forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 WC Qatar 2022
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 147

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14538 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 10/12/2022 : 10:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/otamendi-slika-na-kojoj-se-rugamo-nizozemcima-je-izvucena-iz-konteksta/2419606.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m&index_tid=291907

Ovo nije slavlje Argentinaca. Ovo je ruganje Nizozemcima. A gle tog Otamendija, strašno...
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14538 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 10/12/2022 : 10:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/messi-ludji-nego-ikad-srusio-nizozemsku-i-divljao-a-van-gaal-ga-gledao-u-cudu/2419595.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Messi i Van Gaal. Posve osobno. Antologijski.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 10/12/2022 : 10:42:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Messi mi je grozna spodoba, priglupi patuljak pun kompleksa koji da mu nisu davali medicinski tretman radio bi u cirkusu.
Jednostavno, ako imaš neki talenat budi zahvalan i korektan.
Vidjeli smo kako je onaj đankoza Maradona završio, uzalud mu slava i lova kad je rupa u glavi.
Srećom za Messia da je neku lovu zgrnuo pa neće biti na teret nekoj socijalnoj ustanovi.
Općenito mi je Argentina jedna od odvratnijih repki.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Macbeth
Junior Member

361 Posts

Member since 19/08/2022

Posted - 10/12/2022 : 10:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Macbeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Messi mi je grozna spodoba, priglupi patuljak pun kompleksa koji da mu nisu davali medicinski tretman radio bi u cirkusu.
Jednostavno, ako imaš neki talenat budi zahvalan i korektan.
Vidjeli smo kako je onaj đankoza Maradona završio, uzalud mu slava i lova kad je rupa u glavi.
Srećom za Messia da je neku lovu zgrnuo pa neće biti na teret nekoj socijalnoj ustanovi.
Općenito mi je Argentina jedna od odvratnijih repki.

Riješit ćemo mi njega u utorak

Večeras navijam za Engleze.
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4648 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 10/12/2022 : 10:48:19  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Ponasanje Argentinaca na celu s njihovim kapetanom nakon pobjede spadaju u jednu od gadljivijih stvari ovog prvenstva
Par godina su ih Nijemci terorizirali na SP-u, idemo sad mi preuzeti tu ulogu
Kakva hrpa iskompleksiranih i nesportskih igraca

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 10/12/2022 : 10:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Englezi su umišljeni i bahati, ali oni su svijet za sebe, maltretirali pola svijeta, kraljica, gluposti, izmislili nogomet..
Oni su oduvijek takvi, njima je u glavi od rođenja neki drugi pristup, što bi rekao John Oliver, sa užitkom ću pratiti prvenstvo do četvrtfinala kad ćemo ispasti na penale.

Nijma čak i ne zamjeram taj pristup, ovi isforsirani nasilnici su mi koma.
Nema veze, ionako finale Hrvatska Maroko.

Go to Top of Page

Macbeth
Junior Member

361 Posts

Member since 19/08/2022

Posted - 10/12/2022 : 10:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Macbeth a Private Message  Reply with Quote
Lahozovo suđenje je i dovelo do tih scena, lik je debil kao sudac i ne znam zašto on sudi ijednu utakmicu na ovom prvenstvu.
Tamo je dvoje ljudi trebalo dobiti crveni i adio. Al ne, lik podijeli 15 žutih kartona
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 10/12/2022 : 11:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Dinamova akcija, eto polufinala. Livakovic cijena neprocjeniva, Juranovic, mada tek dosao, nece dugo u Celticu. Kramaric, mogao je ostati doma.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 10/12/2022 : 11:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Podjelio je hrpu kartona, ali ne Messiju za namjerno igranje rukom, koja lakrdija ,još napucavanje prema klupi Nizozemske nakon onakvog prekršaja, pa to je za tri crvena i tako cijelu tekmu.
Još nakon penala ponašanje golmana, ja bi mu radnu dozvolu poništio pa nek ide u onu pustopoljinu čuvat krave.
To je koma jer se ne kažnjava pa si to igrači mogu dozvoliti u NFL mema boga dao prođe.
Gdje bi nogomet bio da to postane praksa na utakmicama, grozota.

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 10/12/2022 : 11:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/sp2022/video-uveo-argentinu-u-polufinale-a-onda-opleo-po-legendi-je-sam-te-dvaput-dva-puta-sam-te-je-ku-vo-15284769

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/12/2022 : 11:32:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Zagrijavanje

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 10/12/2022 : 13:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Pogledao sam snimku utakmice onako hladne glave. Juranovic igrac utakmice iako je ta titula otisla livakovicu, jasno i zasto. Modric odigrao kapetanski najbolju utakmicu na turniru. Lovren cudo, bolji i sigurniji jucer cak i od gvardiola, svaka mu cast. Sosu jos cekam, dobar je, ali jos nikako da vidim taj njegov carobni centarsut iz bundeslige, cekamo njegov asist. Brozovic je previse grijesio, bio nervozan, njegova najlosija utakmica na turniru. Kovacic jako dobar u defanzivi, naprijed uobicajeno impotentan. Pasalic jako dobar. Perisic moze bolje i opasnije. Kramaric ko kramaric. Petkovic do gola najgori na terenu. Pokazao je koliko je tanka granica izmedju tragicara i heroja... jedan jedini udarac koji je usto i odbijanac.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14538 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 10/12/2022 : 14:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
U Maroku tvrde da su zadovoljni što četvrtfinale igraju s Portugalom. Vidjet ćemo što Portugal ima na to kazati.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/12/2022 : 14:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
meni je uvijek žao onih koji izgube na penale
i kad navijam za one koji pobijede, uvijek se raznježim na scene protivnika koji plače
zato mi je scena gdje perišićev sin dolazi pozdraviti i utješiti neymara definitivno najljepša na ovom SP
kao i modrić koji tješi suigrače iz reala i ostale brazilce

