Author |
Topic  |
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14538 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14538 Posts
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 10/12/2022 : 10:42:08
|
Messi mi je grozna spodoba, priglupi patuljak pun kompleksa koji da mu nisu davali medicinski tretman radio bi u cirkusu. Jednostavno, ako imaš neki talenat budi zahvalan i korektan. Vidjeli smo kako je onaj đankoza Maradona završio, uzalud mu slava i lova kad je rupa u glavi. Srećom za Messia da je neku lovu zgrnuo pa neće biti na teret nekoj socijalnoj ustanovi. Općenito mi je Argentina jedna od odvratnijih repki. |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
 |
|
Macbeth
Junior Member

361 Posts
Member since 19/08/2022 |
Posted - 10/12/2022 : 10:43:28
|
quote: Originally posted by ivi skoj
Messi mi je grozna spodoba, priglupi patuljak pun kompleksa koji da mu nisu davali medicinski tretman radio bi u cirkusu. Jednostavno, ako imaš neki talenat budi zahvalan i korektan. Vidjeli smo kako je onaj đankoza Maradona završio, uzalud mu slava i lova kad je rupa u glavi. Srećom za Messia da je neku lovu zgrnuo pa neće biti na teret nekoj socijalnoj ustanovi. Općenito mi je Argentina jedna od odvratnijih repki.
Riješit ćemo mi njega u utorak 
Večeras navijam za Engleze. |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4648 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 10/12/2022 : 10:48:19
|
Ponasanje Argentinaca na celu s njihovim kapetanom nakon pobjede spadaju u jednu od gadljivijih stvari ovog prvenstva Par godina su ih Nijemci terorizirali na SP-u, idemo sad mi preuzeti tu ulogu Kakva hrpa iskompleksiranih i nesportskih igraca |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts
Posted - 10/12/2022 : 10:52:03
|
Englezi su umišljeni i bahati, ali oni su svijet za sebe, maltretirali pola svijeta, kraljica, gluposti, izmislili nogomet.. Oni su oduvijek takvi, njima je u glavi od rođenja neki drugi pristup, što bi rekao John Oliver, sa užitkom ću pratiti prvenstvo do četvrtfinala kad ćemo ispasti na penale.
 Nijma čak i ne zamjeram taj pristup, ovi isforsirani nasilnici su mi koma. Nema veze, ionako finale Hrvatska Maroko. |
 |
|
Macbeth
Junior Member

361 Posts
Member since 19/08/2022 |
Posted - 10/12/2022 : 10:59:23
|
Lahozovo suđenje je i dovelo do tih scena, lik je debil kao sudac i ne znam zašto on sudi ijednu utakmicu na ovom prvenstvu. Tamo je dvoje ljudi trebalo dobiti crveni i adio. Al ne, lik podijeli 15 žutih kartona  |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 10/12/2022 : 11:15:05
|
Dinamova akcija, eto polufinala. Livakovic cijena neprocjeniva, Juranovic, mada tek dosao, nece dugo u Celticu. Kramaric, mogao je ostati doma. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts
Posted - 10/12/2022 : 11:17:57
|
Podjelio je hrpu kartona, ali ne Messiju za namjerno igranje rukom, koja lakrdija ,još napucavanje prema klupi Nizozemske nakon onakvog prekršaja, pa to je za tri crvena i tako cijelu tekmu. Još nakon penala ponašanje golmana, ja bi mu radnu dozvolu poništio pa nek ide u onu pustopoljinu čuvat krave. To je koma jer se ne kažnjava pa si to igrači mogu dozvoliti u NFL mema boga dao prođe. Gdje bi nogomet bio da to postane praksa na utakmicama, grozota. |
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Tonto
Advanced Member

