forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 WC Qatar 2022
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 147

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/12/2022 : 18:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Letim za Zagreb 19., dakle u vrijeme finala.
Ako Hrvatska igra za treće mjesto, jel' zna netko jel' to znači da je doček taj sljedeći dan?
Ako je tako, onda mi zbog gužve više paše da igraju finale...

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/12/2022 : 18:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Letim za Zagreb 19., dakle u vrijeme finala.
Ako Hrvatska igra za treće mjesto, jel' zna netko jel' to znači da je doček taj sljedeći dan?
Ako je tako, onda mi zbog gužve više paše da igraju finale...

Docek je stalno! Uvjek! U stvari konstantno!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/12/2022 : 18:24:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Dobro, lijepo, ali mene zaista zanima hoće li ceste prema aerodromu biti zakrčene taj dan.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/12/2022 : 18:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Jbg pitaj Southgate-a!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/12/2022 : 18:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ne zna on. Njega bih pitao da je Engleska u polufinalu. Na žalost nije (al' 2024. je naša!).
Inače, evo jedna lekcija hrvatske gramatike mene mulog za tebe iskusnog: pri dekliniranju stranih imena koja završavaju na e, a koje se ne izgovara, nema potrebe za korištenjem crtice. Dakle, tvoj post bi trebao glasiti 'Jbg pitaj Southgatea!'.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33558 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 13/12/2022 : 18:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Hoće, bar je tak bilo prošli put!
Igrali i za treće mjesto ne vraćaju se taj dan, jer je nakon finala dodjela medalja i nagrada, znači vraćati će se u ponedjeljak.

quote:

Dobro, lijepo, ali mene zaista zanima hoće li ceste prema aerodromu biti zakrčene taj dan.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/12/2022 : 18:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne zna on. Njega bih pitao da je Engleska u polufinalu. Na žalost nije (al' 2024. je naša!).
Inače, evo jedna lekcija hrvatske gramatike mene mulog za tebe iskusnog: pri dekliniranju stranih imena koja završavaju na e, a koje se ne izgovara, nema potrebe za korištenjem crtice. Dakle, tvoj post bi trebao glasiti 'Jbg pitaj Southgatea!'.

Ma ne pravin ti se ja englez. (malin slovon, englez!) Neman ti ja pojma o tizin stvarin...

Nega namin ti Rvatin zakrcene ceste cine gust od reoplan luke do bilega Zagreba. Ne cini nan to problem ka englezin! (englezin, malin slovon)

Pura se narafski kuva u bronzinu cilo vrime. I neka je namin tot...

Pst. Bice i rascike. I suvega, nogica, mulama...

Los cukar na fritulama!

Edited by - ivanl on 13/12/2022 18:45:42
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/12/2022 : 18:43:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Hoće, bar je tak bilo prošli put!
Igrali i za treće mjesto ne vraćaju se taj dan, jer je nakon finala dodjela medalja i nagrada, znači vraćati će se u ponedjeljak.

quote:

E super, to nisam znao, hvala puno!

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/12/2022 : 18:44:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Ma ne pravin ti se ja englez. (malin slovon, englez!) Neman ti ja pojma o tizin stvarin...

Nega namin ti Rvatin zakrcene ceste cine gust od reoplan luke do bilega Zagreba. Ne cini nan to problem ka englezin! (Englezin, malin slovon)

Ne znam ti ja svahili.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/12/2022 : 18:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Nega namin ti Rvatin zakrcene ceste cine gust od reoplan luke do bilega Zagreba. Ne cini nan to problem ka englezin! (Englezin, malin slovon)

Ne znam ti ja svahili.

Ni mi Rvati...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 13/12/2022 : 19:11:38  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Strictly football: https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/iza-ivane-knoll-stoje-obavjestajne-sluzbe-to-je-jos-jedan-zapadni-udar-na-srbiju-znamo-i-konacni-cilj-15285829

No comment.
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 13/12/2022 : 19:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Moja prognoza: rano vodstvo Argentine (ne može Hrvatska bez drame ), Modrić zabija jedan od onih svojih luđačkih golova za poravnanje rezultata, idemo u sučev dodatak od nekih 8 minuta u kojem Perišić pogađa za preokret.

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 13/12/2022 : 19:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
I onda, nadam se, finale protiv Maroka, jer, je*eš francuze

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2989 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 13/12/2022 : 19:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Šanse za prolaz prema američkom 538:

Croatia 36%
Argentina 64%

Morocco 34%
France 66%

Ovaj put malo bolje stojimo
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7673 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 13/12/2022 : 19:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko znam, nema potrebe za korištenjem crtice nikako, nebitno kojim se slovom riječ završava.
Isprike ostalima na skretanju s teme.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/12/2022 : 19:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Ako kome triba link...

https://elcomercio.pe/deporte-total/seleccion/link-gratis-argentina-vs-croacia-en-vivo-en-directo-mira-partido-hoy-mundial-qatar-2022-horario-streaming-celular-app-tv-historial-predicciones-estadisticas-pronosticos-rmmd-dtbn-video-noticia/?ref=ecr

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/12/2022 : 19:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

quote:

Koliko znam, nema potrebe za korištenjem crtice nikako, nebitno kojim se slovom riječ završava.
Isprike ostalima na skretanju s teme.

Apsolutno si u pravu, no ja sam pretpostavio da Ladić stavlja crticu bas zbog toga "e", pa sam htio biti konkretan.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 13/12/2022 : 19:47:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Zašto ga zoveš prezimenom? Čovjek ima nickname i tako ga oslovljavaj
Da je htio da ga se zove prezimenom tako bi glasio njegov nick, ili bi ga barem upisao u osobne podatke u profilu
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14548 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 13/12/2022 : 20:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Sosa i centaršutevi...
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14548 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 13/12/2022 : 20:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Dvadeseta minuta. Messi kao u krletki.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 13/12/2022 : 20:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Kakav je sudac Orsato?
Sklon talijanima, bude Messija favorizirao?

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 13/12/2022 20:31:19
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33558 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 13/12/2022 : 20:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Dobro je, imamo posjed, ali ako se ovako nastavi 0:0 zicer

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14548 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 13/12/2022 : 20:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Šta je ovo...
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14548 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 13/12/2022 : 20:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Otkud ovoliko žutih našima? Bezveze
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/12/2022 : 20:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Iskreno, očekivao sam VAR, jer je onaj lob Perisica zakacio igraca Arg....

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 13/12/2022 20:36:06
Go to Top of Page
Page: of 147 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000