forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 WC Qatar 2022
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 147

izivko
Advanced Member

Germany
13119 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 06/12/2022 : 21:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Trebalo je priznati ovaj gol Ronalda.

Have mercy
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8981 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/12/2022 : 21:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ten hag je vizionar.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16842 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 06/12/2022 : 21:53:25  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Danas su Prortugalci bili briljantni..

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26062 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/12/2022 : 21:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Trebalo je priznati ovaj gol Ronalda.

Naravno, šta je dva metra ofsajda.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33708 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/12/2022 : 22:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Stvarno se loše pucaju penali, pa rijetko tko opali iz sve snage!

quote:
Originally posted by manhunter

Inače, super što je Maroko prošao, red je da se neki underdog probije dalje. Što se penala tiče, ja odavno nisam video lošije šutiranje od onog juče i danas. Ljudi kao da se plaše da šutiraju kako treba.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13119 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 06/12/2022 : 22:14:21  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
U Španskih boraca muda ko klikeri.

Have mercy
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 06/12/2022 : 22:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Ovo ispala revijalna utakmica, a onaj Milanov napadač koji je razmontirao Dinamo, da ga puste igrati bio bi najbolji strijelac prvenstva.
Čudo od igrača.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14580 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 06/12/2022 : 22:24:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

Danas su Prortugalci bili briljantni..

Odigrali gotovo bez greške, strašno
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 06/12/2022 : 22:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Ovo ispala revijalna utakmica, a onaj Milanov napadač koji je razmontirao Dinamo, da ga puste igrati bio bi najbolji strijelac prvenstva.
Čudo od igrača.

Slažem se, ali bojim se da neće još dugo biti Milanov, nažalost.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26062 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/12/2022 : 22:33:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Tako se namestilo.

Da, znam za taj izraz kad ideš iz greške u grešku i na kraju kažeš "jebiga, tako se namestilo, mrze me, sudbina...".

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/ronaldo-umjesto-da-slavi-sa-suigracima-pobjegao-s-terena/2418581.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27676 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/12/2022 : 22:36:01  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Polufinala Brazil/Argentina i Portugal/Francuska.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8981 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/12/2022 : 22:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Finale maroko - hrvatska...

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 06/12/2022 : 22:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Finale maroko - hrvatska...

Na penale 1:0 Hrvatska nakon sedamnaeste serije izvodjenja, Livaja drugi krug od stative unutri

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13119 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 06/12/2022 : 23:43:44  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
S neta

Have mercy
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15871 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 07/12/2022 : 07:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Maroko ima otvoren put do polufinala. Ne vidim kako ih mogu dobiti Švicarci ili eventualno Portugisci.

Bome, ja vidim od sinoc.
Portugal naprokidao Sip...Svicarce. I da sasvim iskreno kazem bilo mi je bas zao Svicaraca. Bilo je mucno za gledat. Inace sam totalno indiferentan za tude reprezentacije, (osim za par njih koji mi idu na nerve), ali tuzno je bilo vidjeti ono mjesano drustvo legionara koje Portugal melje i melje. I to bez Mr. egotripera skoro cijelu utakmicu...
Sto su im napravili...bas tuga i nevolja. Bidni Svicarci.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/12/2022 : 08:17:08  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by jaki

quote:

quote:

Šviceri pali bez ispaljenog metka.
Portugal će im zabiti još 2 u drugom dijelu.

Ma vratiće se ovi moji, ali će svejedno Portugal ići dalje.

Umalo

Od koga smo mi izgubili, tek sada me je žao..

Ne zajebavan, ozbiljno me zanima.
Kako druga generacija gleda na ovo "mi"? Konkretno, je li tvojoj dici kad kažu "mi" u glavi Srbija ili Švicarska?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 07/12/2022 : 08:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:

quote:

quote:

Šviceri pali bez ispaljenog metka.
Portugal će im zabiti još 2 u drugom dijelu.

Ma vratiće se ovi moji, ali će svejedno Portugal ići dalje.

Umalo

Od koga smo mi izgubili, tek sada me je žao..

Ne zajebavan, ozbiljno me zanima.
Kako druga generacija gleda na ovo "mi"? Konkretno, je li tvojoj dici kad kažu "mi" u glavi Srbija ili Švicarska?

Ja bi rekao da njih baš zabole, moji nećaci su rođeni u Njemačkoj i ono baš ih briga, ali ajde "navijaju" zbog staroga za naše, i da vole podhebavati njemačke prijatelje.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/12/2022 : 09:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tako se namestilo.

Da, znam za taj izraz kad ideš iz greške u grešku i na kraju kažeš "jebiga, tako se namestilo, mrze me, sudbina...".

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/ronaldo-umjesto-da-slavi-sa-suigracima-pobjegao-s-terena/2418581.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Dosta toga je pogresnog uradio. Ne znam koji mu je q niti ko ga savetuje..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14580 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 07/12/2022 : 09:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/foto-svi-su-snimali-klupu-portugala-teren-ih-nije-zanimao/2418620.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14580 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 07/12/2022 : 09:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Tako se namestilo.

Dosta toga je pogresnog uradio. Ne znam koji mu je q niti ko ga savetuje..

Izgleda da je šutiranja Ronalda u trendu. Santos je riskirao i pogodio igrajući na sve ili ništa.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14580 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 07/12/2022 : 09:55:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/shaqiri-nakon-debakla-srpskom-novinaru-prijatelju-dva-puta-sam-vam-zabio/2418610.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m

Švicarska primila 6 komada, a Shaqiri veseo jer je zabio Srbiji (!)
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33708 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 07/12/2022 : 09:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Finale:

Brazil-?

Ovaj drugi dio ždrijeba je baš pakleni, na prvu bi se reklo pobjednik Engleska/Francuska će u finale, ali nešto će se pitati i Portugal i Maroko!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5079 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 07/12/2022 : 09:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Santos je jedan od najjačih trenera na izborničkoj funkciji, prava čunka. I Grčka je pod njim nastavila biti vrlo vrlo ozbiljna kad su svi očekivali da će potonuti u irelevantnost (u koju je potonula nakon njegovog odlaska). Portugalce je doveo u red i osvojio Euro, sa obje reprezentacije se plasirao na sva natjecanja i prošao skupinu. I naravno, ima kako Joško Jeličić kaže ono iznad koljena što neki drugi nemaju, pa nije problem ni da ostavi, ne najveću zvijezdu reprezentacije, već najveću zvijezdu na Svijetu i najveću nacionalnu ikonu na klupi.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27676 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/12/2022 : 10:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Meni je smišno bilo vidit kako oni klimavci u studiju htveja odobravaju potez portugalskog izbornika a niko od njih i da pomisli da imamo i mi donekle sličnu situaciju a kamoli da bi javno rekao da i mi moramo mijenjati igrača koji više nije fizički top.
Općenito,ti klimavci nemaju ono što gospodin Joško voli spominjati,da bi kritizirali javno odluke našeg izbornika i igru naših igrača.
Oni su u studiju dobro plaćeni navijači Hrvatske a ne komentatori nogometnih zbivanja.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Caldera
New Member

Croatia
251 Posts

Member since 12/09/2007

Posted - 07/12/2022 : 10:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caldera's Homepage  Send Caldera an AOL message  Send Caldera an ICQ Message  Send Caldera a Yahoo! Message  Send Caldera a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Finale:

Brazil-?

Ovaj drugi dio ždrijeba je baš pakleni, na prvu bi se reklo pobjednik Engleska/Francuska će u finale, ali nešto će se pitati i Portugal i Maroko!

BRA - FRA

Nekakav moj redoslijed šansi koje imaju za finale.
1. Francuska
2. Portugal
3. Maroko
4. Engleska (je zadnja jer igra 4finale s FRA )

----Mjesto za oglas----
Go to Top of Page
Page: of 147 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000