8955 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 10/12/2022 : 13:27:40
|
Pogledao sam snimku utakmice onako hladne glave. Juranovic igrac utakmice iako je ta titula otisla livakovicu, jasno i zasto. Modric odigrao kapetanski najbolju utakmicu na turniru. Lovren cudo, bolji i sigurniji jucer cak i od gvardiola, svaka mu cast. Sosu jos cekam, dobar je, ali jos nikako da vidim taj njegov carobni centarsut iz bundeslige, cekamo njegov asist. Brozovic je previse grijesio, bio nervozan, njegova najlosija utakmica na turniru. Kovacic jako dobar u defanzivi, naprijed uobicajeno impotentan. Pasalic jako dobar. Perisic moze bolje i opasnije. Kramaric ko kramaric. Petkovic do gola najgori na terenu. Pokazao je koliko je tanka granica izmedju tragicara i heroja... jedan jedini udarac koji je usto i odbijanac. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14538 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 10/12/2022 : 14:22:57
|
meni je uvijek žao onih koji izgube na penale i kad navijam za one koji pobijede, uvijek se raznježim na scene protivnika koji plače zato mi je scena gdje perišićev sin dolazi pozdraviti i utješiti neymara definitivno najljepša na ovom SP kao i modrić koji tješi suigrače iz reala i ostale brazilce
sasvim drugačije scene smo imali u drugoj utakmici koja je bila totalno luda i nezaboravna, incidentna cijelo vrijeme je visjela opća tuča u zraku, svak je svakoga provocirao, nesportski su bili i jedni i drugi, pa donekle razumijem da su se argentinci tako ponijeli i ponižavali pobijeđenog protivnika ružno je to, ali razumljivo u kontekstu utakmice pune incidenata i gdje im je sudac progledao kroz prste po barem tri crvena sa svake strane mamicu mu, oštetio nas sudac u polufinalu |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15857 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 10/12/2022 : 14:28:05
|
A da 'bacimo oko' na ovu drugu stranu, posto se ovamo sve zna...
Dakle, riceta iz moje kuzine!
Oni sta im ime ne mogu napisati izbace bahato drustvo, (kad vec ne mogu oboje ispasti), te krenu na Maroko koji izbaci supersexyegomana i ekipu.
I tako se Maroko nade u srazu s kolonijama, prode i onda ceka... koga??? Bumo videli....
|
Los cukar na fritulama! |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15857 Posts
Posted - 10/12/2022 : 14:34:12
|
quote: Originally posted by ken2
meni je uvijek žao onih koji izgube na penale i kad navijam za one koji pobijede, uvijek se raznježim na scene protivnika koji plače zato mi je scena gdje perišićev sin dolazi pozdraviti i utješiti neymara definitivno najljepša na ovom SP kao i modrić koji tješi suigrače iz reala i ostale brazilce
sasvim drugačije scene smo imali u drugoj utakmici koja je bila totalno luda i nezaboravna, incidentna cijelo vrijeme je visjela opća tuča u zraku, svak je svakoga provocirao, nesportski su bili i jedni i drugi, pa donekle razumijem da su se argentinci tako ponijeli i ponižavali pobijeđenog protivnika ružno je to, ali razumljivo u kontekstu utakmice pune incidenata i gdje im je sudac progledao kroz prste po barem tri crvena sa svake strane mamicu mu, oštetio nas sudac u polufinalu
Messi se vec po ko zna koji put pokazuje kao losa osoba. I to bez pardona, losa osoba. Nevjerovatno. A kako li sam samo volio tu nogometnu Argentinu...cudo su mi bili simpaticni i dragi. Jedan od rijetkih dresova kojeg sam kupio s respektom po svojim putesestvijama, i nosio ga s gustom. Ne nosim ga vise, stoji u ormaru. Sto reci... Steta bas steta. I sramota. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 10/12/2022 : 14:37:14
|
quote: Originally posted by ivanl
Oni sta im ime ne mogu napisati izbace bahato drustvo, (kad vec ne mogu oboje ispasti), te krenu na Maroko koji izbaci supersexyegomana i ekipu.
Nije sramota nešto ne znati, ali ponositi se vlastitom neukošću je dosta glupo.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15857 Posts
Posted - 10/12/2022 : 14:43:46
|
quote: Originally posted by tinton
Da pokusam s purom? |
 |
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 10/12/2022 : 14:56:23
|
Očekujem od Southgatea nešto u ovom stilu danas:
Pickford Walker Stones Maguire Trippier Bellingham Rice Henderson Shaw Kane Saka/Foden
Druga opcija je da izvadi jednog iz sredine (ako je Rice bolestan npr) i igra sa Sakom i Fodenom zajedno.
Po imenima vidim neka bahata ekipica.
Po rasporedu, nadam se razmještaj sjedenja u avionu za kući. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 10/12/2022 : 15:00:40
|
Da pokusam s purom?
Rađe probaj s Jurom. Vjerujem da si manje iritantan u alkoholiziranom stanju. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 10/12/2022 : 15:01:10
|
quote: Originally posted by logo111
Očekujem od Southgatea nešto u ovom stilu danas:
Pickford Walker Stones Maguire Trippier Bellingham Rice Henderson Shaw Kane Saka/Foden
Druga opcija je da izvadi jednog iz sredine (ako je Rice bolestan npr) i igra sa Sakom i Fodenom zajedno.
Po imenima vidim neka bahata ekipica.
Po rasporedu, nadam se razmještaj sjedenja u avionu za kući.
A tko od ovih igrača je nešto posebno bahat? |
|
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15857 Posts
Posted - 10/12/2022 : 15:07:36
|
Da pokusam s purom?
Rađe probaj s Jurom. Vjerujem da si manje iritantan u alkoholiziranom stanju.
Jure je za mulije ka ti. Ja sam ti trenutno na Marastini. Peljeskoj. Jako fina. Narocito klizi poslije velikih pobjeda. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 10/12/2022 : 15:22:16
|
Aguerda ni na klupi. Nadam se da će se oporaviti do 26. |
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33523 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 10/12/2022 : 15:25:13
|
Engleze bi (kao Nijemce Bayernovci) moglo koštati forsiranje Unitedovaca Maguirea i Shawa, ostalo djeluje moćno. Koliko je puno Henderson pridonio vezi, malo iskustva, što baš nije Southgate preferirao zadnja 2 velika natjecanja. Odmah to bolje izgleda! Bellingham fantastičan, Foden i Saka također. Kane uvijek koristan! Francuzi se digli kad je najpotrebnije, ali nisu briljirali, mogli su i Poljaci povesti, ali podsjećaju na stare, nepobjedive Francuze. Šanse večeras 50/50. Navijam za Engleze još od devedesetih, pa tako i večeras! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33523 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 10/12/2022 : 15:26:21
|
Meni je veće iznenađenje Cancelo na klupi.
Aguerda ni na klupi. Nadam se da će se oporaviti do 26.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Topic  |
|