazil u kojem Ronaldo uopće nije trebao igrati. Zidane je užasno igrao to prvenstvo, ali opet svi pamte onaj njegov gol u finalu. |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14581 Posts
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts
Posted - 06/12/2022 : 09:31:02
|
quote: Originally posted by Jasko
Ordem e progresso
Lepo je videti da u Hrvatskoj ima i navijača Brazila u narednoj utakmici.
Orlovi rano lete! Lepo, lepo... |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts
Posted - 06/12/2022 : 09:33:40
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Meni je recimo Francuska98 primjer kako na guzove postat svjetski prvak.
To rijetko tko spominje, ali to je po meni najšugavija titula svih vremena. Svi spominju Grke i Talijane, ali oni Francuzi iz 98. su bili baš toliki srećkovići da je bilo neviđeno.
Jadnog Paragvaja jedva u produžecima nikakvom igrom. S Italijom 0:0 pa na penale na sreću. Protiv nas znamo kako su se izvukli. I onda im dođe u finalu na volej rastrojeni Brazil u kojem Ronaldo uopće nije trebao igrati. Zidane je užasno igrao to prvenstvo, ali opet svi pamte onaj njegov gol u finalu.
Spominje se kako nije... i spominjat ce se stalno. Najsugaviji naslov ikad! I to sve ma nase spale. Jbg. tribali smo mi imati zvjezdicu nad grbom, ali nekim prokletstvom nismo je dobili! |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts
|
Tonto
Advanced Member

8982 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 06/12/2022 : 09:46:28
|
Kaze se logotomija. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8982 Posts
Posted - 06/12/2022 : 09:49:40
|
Recept protiv brazila je osam stopera i na penale. Onda prolazimo, mi smo svoje penale ispromasivali protiv turske. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8982 Posts
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15874 Posts
Posted - 06/12/2022 : 09:55:22
|
quote: Originally posted by Tonto
Recept protiv brazila je osam stopera i na penale. Onda prolazimo, mi smo svoje penale ispromasivali protiv turske.
A sta mislis da 10 igraca ude u branku, i rasporedi se livo-desno? A Livakivic par metri isprid njih. Ko bi toj formaciji i taktici da gol? Ne bi cili Brazil sa svim rezervama zajedno... Pa do penala. Moglo bi se tako izdrzat sto dvajst minuti! |
 |
|
Topic  |
|