sasvim drugačije scene smo imali u drugoj utakmici
koja je bila totalno luda i nezaboravna, incidentna
cijelo vrijeme je visjela opća tuča u zraku, svak je svakoga provocirao, nesportski su bili i jedni i drugi, pa donekle razumijem da su se argentinci tako ponijeli i ponižavali pobijeđenog protivnika
ružno je to, ali razumljivo u kontekstu utakmice pune incidenata i gdje im je sudac progledao kroz prste po barem tri crvena sa svake strane
mamicu mu, oštetio nas sudac u polufinalu

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/12/2022 : 14:28:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
A da 'bacimo oko' na ovu drugu stranu, posto se ovamo sve zna...

Dakle, riceta iz moje kuzine!

Oni sta im ime ne mogu napisati izbace bahato drustvo, (kad vec ne mogu oboje ispasti), te krenu na Maroko koji izbaci supersexyegomana i ekipu.

I tako se Maroko nade u srazu s kolonijama, prode i onda ceka... koga??? Bumo videli....

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/12/2022 : 14:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

meni je uvijek žao onih koji izgube na penale
i kad navijam za one koji pobijede, uvijek se raznježim na scene protivnika koji plače
zato mi je scena gdje perišićev sin dolazi pozdraviti i utješiti neymara definitivno najljepša na ovom SP
kao i modrić koji tješi suigrače iz reala i ostale brazilce

sasvim drugačije scene smo imali u drugoj utakmici
koja je bila totalno luda i nezaboravna, incidentna
cijelo vrijeme je visjela opća tuča u zraku, svak je svakoga provocirao, nesportski su bili i jedni i drugi, pa donekle razumijem da su se argentinci tako ponijeli i ponižavali pobijeđenog protivnika
ružno je to, ali razumljivo u kontekstu utakmice pune incidenata i gdje im je sudac progledao kroz prste po barem tri crvena sa svake strane
mamicu mu, oštetio nas sudac u polufinalu

Messi se vec po ko zna koji put pokazuje kao losa osoba. I to bez pardona, losa osoba. Nevjerovatno.
A kako li sam samo volio tu nogometnu Argentinu...cudo su mi bili simpaticni i dragi.
Jedan od rijetkih dresova kojeg sam kupio s respektom po svojim putesestvijama, i nosio ga s gustom.
Ne nosim ga vise, stoji u ormaru.
Sto reci...
Steta bas steta. I sramota.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/12/2022 : 14:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Oni sta im ime ne mogu napisati izbace bahato drustvo, (kad vec ne mogu oboje ispasti), te krenu na Maroko koji izbaci supersexyegomana i ekipu.

Nije sramota nešto ne znati, ali ponositi se vlastitom neukošću je dosta glupo.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/12/2022 : 14:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Da pokusam s purom?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 10/12/2022 : 14:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Očekujem od Southgatea nešto u ovom stilu danas:

Pickford
Walker Stones Maguire
Trippier Bellingham Rice Henderson Shaw
Kane Saka/Foden

Druga opcija je da izvadi jednog iz sredine (ako je Rice bolestan npr) i igra sa Sakom i Fodenom zajedno.

Po imenima vidim neka bahata ekipica.

Po rasporedu, nadam se razmještaj sjedenja u avionu za kući.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/12/2022 : 15:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Da pokusam s purom?

Rađe probaj s Jurom. Vjerujem da si manje iritantan u alkoholiziranom stanju.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/12/2022 : 15:01:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

quote:

Očekujem od Southgatea nešto u ovom stilu danas:

Pickford
Walker Stones Maguire
Trippier Bellingham Rice Henderson Shaw
Kane Saka/Foden

Druga opcija je da izvadi jednog iz sredine (ako je Rice bolestan npr) i igra sa Sakom i Fodenom zajedno.

Po imenima vidim neka bahata ekipica.

Po rasporedu, nadam se razmještaj sjedenja u avionu za kući.

A tko od ovih igrača je nešto posebno bahat?

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/12/2022 : 15:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Da pokusam s purom?

Rađe probaj s Jurom. Vjerujem da si manje iritantan u alkoholiziranom stanju.

Jure je za mulije ka ti.
Ja sam ti trenutno na Marastini. Peljeskoj.
Jako fina. Narocito klizi poslije velikih pobjeda.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/12/2022 : 15:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Aguerda ni na klupi.
Nadam se da će se oporaviti do 26.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33523 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 10/12/2022 : 15:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Engleze bi (kao Nijemce Bayernovci) moglo koštati forsiranje Unitedovaca Maguirea i Shawa, ostalo djeluje moćno. Koliko je puno Henderson pridonio vezi, malo iskustva, što baš nije Southgate preferirao zadnja 2 velika natjecanja. Odmah to bolje izgleda! Bellingham fantastičan, Foden i Saka također. Kane uvijek koristan! Francuzi se digli kad je najpotrebnije, ali nisu briljirali, mogli su i Poljaci povesti, ali podsjećaju na stare, nepobjedive Francuze. Šanse večeras 50/50. Navijam za Engleze još od devedesetih, pa tako i večeras!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33523 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 10/12/2022 : 15:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Meni je veće iznenađenje Cancelo na klupi.

quote:

Aguerda ni na klupi.
Nadam se da će se oporaviti do 26.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page
Page: of 147 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To: