forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 WC Qatar 2022
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 147

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/12/2022 : 20:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

Koja golčina Portugalaca...a zabio Ronaldova #zamjena#

Izgleda sve sto mu je Bog do sada dao, zadnjih mjeseci odlucio da mu uzme. Sa kamatom.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/12/2022 : 20:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Tako se namestilo.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14580 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 06/12/2022 : 20:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Amerikanci imaju izraz za to - karma.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14580 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 06/12/2022 : 20:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče utakmice, Švicarci kamilica, Portugal grize zasad
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13119 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 06/12/2022 : 20:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Koji skok Pepea!

Have mercy
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14580 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 06/12/2022 : 20:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je da je Pepe zabio gol!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26062 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/12/2022 : 20:36:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Portugal prodisao!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 06/12/2022 : 20:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Portugal prodisao!

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26062 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/12/2022 : 20:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Stvarno odlično igraju, svaka im čast. Oduvek mi se sviđalo kako igraju, a imali su toliko dobrih generacija i igrača. Danas baš ubedljivo izgledaju.

Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2994 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 06/12/2022 : 20:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Ako igrat muški znači svi u obranu a naprid šta napravimo ja sam za.
Protiv japana je trebalo igrat na jedan način a protiv brazila na drugi.
Meni bi umisto napadača igrali Vlašić i Pašalić(puno su brži od Kramarića i drugog napadača a i puno bolji u obrani).

Danas kad pričamo reprezentaciji iz 96. i 98. svi se sjetimo Šukera i genijalaca iz veznog reda Bobana, Prosinečkog i Asanovića. Ono što je većina zaboravila je da je najveća snaga te reprezentacije bila u obrani. Gledao sam sve utakmice reprezentacije (u to doba većinu uživo) i na tribini je uvijek bila izreka "obrana će izdržati, a valjda će Šuker nešto zabiti". Ladić na golu, Bilić, Štimac, Jerkan/Šimić kao halfovi te Jarni i Jurčević/Stanić na bokovima davali su sigurnost i momčadi i navijačima.
Protiv Brazila čvrsto otraga, bez pimplanja na našoj polovici u fazi obrane, a uvjeren sam da će se u napadu nešto napraviti.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33200 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 06/12/2022 : 20:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

quote:

Meni bi umisto napadača igrali Vlašić i Pašalić(puno su brži od Kramarića i drugog napadača a i puno bolji u obrani).

Danas kad pričamo reprezentaciji iz 96. i 98. svi se sjetimo Šukera i genijalaca iz veznog reda Bobana, Prosinečkog i Asanovića. Ono što je većina zaboravila je da je najveća snaga te reprezentacije bila u obrani. Gledao sam sve utakmice reprezentacije (u to doba većinu uživo) i na tribini je uvijek bila izreka "obrana će izdržati, a valjda će Šuker nešto zabiti". Ladić na golu, Bilić, Štimac, Jerkan/Šimić kao halfovi te Jarni i Jurčević/Stanić na bokovima davali su sigurnost i momčadi i navijačima.
Protiv Brazila čvrsto otraga, bez pimplanja na našoj polovici u fazi obrane, a uvjeren sam da će se u napadu nešto napraviti.

98. su se namučili sa Japanom.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27676 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/12/2022 : 20:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Šviceri pali bez ispaljenog metka.
Portugal će im zabiti još 2 u drugom dijelu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26062 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/12/2022 : 20:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Inače, super što je Maroko prošao, red je da se neki underdog probije dalje. Što se penala tiče, ja odavno nisam video lošije šutiranje od onog juče i danas. Ljudi kao da se plaše da šutiraju kako treba.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26062 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/12/2022 : 20:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma vratiće se ovi moji, ali će svejedno Portugal ići dalje.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17741 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 06/12/2022 : 21:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Nisam očekivao da će Maroko proći. Ne znam smao gdje režiser ponovo nađe onog bezubog navijača. Drago mi je da se desilo jedno iznenađenje.

Portugal bi razbio Srbiju da je prošla. Švajcarci ipak pružaju mali otpor.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/12/2022 : 21:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

quote:

Slažen se.
Obrana nan je uvik bila najjači dio momčadi.
Meni je zadnja reprezentativna utakmica Švedska za vrime Cice, i tada se igralo isto. Iza beton, a naprid šta bude.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27676 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/12/2022 : 21:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Umalo

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26062 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/12/2022 : 21:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Umalo

Od koga smo mi izgubili, tek sada me je žao..

Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3395 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 06/12/2022 : 21:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Prodisali danas bez Ronalda.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13119 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 06/12/2022 : 21:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Kao da su se Švicarci ispraznili u onom meču sa Srbima.

Have mercy
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26062 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/12/2022 : 21:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Švajcarska je lošija ekipa od Srbije. Problem je što je Srbija u toj utakmici želela da se "sveti", a Švajcarska je htela da prođe dalje.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26062 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/12/2022 : 21:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nego, zašto je Roki onako zabrinut i napet? Jel on vidi koji je rezultat?

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13119 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 06/12/2022 : 21:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Vidi se da je ovaj Ramos učio od Ronalda.

Ući će i Ronaldo. Mora upisati još jedan nastup.

Have mercy
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 06/12/2022 : 21:29:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ne pamtim kada je Portugal ovako dobro igrao. Isto tako, ne pamtim kada je Ronaldo bio na klupi.
Hmmm

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7166 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 06/12/2022 : 21:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Zaista Portugal prodisao! Ronaldo, cijenim te i ten Hag je zaista konj, ali ti si svoje rekao.
Portugal prvi polufinalist, Maroko ne može nastaviti s onom vojničkom disciplinom.

loading...
Go to Top of Page
Page: of 147 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000